top of page

Review Naughty & Nice Aventkalender 2023

Bijgewerkt op: 19 okt. 2023En dan is het half september en is daar mijn review al van de Naughty & Nice adventkalender van 2023!


Ik vind de Naughty & Nice kalender altijd super leuk om te unboxen en uiteraard heb ik dat voor deze review al gedaan. Dus mocht je nog niet willen weten wat erin zit en dit als verrassing willen houden, dan zou ik niet verder lezen..... ;-)Specificaties


Verkoopprijs: € 119,99, je koopt de Naugthy & Nice kalender hierMijn eerste indruk


Zoals elk jaar heeft de Naughty & Nice kalender een andere kleur, dit jaar is er voor gekozen om een roze kalender op de markt te brengen. Een mooie frisse uitstraling! Alle speeltjes uit de Naughty en Nice kalender zijn dit jaar dus ook roze. En omdat ik al gegluurd heb weet ik dat er dit jaar weer voor gezorgd is dat er een goede mix in zit van speeltjes en andere accessoires.De verpakking en details
Zoals ik hierboven al omschreef, dit jaar is de kalender roze en als je deze opent zie je de 24 verschillende doosjes erin zitten. Ik vind de kleuren roze en zilver mooi op elkaar afgestemd.

Op elk doosje staat aan de achterkant omschreven wat er in dat doosje zit. Als je het echt als een verrassing wil houden, niet lezen dus hahah. In elk doosje zit wat anders wat je ook kan verwachten bij een adventskalender en in elk doosje (waarbij het nodig is) zit een beknopte handleiding over hoe je het product dient te gebruiken. Super handig dus! En bij elk doosje wat een speeltje bevat, zit dit speeltje in een plastic zakje verpakt vanwege de hygiëne.De test


Ik heb de Naughty en Nice kalender wel unboxed, maar heb speeltjes niet echt allemaal getest, dit omdat er ook producten in zitten waarvoor ik niet het juiste geslacht heb ;-) maar natuurlijk ook omdat het anders heel lang duurt voordat ik de review online kan zetten en als laatste, ik wil jullie als lezers/volgers de kans geven om te reageren op welk product je interessant lijkt om zelf te proberen en dan kan ik een loting doen naar wie ik dit dan op kan sturen (bij meerdere geïnteresseerden) En dan is het natuurlijk niet fris als ze al eens gebruikt zijn :-)

Ik vind dat er dit jaar weer een goede mix is gemaakt tussen producten zoals glijmiddel, toycleaner en de speeltjes, ze hebben dit jaar nog meer hun best gedaan om ervoor te zorgen dat de Naughty & Nice adventskalender eigenlijk door elk persoon met wat voor geslacht dan ook gebruikt kan worden, echt heel tof!


Ik wil wel een aantal producten uitlichten in mijn review waarvan ik het echt super vind dat deze in de Naughty & Nice adventskalender te vinden zijn, namelijk de volgende:


- De male stroker; dit is een sleeve die je met wat glijmiddel kan gebruiken om om je penis te doen en hiermee te masturberen, aan de binnenkant zitten allemaal nopjes voor extra stimulans. En als je deze goed schoonmaakt na gebruik is hij vaker te gebruiken. Het ziet eruit alsof deze erg rekbaar is en dus prima voor verschillende maten penis te gebruiken is.


- Tapping toy, dit is weer een speeltje waar waarschijnlijk nog niet veel mensen bekend mee zijn, maar dit vind ik dus een speeltje wat erg prettig is, het bolletje pulseert tegen (in mijn geval de clitoris) aan en dit geeft weer een heel ander gevoel als bijvoorbeeld een luchtdruk speeltje. Ik heb al eens een tapping toy mogen testen, vandaar dat ik weet hoe het effect is (als je nieuwsgierig bent naar die revies, die kan je hier lezen)


- De mini wandmassager, super leuk dat er ook een kleine wandmassager in de Naugthy & Nice adventskalender zit, zeker als je nog nooit gebruik hebt gemaakt van een wandmassager is dit een mooie gelegenheid om uit te proberen wat je ervan vind.


- Verstelbare cockring (deze staat helaas niet op de foto, kwam ik pas achter nadat alles weer terug in de doosjes zat) ook heel handig en iets wat ik nog niet eerder heb gezien, deze kan je zo strak of los doen zoals het voor jezelf prettig voelt, het is ook gemaakt van siliconen.


- Nipple suckers, dit jaar zitten er geen tepel klemmen in maar tepelzuigers, origineel en leuk ter afwisseling!


Uiteraard zitten er ook dit jaar weer handboeien in en een blinddoek en nog veel meer leuke dingen. Ik heb hieronder een foto van alle producten die er dit jaar in zitten (alleen de cockring ontbreekt dus, sorry)

Conclusie


Ik vind de Naugthy & Nice kalender echt een aanrader om te kopen, als je een beginner bent qua sexspeeltjes helemaal, want dan heb je veel keus voor een relatieve lage prijs. De originele waarde van de producten samen is namelijk €599,-.


En als je van adventskalenders houdt is het ook zeker leuk om elke dag een doosje te mogen openen.

Heb je al wat meer speeltjes maar hou je van experimenteren, dan zou ik deze kalender ook kopen, want er zitten genoeg dingen in die voorgaande jaren niet in de adventskalender zaten.

Kortom, ik zou het gewoon doen! En wees er snel bij, want ze zijn ook vaak zo uitverkocht.


Je koopt de Naugthy & Nice kalender hier


En voor degene die de unboxing filmpjes willen zien, die staan hieronder en komen ook snel op mijn TikTok account (vandaar 2 delen)


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page