top of page

Review Mini G-spotter

Bijgewerkt op: 9 aug. 2021
De vakantie periode is weer bijna aangebroken en dan ga ik vaker op pad, lekker een paar dagen weg en wat is voor mij belangrijk om mee te nemen, behalve leuke kleding? Juist, een fijne vibrator, zodat ik daar ook tijd kan besteden aan mijn selfcare. Ik kreeg deze mini G-spotter van Christine le Duc en wat ik ervan vind lees je hieronder.Specificaties


Materiaal: Siliconen en ABS Plastic

Oplaadbaar: ja, via USB-kabel

Vibraties: 3 steady standen en 7 patronen

Waterproof: ja

Verkoopprijs: € 29,99


De mini G-spotter kan je hier kopen bij Christine le DucMijn eerste indruk

Ik vind het formaat van de mini G-spotter echt handig, het is iets groter als een bullet vibrator, maar past nog steeds in mijn handpalm en hierdoor kan je de mini G-spotter dus gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Ik heb de mini G-spotter in de roze kleur, lekker fel kleurtje. De G-spotter is er ook nog in het paars en in het zwart. Wat ik ook absoluut een voordeel vind is dat de mini G-spotter oplaadbaar is.


De verpakking en details

De mini G-spotter komt in een plastic verpakking, heel basic. Je ziet de mini G-spotter aan de voorkant en aan de achterkant zie je de USB-oplaadkabel. Wat ik dan wel weer fijn vind is dat de details van de mini G-spotter er wel op vermeld worden. En wat ik ook leuk vind is de tekst I won't disappoint you* Take me, I'm Yours. Heel benieuwd of dit waarheid word ;-)

Het opladen van de mini G-spotter gebeurd door middel van de magnetische USB-kabel.
Zoals je kan zien heeft de mini G-spotter maar 1 knop, als je deze een paar seconden ingedrukt houd gaat deze aan en hiermee kan je door de verschillende standen zappen. Als je de knop weer een aantal seconden inhoud gaat de mini G-spotter ook weer uit. De mini G-spotter zal dus niet zomaar aan gaan in je tas, wel zo handig om te weten.De test


En dan zijn we weer op het punt aangekomen dat ik toch wel heel benieuwd ben of de mini G-spotter de verwachtingen waar maakt (van de tekst op de achterkant van de verpakking).


Voordat ik de mini G-spotter aan zet, gebruik ik weer glijmiddel op waterbasis, dit is zoals jullie inmiddels wel weten, veel fijner, want de vibraties ervaar je hierdoor nog beter.


Als ik de mini G-spotter aanzet merk ik meteen dat deze al meteen bij het eerste standje al hele krachtige vibraties heeft. Ik hou daar wel van! Als ik dan verder zap door de standjes kom ik er ook meteen achter waarom het eerste standje al zo krachtig is, want bij het tweede standje neemt de kracht af en bij het derde standje nog meer. Ik ben gewend dat de vibraties normaal gesproken oplopen. Was dus best even verrast. Na deze steady standjes komen de patronen, hier ben ik persoonlijk niet zo'n fan van, maar het is soms wel leuk om eens af te wisselen en hiermee mijn orgasme uit te stellen.


De mini G-spotter werkt voor mij heel goed, ik weet mijn G-spot altijd goed te vinden en heb dan niet zoveel stimulatie nodig om tot een spetterend orgasme te komen.


* voor de mensen die niet goed weten waar de G-spot zich bevind, de G-spot voelt aan als een ribbelig sponsachtig stukje weefsel, zo'n 5 centimeter diep in de vagina, aan de kant van de buik. Je kunt de G-spot bij de vrouw voelen als je een vinger in de vagina brengt, met de handpalm naar de buik gericht. Deze plek wordt bij veel vrouwen extra gevoelig als ze seksueel opgewonden zijn. Door met je vinger de ‘kom hier’-beweging te maken, of iemand anders deze beweging te laten maken,stimuleer je de clitoris van binnenuit. Dit kan je dus ook heel goed stimuleren door de G-spotter, doordat deze de kromming heeft aan de bovenkant, kan je hiermee prima over je G-spot heengaan.


Conclusie


De mini G-spotter is een klein maar krachtig speeltje, waarvan ik het zeker handig vind om deze te hebben. Je kan de mini G-spotter gemakkelijk meenemen en je kan dus waar je maar wil een geweldig orgasme bereiken. It didn't disappoint me :-)


De mini G-spotter kan je hier kopen bij Christine le Duc


166 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page