top of page

Review Romp RiotIk heb een hele tijd terug van ROMP weer een aantal speeltjes gekregen om te testen en vandaag gaat de review over de ROMP Riot.Specificaties


Materiaal: Silicone en ABS plastic

Lengte: 7 cm

Diameter: 2 cm

Waterproof: Spatwaterdicht

Oplaadbaar: Ja via USB kabel

Standen: 10 vibratiepatronen


Verkoopprijs: € 19,99 je kan de ROMP Riot hier kopen


Mijn eerste indruk


De ROMP Riot heeft mooie frisse kleuren, oranje met geel en je ziet meteen dat het een kleine bullet vibrator is, maar alvast een spoiler, hij is klein maar wel krachtig :-)


De verpakking en details
De verpakking van de ROMP Riot is net zoals eigenlijk alle verpakkingen van de ROMP speeltjes, lekker kleurrijk. Op de verpakking staat alles vermeld wat je wil weten en ik vind de tekst erbij ook heel leuk bedacht, Punches way above its weight.

Het is een simpel kartonnen doosjes met daarin een plastic houder waar de ROMP Riot in zit.In de verpakking vind je uiteraard de ROMP Riot, de usb-oplaadkabel, korte handleiding in de vorm van een playbook en safety instructions.Het opladen van de ROMP Riot gebeurd door de pin van de oplader door het gaatje te duwen dat daarvoor bestemd is, dit zit net boven de ROMP letters, zoals je hierboven kan zien. Voordeel van de oplaadkabel vind ik dat waar de pin aanzit geel is, hierdoor is deze gemakkelijker te onderscheiden tussen alle andere zwarte en witte oplaadkabels van mijn andere speeltjes.
De ROMP Riot heeft maar 1 knop, daarmee zet je het speeltje aan, kan je door alle 10 de patronen heen zappen en kan je hem ook weer mee uitzetten. Nadeel van 1 knop is dat als je net per ongeluk voorbij je favoriete stand zapt, dat je dan weer door alle standen heen moet zappen.


De test


Ook dit keer zeg ik het weer, glijmiddel is gewoon altijd een goed idee, maakt het gewoon nog beter! Dus ook dit keer gebruik ik weer het Pjur Woman Nude glijmiddel, dit vind ik een heel prettig glijmiddel die niet plakt en het is een glijmiddel op waterbasis, dus ook goed voor je speeltje.

Zoals ik bij mijn eerste indruk al zei, wat een klein formaatje heeft de ROMP Riot, maar dat zijn bullet vibrators over het algemeen allemaal. Wat ik wel altijd merk is dat de vibraties bij zo'n bullet vibrator ook heel erg voelt in je vingers, niet iedereen vind dat even prettig. En nu we het toch over de vibraties hebben, die van de ROMP Riot vind ik best goed! Ik vind ze best krachtig en heel prettig aanvoelen. Dit is zeker een pluspunt. Het stimuleert precies waar je de vibraties wil voelen.

Wat soms iets minder handig is, is het ene knopje om door de standen heen te gaan, door het glijmiddel zijn je vingers gladder en doordat de ROMP Riot natuurlijk klein van formaat is, is het niet altijd te doen om alles goed op zijn plek te houden én het knop je in te drukken. Maar je weet ook wat ze zeggen, oefening baart kunst!Conclusie


Ik zou de ROMP Riot zeker aanraden als je nog geen ervaring hebt met een bullet vibrator en het eens zou willen uitproberen, voor deze prijs heb je echt een heel fijn speeltje en kan je hem eigenlijk niet laten liggen :-)Je kan de ROMP Riot hier kopen

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page