top of page

Review Satisfyer Mono Flex

Bijgewerkt op: 9 aug. 2021
Misschien wisten jullie het al, maar de mei maand is omgedoopt tot masturbatiemaand! En alhoewel het voor mij altijd masturbatie maand is, is het wel extra leuk om er wat aandacht aan te besteden. Selflove is nooit verkeerd, het kan heel ontstressend werken, door een orgasme komt endorfine vrij, wat weer omschreven word als het gelukshormoon. En daardoor voel je je veel fijner en dus minder gestresst.


Ik kreeg de Satisfyer Mono Flex van Christine le Duc, wat ik er van vond, dat lees je hieronder.Specificaties


Materiaal: Siliconen en ABS plastic

Oplaadbaar: Ja, via USB kabel

Vibraties: 5 intensiteiten en 10 patronen

Waterproof: Ja

Verkoopprijs: € 49,95


Je koopt de Satisfyer Mono Flex hier bij Christine le DucMijn eerste indruk


De Satisfyer Mono Flex ziet er qua uiterlijk uit als een "standaard" duo vibrator, zo een die je wellicht al tig keer voorbij hebt zien komen. En dan heb ik nog de witte uitvoering, niet een veel voorkomende kleur. De Satisfyer Mono Flex is er ook in de kleuren rood en roze.

Maar zoals de naam al zegt, de Satisfyer Mono Flex is zeker heel flexibel, zowel het staaf gedeelte als het gedeelte voor op je clitoris, echt heel prettig! Ik heb ook gelezen dat de Mono Flex 2 aparte motoren heeft waarbij je beide gedeeltes apart van elkaar kan laten trillen, heel benieuwd hier naar.

De verpakking en details

De verpakking van de Satisfyer Mono Flex is net als de andere verpakkingen van de nieuwe lijn heel herkenbaar, mooie kleuren, blauw met roze met lijntekening en afbeelding van de Mono Flex en het opent als een boekcover. Ook deze verpakking van de Mono Flex bevat het hygiene stripje, zodat je zeker weet dat de verpakking niet eerder open is geweest.


In de verpakking vind je de Mono Flex, de USB-oplaadkabel en een beknopte gebruiksaanwijzing.

Zoals je kan zien heeft de Mono Flex 4 knopjes, deze zijn bijna niet voelbaar, dit is wel jammer, was handiger geweest als deze er wat op hadden gelegen. Met de + en de - knoppen kan je door de intensiteiten heen scrollen en met de andere twee knoppen kan je door de vibratiepatronen heen scrollen.


Ook de Mono Flex laad je op door middel van de magnetische USB-oplaadkabel.


De Mono Flex voelt verder heel "zacht" aan doordat deze gemaakt is van siliconen. Hierdoor is het ook weer heel gemakkelijk om hem te reinigen, doe dit voor het eerste gebruik en na elke keer dat je de Mono Flex hebt gebruikt, zo krijgen bacteriën geen kans om zich te nestelen op je speeltje en heb je minder kans om infecties te krijgen.De test


Daar is het standaard praatje weer voordat ik begin met testen; gebruik altijd voldoende glijmiddel bij het gebruik van een speeltje, het is gewoon echt veel fijner! Gebruik voor de Mono Flex ook een glijmiddel op waterbasis, dit tast het siliconen niet aan en zo heb je dus veel langer plezier van je speeltje.


Als eerste wil ik vermelden dat ik het echt mega fijn vind dat het gedeelte voor op mijn clitoris wat breder is, hierdoor raakte de Mono Flex mijn clitoris gegarandeerd.

Doordat de Mono Flex dus zo flexibel is, kan je hem gemakkelijk buigen zodat hij je G-spot raakt en je dus ook tegelijkertijd de stimulatie op je clitoris hebt. Bij mij werkte dit perfect voor een "blended orgasme".


Als jullie mijn andere reviews ook hebben gelezen, weten jullie dat ik normaal gesproken meer fan ben van de steady standjes, als van de patronen, maar de Mono Flex heeft hierop een uitzondering bij mij. Je kan de twee motoren afhankelijk van elkaar laten vibreren en wauw wat een fijne combinaties komen hier uit! Dit voelt echt gewoon mega goed, ik kan het niet heel goed omschrijven, maar doordat je twee verschillende soorten trillingen kan instellen, heb je een afwisseling qua stimulatie. Heel erg fijn.


En dan was dit alleen nog maar met de Mono Flex zelf. Dan heb je ook nog de Satisfyer app, echt een hele goede uitvinding.


De app heet de Satisfyer connect (te downloaden in de Google Play store en in de Apple store) en de connectie maken met de Mono Flex ging echt heel eenvoudig. De app werkt ook heel makkelijk en is logisch opgebouwd. Ik heb tijdens het testen geen een keer ervaren dat de connectie weg viel, dus dat is echt top! Wat ook top is, dat je kan zien voor hoeveel procent de Mono Flex nog is opgeladen.


Wat echt mega leuk is, is dat je in de app nog veel meer patronen kan creëren en ook hier kun je dus beide motoren apart van elkaar laten vibreren. Zo kan je zelf kiezen wat voor jou het fijnst is. Dit kan je zelf doen met de live controle functie.


Er staan in de connect app ook patronen in van anderen en verder kan je de Mono Flex ook laten reageren op muziek. Dan heb je dus de patronen op de beat van de muziek. Heel grappig, maar ik geef toch liever de voorkeur aan dat ik het zelf kan bepalen.


Je kan de Satisfyer app ook connecten met je partner (of door iemand anders als je dat wil) Heel veel verschillende mogelijkheden dus!


Conclusie


Zou ik de Satisfyer Mono Flex aanraden? Jazeker! Echt een geweldige sextoy voor een betaalbare prijs. De vibraties van de Mono Flex zijn echt heel fijn. De Connect app is ook echt briljant, werkt perfect en je kan je favoriete patronen opslaan, zo hoef je het een volgende keer niet opnieuw uit te vogelen.


Je koopt de Satisfyer Mono Flex hier bij Christine le DucRecente blogposts

Alles weergeven
bottom of page