top of page

Daar is ie dan eindelijk, de review van de Satisfyer Curvy 1+

Bijgewerkt op: 25 nov. 2022


Het heeft even geduurd voordat de review geschreven was omdat ik eerst alles goed wilde testen, maar hier is hij dan!


Dit was wederom een toy die ik heb gekregen van Christine le Duc om deze te testen en er een review over te schrijven. I love luchtdruk vibrators, dus was heel benieuwd of ik deze ook zo fijn zou vinden. Ik kan je alvast verklappen dat ik hem echt heel erg goed vind.


Specificaties


Materiaal: Siliconen en ABS plastic

Oplaadbaar: ja, met een USB kabel

Vibraties: 11 luchtdrukstandjes en 10 vibratiestandjes, maar via de app nog superveel mogelijkheden

Waterproof: ja

Verkoopprijs: € 30,00 je koopt hem hier bij Christine le Duc


Mijn eerste indruk


De Satisfyer Curvy 1+ heeft een mooie bordeaux achtige kleur en heeft een beetje de vorm als een halve banaan. Het tuutje is best wel groot, dit is denk ik bewust gedaan doordat de Curvy 1+ ook een vibratie functie heeft. Aan de binnenkant van het tuutje zitten ribbeltjes, geen idee waarom, heb het met het testen niet kunnen ontdekken wat voor functie deze zouden moeten hebben. Wat ik ook fijn vind is dat het tuutje best diep is, hierdoor blijft deze niet vacuum zitten aan je clit.

Het nadeel van het tuutje is dat deze er niet af kan en het dus wat lastiger is met schoonmaken.

De verpakking en detailsDe verpakking van de Satisfyer toys (de laatste lijn) hebben allemaal deze vrolijk kleurende verpakking, met de kenmerkende roze en blauwe kleuren. Het fijne van deze verpakking is dat zodra je hem open maakt je door het doorzichtige venster je toy al ziet. Verder heeft deze verpakking een hygienische afscheurstrip, daardoor weet je dat de toy nieuw is.


Verder vind je onder de Satisfyer Curvy 1+ het USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing zit in een plastic verpakking
De Satisfyer Curvy 1+ heeft drie knopjes, de aan/uit knop, deze zit in het midden, maar met deze knop kan je ook de luchtdruk snelheid omhoog zetten. Dan een knopje om de luchtdruk snelheid naar beneden aan te passen en een knopje voor de vibratiefunctie.
De test


Ik heb de Satisfyer Curvy 1+ eerst getest zonder de app erbij te gebruiken.

Wat ik al aangaf over de knopjes, dit is niet heel erg handig, ze zijn niet heel erg goed voelbaar als je hem vasthoud dus het is even vogelen om alles aan te krijgen. De vibratie functie moet je apart aanzetten en heeft dus 10 verschillende standjes (zonder gebruik van de app) Maar toen het eenmaal allemaal werkte, wauw wat voelt dit heerlijk.

Ik hou van luchtdruk speeltjes, deze scoren over het algemeen eigenlijk altijd goed bij mij, maar had er nog nooit een gehad die tevens gecombineerd kon worden met vibraties, maar wat een top combinatie is dat bij de Satisfyer Curvy 1+!

Hele fijne diepe luchtdrukstimulatie en dan gecombineerd met de vibraties was bij mij heel snel een hoogtepunt.

Dit gedeelte van de test was voor mij dus echt al super geslaagd.


De test met de Satisfyer app


De app heet de Satisfyer connect (te downloaden in de Google Play store en in de Apple store) en de connectie maken met de Curvy 1+ ging echt heel eenvoudig. De app werkt ook heel makkelijk en is logisch opgebouwd. Ik heb tijdens het testen geen een keer ervaren dat de connectie weg viel, dus dat is echt top! Wat ook top is, dat je kan zien voor hoeveel procent de Curvy 1+ nog is opgeladen 😊


Wat echt mega leuk is, is dat je in de app ook patronen kan gebruiken voor de luchtdrukstimulatie, dus niet alleen voor de vibratie functie, dit heeft Satisfyer heel goed gedaan, dikke pluspunten!


Wat ik heel fijn vind is dat je door de patronen te veranderen voor de luchtdrukstimulatie, telkens een soort verrassingseffect hebt, het gevoel wanneer je voor de allereerste keer een luchtdruk toy gebruikt en je niet weet wat je kan verwachten, dat heerlijke wow-effect.


Het leuke is natuurlijk ook dat je de luchtdrukstimulatie en de vibratie patronen los van elkaar kan bedienen, zo kan je zelf kiezen wat voor jou het lekkerste is. Ik maak over het algemeen niet vaak gebruik van verschillende vibratiepatronen met een vibrator, maar met de Curvy 1+ is dat echt wel heel erg lekker, deze combinatie van luchtdruk en vibraties zijn zo fijn. Dit kan je zelf doen met de live controle functie.


Er staan in de connect app ook patronen in van anderen, maar deze heb ik zelf niet uitgeprobeerd, wat ik wel heb gedaan is de Satisfyer Curvy 1+ laten reageren op de muziek van mijn telefoon. Dan heb je dus de patronen op de beat van de muziek. Heel grappig om te doen, maar ik geef toch liever de voorkeur aan dat ik het zelf kan bepalen.


Je kan de Satisfyer app ook connecten met je partner (of door iemand anders als je dat wil) Deze functie heb ik niet getest omdat ik geen partner heb en het ook niet aan vrienden wilde vragen om mijn toy te besturen ;-) Dus ik weet niet of en hoe deze functie werkt.


Conclusie


Zou ik de Satisfyer Curvy 1+ aanraden? Jazeker! Echt een geweldige sextoy voor een betaalbare prijs. De luchtdruk van deze toy is echt super goed en de combinatie van luchtdruk en vibratie, echt heerlijk. De Connect app is ook echt briljant, werkt perfect en je kan je favoriete patronen opslaan, zo hoef je het een volgende keer niet opnieuw uit te vogelen.


Je koopt de Satisfyer Curvy 1+ hier

_________________________________________________________________________Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page