top of page

Review Alixe G-spot Vibe

Bijgewerkt op: 24 jan.Vandaag schrijf ik mijn review over de Alixe G-spot Vibe van Christine le Duc.

Specificaties Materiaal: Siliconen en klein stukje ABS Plastic Oplaadbaar: ja, d.m.v. een USB-kabel Vibraties: 8 verschillende standen Waterproof: jazeker Verkoopprijs: € 31,49 Je koopt de Alixe G-spot Vibe, nu in de aanbieding, van Christine le Duc Mijn eerste indruk De Alixe heeft een superleuke neon kleur roze. De Alixe G-spot vibe is gemaakt van siliconen en ligt heel fijn in de hand. Siliconen toys zijn bodysafe en makkelijk schoon te maken, heel belangrijk om dit voor en na gebruik van je toy te doen.

De verpakking en details

De Alixe G-spot Vibe zit in een stevige doos waarop de afbeelding van de Alixe staat en als je de doos opent zie je ook hier aan de binnenkant de tekst: "I swear to god I won't stop until you're shaking.." net zoals bij de Lola suction vibe, waar ik al eerder een review over heb geschreven. (Deze kan je hier nog een keer lezen) Je ziet ook meteen de inhoud van de verpakking, het speeltje zelf, de oplader en onder het speeltje zit de gebruiksaanwijzing.De Alixe G-spot Vibe heeft een afbuigende schacht zodat deze goed bij je G-spot kan komen, de Alixe heeft ook nog twee extra "bulten" welke zorgen voor extra stimulatie. De toy is niet buigzaam.

Zoals je kan zien heeft de Alixe G-spot Vibe maar 2 knopjes, met het bovenste knopje zet je de Alixe G-spot Vibe aan en uit, hiermee wissel je ook van de vibratiepatronen. Het onderste knopje is om de intensiteit van de vibraties aan te passen, je kan hiermee de vibraties ook pauzeren. Het speeltje opladen doe je door de pin van de USB-kabel door het sileconen te duwen op de juiste plaats, dit is een klein rondje net boven het zilverkleurig gedeelte aan de achterkant van de Alixe G-spot Vibe.
De test

As always gebruik ik eerst voldoende glijmiddel en zet ik de Alixe G-spot Vibe aan, als jullie vaker mijn reviews hebben gelezen weten jullie dat ik meer fan ben van steady vibraties dan verschillende patronen, dus ik "zap" eerst even door de verschillende standen heen om te kijken welke voor mij het beste lijkt.


Wat mij wel meteen opvalt is dat de vibraties diep en krachtig aan voelen en dan staat het nog maar in de beginstand, dat beloofd wat....


Ik weet mijn G-spot altijd goed te vinden en de Alixe raakt hem perfect, de twee extra "bulten" voelen echt heel prettig aan, het is echt een extra stimulatie, dit komt ook doordat de Alixe niet buigzaam is en dus "harder" is. Als ik dan ook de vibraties nog harder zet, heb ik in no time een orgasme bereikt.


Wat ook een voordeel is van de Alixe G-spot Vibe is dat je deze ook kan gebruiken om je clitoris mee te stimuleren. Dit is ook een echte aanrader als je van pinpoint stimulatie houdt, want het puntje van de Alixe kan daar perfect voor gebruikt worden.

Conclusie Ik vind de Alixe G-spot Vibe een echte aanrader als je van diepe en krachtige vibraties houdt, je kan hem inwendig gebruiken om je G-spot te stimuleren en uitwendig om je clitoris te stimuleren, best of both worlds zou ik zeggen Je koopt de Alixe G-spot Vibe, nu in de aanbieding, van Christine le Duc ________________________________________________________________________
164 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page