top of page

Review Glorious

Bijgewerkt op: 9 aug. 2021
Het is weer tijd voor een nieuwe review, dit keer gaat mijn review over de Glorious van Christine le Duc een 2-in-1 speeltje. Hoe heb ik de Glorious ervaren? Je leest het hieronder!


Specificaties


Materiaal: Siliconen en ABS Plastic

Oplaadbaar: ja, via USB-kabel

Vibraties: 10 luchtdruk intensiteiten en 10 vibratie standen

Waterproof: ja

Verkoopprijs: € 49,99


De Glorious kan je hier kopen bij Christine le Duc


Mijn eerste indruk


Ik vind het altijd leuk om weer wat nieuws binnen te krijgen om te testen. Nu kreeg ik de Glorious van Christine le Duc een speeltje die werkt met luchtdruk stimulatie en G-spot stimulatie. Twee dingen die ik altijd erg prettig vind, dus heel benieuwd of dit net zo prettig is zoals ik denk.


De verpakking en details
Tja en dan krijg je een speeltje binnen, die dus echt net pas door Christine le Duc op de markt is gezet en deze zit in een halfdoorschijnend zakje. Ik vind een verpakking ook best veel doen, de eerste indruk die je hebt. Ik vind de verpakking van de Glorious dus een beetje jammer, want het oogt hierdoor "goedkoper". Ik heb wel even gecheckt en als je de Glorious in de winkel koopt krijg je deze mee in een luxe cadeau tasje.
In de verpakking vind je de Glorious zelf, een USB-oplaadkabeltje en een compacte gebruiksaanwijzing.
Het opladen van de Glorious gebeurd door het pinnetje van de USB kabel op de daarvoor bestemde plek door het siliconen heen te duwen, namelijk aan het uiteinde van het luchtdrukgedeelte, zoals je hierboven kan zien op de foto.

De Glorious is niet super groot, heeft een redelijk grote opening voor de luchtdrukstimulatie, altijd wel prettig.

De Glorius heeft 2 knopjes om hem te bedienen, met het rondje zet je de luchtdruk stimulatie aan en met datzelfde knopje kan je door de verschillende standjes heen zappen. Met het knopje met het golfje kan je de vibraties aanzetten van het staafgedeelte, ook hierbij is het zo dat je datzelfde knopje gebruikt om door de verschillende vibratie standen te zappen.


De test


Degende die vaker reviews van mij lezen zullen wel denken, komt ze weer aan met haar glijmiddel praatje, maar echt mensen, gebruik altijd glijmiddel op waterbasis bij het gebruik van een speeltje. Door het glijmiddel glijd het gewoon beter en ervaar je de trillingen en pulsaties nog beter.


De Glorious is heel buigzaam en je kan deze dus gemakkelijk in de voor jou goede positie vasthouden. Ik heb eerst het staaf gedeelte ingebracht zonder de vibraties aan te zetten, ik vind de ribbels die op de staaf zitten al heel prettig aanvoelen.

Zodra ik het clitoris gedeelte ook goed heb geplaatst zet ik beide functies aan, dus zowel de vibraties en de luchtdruk stimulatie. Dit voelt wel echt heel goed hoor! Het eerste luchtdruk standje is nog niet zo intens, dus die zet ik snel door naar een wat intenser standje, deze begint bij mij vanaf standje 4/5 ongeveer. De vibraties zijn bij standje 1 al wel lekker voelbaar, de Glorious heeft 3 steady standjes en 7 patronen.

Ik hou echt meer van de steady standjes en ook bij de Glorious is dit het geval. Ik vind de combinatie van standje 1 op mijn G-spot en standje 4 of 5 van de luchtdruk een hemelse ervaring. Hiermee kan ik dus weer een blended orgasme krijgen, want allebei mijn favoriete plekjes worden tegelijk gestimuleerd, love it!


Het fijne van de Glorious vind ik wel dat je beide stimulaties apart kan bedienen. Hierdoor kan je zelf bepalen of je het beiden aan wil zetten of een van de twee.


Wat ook fijn is, is dat de opening voor op je clitoris ook wat groter is en redelijk diep, hierdoor zal deze voor verschillende maten clitoris passen en doordat deze wat dieper is heb je minder kans op ongelukjes met je clitoris.


Conclusie


Ik vind het een heerlijk speeltje die mij tot een blended orgasme heeft gebracht. Ik denk dat het een speeltje is die je heel graag wil hebben, zeker als je ook houd van dubbele stimulaties. Voor deze prijs heb je een prima speeltje die je tot heerlijke orgasmes kan brengen. En dat de verpakking dan niet helemaal is als verwacht dat vergeten we dan maar even ;-)


De Glorious kan je hier kopen bij Christine le Duc.

390 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page