top of page

Review Osé2 van Lora DiCarlo

Bijgewerkt op: 29 jun. 2021
Op de laatste dag van de mei maand, masturbatiemaand heb ik voor jullie nog de review van de Osé2 van Lora DiCarlo, de award winning robotic massager voor hands-free blended orgasms.

Specificaties

Materiaal: Siliconen en ABS plastic

Oplaadbaar: ja, met een USB kabel

Vibraties: 10 intensiteitsstanden

Waterproof: ja

Verkoopprijs: € 299,-


Je kan de Osé2 van Lora DiCarlo hier kopen bij Willie.nl

Mijn eerste indruk

Ik had de Osé2 al een aantal keer voorbij zien komen op social media en ik dacht meteen, dat is een speeltje wat ik zelf ook heel graag wil. Ik heb de Osé2 van Lora DiCarlo zelf opgestuurd gekregen om deze te mogen testen.

Wat mij als eerste opviel bij het openen van de verpakking is dat de Osé2 echt heel groot is, vooral het gedeelte voor op je clitoris. Het gedeelte wat je in moet brengen is wat smaller als de gemiddelde dikte van een vibrator en deze bevat dus een bewegend balletje wat langs je G-spot beweegt als de Osé2 aanstaat. Ik ben vooral nieuwsgierig hoe dit voelt en of het daadwerkelijk een blended orgasm opleverd in combinatie met de luchtdruk stimulatie.

De verpakking en details
De Osé2 van Lora DiCarlo zit in een grote stevige doos met een moois sleeve waarop de Osé2 afgebeeld staat, met op de achterkant heel veel informatie. De doos zelf heeft een gewicht van bijna 1,5 kilo! Onder de sleeve zit de doos zelf die ook als een boek openvouwt, net zoals bij de Drift. Ook deze doos heeft een mooie gele kleur aan de binnenkant.


In de verpakking vind je buiten de Osé2 een mooi bewaarzakje, de USB-oplaadkabel, de gebruiksaanwijzing en een garantie kaartje.

De Osé2 is heel erg buigzaam, je moet hem zelf ook nog helemaal “instellen” naar je eigen lichaam door hem in de juiste vorm te buigen. Zodat het bovenste gedeelte precies op je clitoris zit en het balletje over je G-spot heen kan gaan.


Zoals ik al zei heeft de Osé2 bij het gedeelte wat je inbrengt een bewegend balletje dat over je G-spot beweegt,dit zou hetzelfde moeten voelen net zoals een vinger dit zou doen.


Dit gevoel hebben ze geprobeerd na te maken door gebruik te maken van bio mimicry, waarbij ze de menselijke bewegingen van mond, tong en vinger nabootsen en dit wordt vertaald in micro robotische bewegingen die gerelateerd waren aan metingen van druk en frequentie. Deze fysieke metingen werden vervolgens geoptimaliseerd in software en geprogrammeerd in de Osé2.


En het clitorale gedeelte werkt met luchtdruk techniek, deze twee samen gecombineerd moeten zorgen voor een blended orgasm.


Het opladen van de Osé2 werkt door middel van de magnetische USB-oplaadkabel.

De Osé2 heeft 4 knopjes, een met het Lora DiCarlo Logo erop, deze gebruik je om de Osé2 aan en uit te zetten. Dan heb je het linkse grotere knopje, daarmee kan je het bolletje sneller of langzamer laten bewegen. Het rechtste grotere knopje gebruik je om de luchtdruk stimulatie aan/uit te zetten en je kan hiermee ook de intensiteit bepalen, harder of zachter. En het kleine knopje gebruik je om het balletje kortere bewegingen of juist langere bewegingen te laten maken.


Hieronder zie je nog een filmpje de Osé2 in beweging


De test


Het is altijd heel handig om de handleiding van te voren door te nemen en in het geval van de Osé2 is dat zeker geen overbodige luxe! En ook hier zet ik het nog een keer in mijn review, gebruik altijd voldoende glijmiddel bij het gebruik van een speeltje, dit maakt alles nog soepeler en glijd het gewoon nog veel beter.


