top of page

Review Anna

Updated: Feb 29




Vandaag gaat mijn review over Anna, het derde speeltje van de Lieberté collectie, deze collectie heeft als missie vrijheid voor de liefde!



Specificaties


Materiaal: Siliconen en ABS

Lengte: 22 cm

Breedte: 3,3 cm

Waterproof: ja

Oplaadbaar: Ja via USB kabel

Standen: 10, waarvan 3 steady en 7 patronen


Verkoopprijs: € 39,99 je kan Anna hier kopen


Mijn eerste indruk


In mijn vorige reviews van de Lieberté collectie heb ik het al een aantal keer genoemd, ik vind het mooie kleur combinatie, dat zwarte met het rode metalic randje. En de Anna ziet er uit als een klassieke G-spot vibrator


De verpakking en details





De stijl van de verpakking van de Lieberté collectie is rood met zwart, dat zie je hier ook bij Anna, het is een rode sleeve om een stevige kartonnen verpakking heen. De afbeelding van Anna op de voorkant is de ware grootte en aan de achterkant lees je nog wat leuke details. Bij elk speeltje van de Lieberté collectie staat een mooie omschrijving over de naam Anna, hoe zij de vrouw zien:

"Iedereen is even stil wanneer Anna gracieus en beheerst een ruimte in loopt. Ze weet precies wat ze waard is dus ze verdeelt haar tijd en aandacht kritisch, haar passie heeft altijd de hoogste prioriteit. Anna handelt problemen moeiteloos af, geen water is haar te diep. Met haar ben je dan ook aan het juiste adres als je een doorpakker nodig hebt"




Als je het omhulsel eraf haalt vind je daaronder de zwarte bewaardoos waarop het merk Lieberté nog gedrukt staat. En als je de bewaardoos opent zie je de Anna meteen liggen.




In de verpakking vind je uiteraard de Anna, de usb-oplaadkabel en de handleiding.



Ook bij Anna gebeurd het opladen aan de achterkant van het speeltje, je kan daar de pin door het materiaal heen drukken op de daarvoor bestemde plek.





Anna heeft maar 1 knop, als je deze even ingedrukt houdt gaat deze aan, daarna kan je door alle 10 de standen heen zappen, dus niet te snel voorbij je favoriet gaan, want dan kan je weer opnieuw beginnen ;-)


De test


Ook dit keer begin ik met het glijmiddel van Pjur, de nude woman, deze werkt voor mij heel prettig, plakt niet en nog belangrijker, ik kan er tegen. Ik heb namelijk weleens een vervelende ervaring met glijmiddel gehad, toen had ik het gevoel dat alles in de fik stond daar beneden hahah. Dus kies een glijmiddel wat voor jou prettig is en gebruik bij een siliconen speeltje altijd een glijmiddel op waterbasis!


Wat mij direct opvalt is dat de Anna best "hard"aanvoelt en niet buigzaam is. Ik heb ook andere G-spot vibrators gehad waarbij dit wel het geval was, maar eerlijk gezegd is dit alles behalve een probleem :-)

De "kop"is ook een prima formaat, niet te groot, maar zeker niet te klein.


Wat je natuurlijk ook kan doen met de Anna is om als eerst je clitoris te stimuleren met de kop van de Anna, zo kan je jezelf alvast een beetje opwarmen voordat je deze inbrengt.

Ik weet mijn G-spot prima te vinden dus toen ik met de Anna aan de slag ging merkte ik al vrij snel dat de vibraties van Anna prima aanvoelen, je hebt 3 steady standen, mijn favoriet normaal gesproken, maar ook 7 patronen. Doordat je maar 1 knop hebt moet je oppassen dat je niet te snel op de knop verder drukt, want dan kan het zomaar zijn dat je net voorbij het favoriete standje zapt. Bij de Anna vond ik de vibratiepatronen ook wel fijn aanvoelen en ik weet dat ik daarmee mijn orgasme wat uit kan stellen. Als ik de steady vibraties gebruik, heb ik binnen no-time een orgasme bereikt. Ik vind het eigenlijk wel een voordeel dat Anna niet buigzaam is, hierdoor kan je de vibrator prima op de juiste plek houden en als je er van houdt, kan je ook nog wat meer druk zetten doordat het speeltje niet mee buigt. Ik adviseer je wel om te zorgen dat je een handdoek in de buurt hebt, want het kan nog weleens een natte bedoeling worden.....


Conclusie


De Anna is een leuk speeltje, is ook heel geschikt voor beginners. En zeker leuk als je eens een speeltje voor je G-spot wil proberen die nog betaalbaar is ook.


Ook bij Anna vind ik het een nadeel dat deze echt snel stof aantrekt, dus al heb je de Anna net uit de verpakking dan zie je meteen alles erop. Goed schoonmaken voor en na gebruik dus, maar dat is eigenlijk met elk speeltje.


Dit was weer een review van de Lieberté collectie, op naar de volgende!


Je kan Anna hier kopen

62 views0 comments
bottom of page