top of page

Review Marie
Zoals jullie in mijn vorige blog konden lezen heb ik van Beate Uhse een hele collectie met nieuwe speeltjes gekregen. Het is de Lieberté collectie, deze collectie heeft als missie vrijheid voor de liefde!Vandaag de review van Marie, een stotende rabbit vibrator.Specificaties


Materiaal: Siliconen en ABS

Lengte: 24,5 cm

Breedte: 3,5 cm

Waterproof: ja

Oplaadbaar: Ja via USB kabel

Standen: 10, waarvan 3 steady en 7 patronen


Verkoopprijs: € 59,99 je kan Marie hier kopen


Mijn eerste indruk


Wat een mooie kleur combinatie, dat zwarte met het rode metalic randje. Een echte rabbit vorm vibrator, dit is ook heel herkenbaar aan de "oortjes" van de clitoris stimulator.


De verpakking en details

De stijl van de verpakking van de Lieberté collectie is rood met zwart, dat zie je hier ook bij Marie, het is een rode sleeve om een stevige kartonnen verpakking heen. De afbeelding van Marie op de voorkant is de ware grootte en aan de achterkant lees je nog wat leuke details. Bij Marie staat er als omschrijving:

"Marie is compleet in harmonie met haar innerlijke kracht. Ze is integer en kijkt uit naar het moment dat ze 's avonds heerlijk ontspannen met een kopje thee op de bank een goed boek kan lezen. Marie weet precies wat ze uit het leven wil halen en zet de wereld moeiteloos naar haar hand. Ze doet alles op haar eigen manier, of dat nou ruig of kalm is."
Als je het omhulsel eraf haalt vind je daaronder de zwarte bewaardoos waarop het merk Lieberté nog gedrukt staat. En als je de bewaardoos opent zie je Marie meteen liggen.
In de verpakking vind je uiteraard Marie, de usb-oplaadkabel en de handleiding.


Het opladen van Marie gebeurd aan de achterkant van het speeltje, je kan daar de pin door het materiaal heen drukken op de daarvoor bestemde plek.
Marie heeft 3 verschillende knoppen, de bovenste is de Power knop, hiermee zet je Marie aan/uit. De tweede knop gebruik je op de schacht te laten draaien en de onderste knop gebruik je om de vibraties aan te zetten van het clitoris gedeelte.


De test


Ik typ bij elke review hetzelfde verhaaltje over glijmiddel, dus dit keer houd ik het kort, het maakt het gewoon nog beter met glijmiddel!


Door de omschrijving stotende rabbit vibrator ben ik heel benieuwd hoe dit bij Marie in zijn werk gaat, dus als ik Marie aanzet dan zie ik dat het bovenste gedeelte van de schacht draait en dan niet als in een stotende beweging maar meer als in een rondje... Dit was een kleine tegenvaller, want ik had echt verwacht dat het op en neer zou gaan (zoals bijvoorbeeld bij de Stronic Surf) en niet in rondjes. Maar.... het draaien van de schacht voelt ook fijn, ook hierin kan je kiezen tussen verschillende standen, je hebt er ook een stand bij waarbij het draaien even stopt en dan weer doorgaat, hiermee kan je wel je orgasme wat langer uitstellen. De Marie is ook een vibrator die prima bij mijn G-spot kan komen en door de dubbele stimulatie is het een garantie voor een spetterend orgasme.


De oortjes van het clitoris gedeelte voelen prettig en het is fijn dat dit gedeelte lekker flexibel is, dan kan je deze precies op de gewenste plek houden. De vibraties van het clitoris gedeelte zijn sterk genoeg en ook hierin heb je weer genoeg verschillende mogelijkheden qua snelheden en patronen. Ik houd echt meer van de steady standen, tenzij ik er een langere sessie van wil maken, dan zijn de patronen wel heel fijn.


Conclusie


De Marie is een leuk speeltje, is ook heel geschikt voor beginners.

Ook bij Marie vind ik het een nadeel dat deze echt snel stof aantrekt, dus al heb je de Marie net uit de verpakking dan zie je meteen alles erop. Goed schoonmaken voor en na gebruik dus, maar dat is eigenlijk met elk speeltje.


Dit was weer een review van de Lieberté collectie, op naar de volgende!


Je kan Marie hier kopen

54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page