Je begint eerst met het buigen van de Osé2 zodat deze in de juiste stand zit voor jouw lichaam, ik heb er best wat tijd mee zitten vervelen voordat ik de juiste stand had, maar toen ik deze eenmaal gevonden had, wauw, dat lees je een stukje verder.

Let er wel op dat op het moment dat je gaat kijken wat voor jou de beste stand is de Osé2 uit staat! Want het is geen pretje als je hem eruit haalt terwijl het balletje nog op en neer gaat, dat doet echt pijn. Het beste is dat je de Osé2 eerst buigt, inbrengt, aan zet om te kijken of de juiste plek geraakt wordt en als dit niet het geval is je hem uit zet voordat je hem eruit haalt om hem beter aan te passen. Zoals je leest is het best even uitzoeken hoe het speeltje het beste “past” en het is slim van Lora DiCarlo om een speeltje te maken die door het verstellen voor meerdere mensen te gebruiken is, maar eerlijk gezegd kan het best lang duren voor je de juiste positie hebt en het kan dan frustrerend zijn. Nu heb ik het geluk dat ik redelijk geduldig ben, maar ik heb mensen in mijn omgeving die hierdoor het speeltje sneller aan de kant zullen leggen en niet gebruiken omdat het wat “lastiger” is.


Toen ik de Osé2 in de juiste positie had en in de juiste snelheid, dat gevoel, echt serieus WAUW, het balletje ging precies op de juiste manier over mijn G-spot, de combinatie met de luchtdruk stimulatie echt dit is echt heerlijk! Super intens en ik kan je vertellen dat ik toen echt een blended orgasm (een orgasme waarbij je clitoris en G-spot tegelijkertijd gestimuleerd worden) heb ervaren, echt heerlijk! Ik stoorde mijzelf dit keer niet eens aan het geluid dat de Osé2 maakt, dit klinkt heel mechanisch, maar ik ging zo op in het gevoel wat de Osé2 mij bezorgde om mij druk te maken om het geluid. Die orgasmes die de Osé2 mij heeft bezorgd zijn inmiddels al ontelbaar….


Ik heb het hierboven ook al een keer vermeld, je kan met het kleine knopje op de Osé2 de afstand bepalen die het balletje aflegt om je G-spot te stimuleren, ik vind het standje heel fijn waarbij het balletje redelijk korte bewegingen heeft.


De luchtdruk stimulatie van de Osé2 is ook echt een hele fijne ervaring, zoals jullie misschien wel weten als jullie vaker reviews van mij lezen, is dat ik echt fan van luchtdruk stimulatie ben, ook bij de Osé2 had ik snel een favoriet standje gevonden, dit was het derde standje, dit was voor mijn gevoel niet te hard en niet te zacht.


Ik heb de Osé2 niet handsfree gebruikt, maar dat is puur omdat ik niet wilde dat de stand van Osé2 zou verschuiven als ik hem niet vasthield.


Het schoonmaken van het clitorale deel van de Osé2 is ook niet heel erg handig, want ik wilde de Osé2 niet te ver weer uit elkaar buigen omdat ik de juiste stand anders kwijt ben, dus kan je er niet heel erg goed bij. Het tuutje kan je er ook niet afhalen en het is het beste schoon te maken met een wattenstaafje.
Conclusie

De Osé2 van Lora DiCarlo is een indrukwekkend speeltje, als je hem eenmaal in de juiste positie hebt is de stimulatie echt geweldig. Maar je moet echt wel geduld hebben om de weg af te leggen naar de juiste positie. En de Osé2 is echt wel een heel duur speeltje, dus schept bij veel mensen een hoge verwachting. Dus ik zou hem zeker aanraden als je een geduldig persoon bent, anders zou ik hem skippen 😉

Wil je de Osé2 willen kopen, dan kan dat hier bij Willie.nl

192 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page