top of page

Review Pleasure bag

Bijgewerkt op: 9 aug. 2021
Hoe gemakkelijk is het dat als je op pad wil, dat je een tasje hebt waar alles al bij elkaar zit, je speeltje en je glijmiddel. Ik kreeg de Pleasure bag van Christine le Duc, dit is een van de pleasure sets die je kan bestellen, ze hebben namelijk meerdere versies. Ik kreeg hem met de Favorite Realistic Vibrator van Taboom en een flesje glijmiddel met Aloë Vera.


Specificaties


Materiaal: Siliconen en ABS Plastic

Lengte: 22 cm

Diameter: 3,3 cm

Waterproof: spatwaterproof

Vibraties: 7 verschillende vibratiestanden, waarvan 3 steady en 4 patronen

Verkoopprijs: € 19,99


Deze pleasure bag is nu in de aanbieding bij Christine le Duc


Mijn eerste indruk


De Pleasure bag zelf is best groot, heel handig, want je kan er dus best veel in meenemen. Ook erg handig dat er al een flesje glijmiddel bij zit. De omschrijving van de vibrator is Favorite realistic, maar buiten de vorm vind ik hem niet heel realistisch eruit zien. Zou het tot een van mijn favorieten kunnen behoren?


De verpakking en details

De pleasure bag is gemaakt van een zwarte stof voelt prima aan. In mijn pleasure bag zit de verpakking van de Taboom My favorite realistic vibrator. En natuurlijk het flesje glijmiddel.

Zoals je kan zien zit de my Favorite vibrator in een verpakking met kijkvenster, je ziet het speeltje al meteen, als ik deze open zie ik alleen nog een compacte gebruiksaanwijzing, ik vraag me meteen af waar de oplader is, maar helaas, dit is een speeltje dat werkt op 2 AA batterijen en die zitten niet bijgevoegd.


De my Favorite vibrator open je door de onderkant te draaien, hier kan je de batterijen dan instoppen.


Zoals je ziet heeft de my Favorite vibrator maar 2 knoppen, de aan/uit knop en een knop met een golf erop, hiermee zet je de vibraties aan.
Het glijmiddel wat in de pleasure bag zit is een glijmiddel op waterbasis en Aloë Vera, dit glijmiddel is van Christine le Duc zelf.


De test


Ook bij het gebruik van de My Favorite maak ik gebruik van glijmiddel op waterbasis, dit keer degene die al is meegeleverd, dit glijmiddel heb ik overigens vooraf eerst getest, want ik kan niet tegen elk glijmiddel.

Het aanzetten van de My Favorite gaat heel eenvoudig, je drukt op de aan/uit knop en daarna op het golfje, dan beginnen de vibraties. Ik merk meteen dat dit buzzy vibraties zijn, deze vibraties zijn niet zo diep als waar ik van hou. De sterkte van de vibraties is voor mij sowieso al minder, maar ik ben natuurlijk ook verwend met alle speeltjes die ik heb, want deze zijn allemaal oplaadbaar via een USB-kabel. En de My Favorite werkt natuurlijk met losse batterijen.

De ribbels onder de “eikel” voelen wel heel fijn, hier kan ik ook gemakkelijk mijn G-spot stimuleren.

De vibraties vind ik echt te zwak voor mij, ik heb zelfs de patroontjes uitvoerig geprobeerd, maar helaas werkte dit niet zo voor mij. Ik heb de vibraties uiteindelijk uitgezet en de My Favorite als dildo gebruikt, dan is het wel weer een fijn speeltje!


Conclusie


Dit keer een korte samenvatting van de test, want de My Favorite, is absoluut niet mijn favoriet. Al vond ik hem in gebruik zonder de vibraties veel fijner. Het is misschien wel een leuk speeltje als je nog nooit wat anders hebt geprobeerd, maar dan blijft het nog jammer dat het met losse batterijen werkt. Wat ik wel weer leuk vind is de pleasure bag zelf, deze kan ik mooi gebruiken als ik een paar dagen wegga, dan stop ik er wel mijn favoriete speeltjes in en kom ik mijn vakantie ook door 😊 Voor de prijs hoef je het niet te laten, dat is dan wel weer leuk, want je hebt een alles in een tasje.


Deze pleasure bag is nu in de aanbieding bij Christine le Duc

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page