top of page

Review Oral Air-Pulse lover
Een tijdje terug kreeg ik van PureVibe 3 speeltjes om te testen, vandaag mijn eerste review die gaat over de Oral Air-Pulse lover.Specificaties


Materiaal: Siliconen en ABS

Waterproof: Spatwaterproof

Oplaadbaar: Ja via USB kabel

Standen: 7


Verkoopprijs: € 34,99 je kan de Oral Air-Pulse lover hier kopen


Mijn eerste indruk


Ik krijg helemaal een eighties vibe door de kleuren van het doosje, de Oral Air-Pulse lover is kleiner dan ik had verwacht, maar ligt goed in de hand


De verpakking en details

Zoals ik hierboven al vermeldde ik vind de uitstraling echt een jaren 80 look van het doosje door de kleuren. Heel leuk!
In de verpakking vind je uiteraard de Oral Air-Pulse lover wat rozenblaadjes, een bewaarzakje, de usb-oplaadkabel en de handleiding.Het opladen van de Oral Air-Pulse lover gebeurd aan de zijkant van het speeltje, je kan daar de pin door het materiaal heen drukken op de daarvoor bestemde plek.

De Oral Air-Pulse lover heeft 3 verschillende knoppen, het middelste knopje is de Power knop, hiermee zet je de Oral Air-Pulse lover aan/uit. De plus knop gebruik je om de luchtdruk intensiteit en de snelheid van het tongetje te versnellen en de min knop gebruik je om de luchtdruk intensiteit en de snelheid van het tongetje te verlagen
Zoals je kan zien is de Oral Air-Pulse lover klein van formaat. Op de middelste foto zie je het tongetje en de rechter foto is de luchtdruk kant.De test


Bij dit speeltje adviseer ik zeker om glijmiddel te gebruiken (op waterbasis) zeker als je de kant gebruikt met het tongetje omdat dat dan nog beter voelt.


Als ik de Oral Air-Pulse lover aanzet merk ik direct dat allebei de kanten aan staan, dus zowel het luchtdruk gedeelte als het tongetje, ik heb de gebruiksaanwijzing niet gelezen dus ik probeer eerst om te kijken of ik een van de twee functies uit kan zetten, dit lukt niet. Ook gecheckt in de gebruiksaanwijzing later, maar dat gaat dus niet. Dat is jammer, maar ook niet mega storend.


Allereerst ga ik de kant van het tongetje proberen, want dat is iets wat ik nog nooit heb getest, op de laagste stand gaat deze al best aardig op en neer en ik hou van directe stimulatie, dus ik vind het prettig aanvoelen, maar ik denk dat als je een gevoelige clitoris hebt dat dit heel scherp kan aanvoelen. Deze kant bevalt mij wel en als ik hem wat harder zet ook nog steeds. Ik merk wel dat als ik 3 standen verder ben dat het dan niet meer prettig aanvoelt, maar he, dan weet ik gewoon dat ik niet verder moet gaan :-)


Dan het luchtdruk gedeelte, de Oral Air-Pulse lover is natuurlijk klein een formaat speeltje, dus ik heb geen super hoge verwachtingen van de luchtdruk, want vaak is het wel zo dat door het kleinere formaat de pulsaties minder intens/hard zijn. Helaas vind ik dat ook bij de Oral Air-Pulse lover, ik hou persoonlijk zelf van harde luchtdruk pulsaties en als ik de Oral Air-Pulse lover op het hardst heb staan en ik deze heel goed tegen mijn clitoris druk voel ik ze wel maar niet in de mate waarop ik het zou willen voelen. Wat dat betreft ben ik ook veel te verwend door alle andere luchtdrukspeeltjes die ik heb getest en ik heb de Womanizer, maar hier kan bijna geen ander speeltje tegenop. En het is ook niet fair om het daarmee te vergelijken.


De Oral Air-Pulse lover is wel een heel handig formaat om mee te nemen op vakantie bijvoorbeeld, maar je kan hem niet stiekem gebruiken, want hij maakt best wat geluid, maar dat is eigenlijk bijna bij alle luchtdruk speeltjes.


Conclusie


De Oral Air-Pulse lover vind ik leuk om te gebruiken aan de kant met het tongetje. Als je niet van harde luchtdruk pulsaties houdt, dan is de Oral Air-Pulse lover aan te bevelen, maar als je een gevoelige clitoris hebt dan zou ik de kant van het tongetje niet gebruiken. Kortom het is een veelzijdig speeltje, maar wel persoonlijk of je er van houd of juist niet. Maar voor de prijs hoef je het niet te laten en is het altijd het proberen waard.


Je kan de Oral Air-Pulse lover hier kopen

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Martin Hol
Martin Hol
Dec 29, 2023

Dat lijkt wel heel erg op de Tracy's Dog Tadpole, zie https://luchtdrukvibrator.nl/product/tracys-dog-tf-tadpole-vibrator/

Like
bottom of page