top of page

Review Sexy sucking duckface



Vorige maand heb ik een bezoekje gebracht aan Euphoria Erotiek, want ik werk al een tijdje met hen samen, maar ik was nog nooit bij hen in de winkel(s) geweest, zij zitten namelijk in Heerenveen en Leeuwarden en ik woon in Den Bosch, dus dat is een klein stukje rijden ;-)


Tijdens mijn bezoek heb ik ook weer wat nieuwe speeltjes meegenomen om te testen en de Sexy Sucking Duckface van ToyJoy is er een van, vandaag gaat de review ook over dit kleine schattige eendje.



Specificaties


Materiaal: Siliconen

Lengte: 8 cm

Breedte: 3 cm

Waterproof: alleen splash proof

Oplaadbaar: Ja via USB kabel

Standen: 7


Verkoopprijs: € 40,- je kan de Sexy Sucking Duckface hier kopen



Mijn eerste indruk


Wat een super schattig eendje is dit en zo klein, wel echt heel handig om mee te kunnen nemen.


De verpakking en details




De verpakking van de Sexy Sucking Duckface is en simpel doosje met daarop de afbeelding van het speeltje op ware grootte. Door de kleur oranje is het wel een lekker opvallende verpakking.





In de verpakking vind je uiteraard de Sexy Sucking Duckface en de usb-oplaadkabel.



Het opladen van de Sexy Sucking Duchface gebeurd door de pin van de oplaadkabel aan de achterkant van het eendje op de daarvoor bestemde plek te drukken.


Zoals je op bovenstaande foto kan zien heeft de Sexy Sucking Duckface maar 1 knop, hiermee kan je het eendje dus aanzetten, maar je moet ook doormiddel van dezelfde knop door de verschillende standjes heen zappen. Om de Sexy Sucking Duckface aan te zetten houd je het knopje 3 seconden in en om door de verschillende standen te gaan hoef je maar 1 keer te klikken.





Op deze foto zie je hoe klein de Sexy Sucking Duckface is, het is echt een speeltje dat je bij wijze van spreken zo in je jaszak mee kan nemen :-)


De test


Disclaimer, nu komt weer het standaard praatje wat ik altijd typ bij het test gedeelte:


Jullie kennen inmiddels mijn praatje over glijmiddel al als je vaker mijn reviews leest, maar nogmaals, met glijmiddel gaat het gewoon nog beter! Dus ook dit keer gebruik ik weer het Pjur Woman Nude glijmiddel, dit vind ik een heel prettig glijmiddel die niet plakt en het is een glijmiddel op waterbasis, dus ook goed voor je speeltje.


Het aanzetten van de Sexy Sucking Duckface gaat heel gemakkelijk, maar doordat het maar 1 knop is, zap je ook te snel door naar het volgende standje, dat vind ik altijd een beetje jammer, omdat je dan van voor af aan kan beginnen weer om bij je favoriet aan te komen als je er net voorbij bent gezapt.


Op de verpakking staat dat er 7 verschillende luchtdruk standen zijn, maar als ik heel eerlijk ben voel ik er zelf maar 4 als ik bezig ben, bij de andere zit zo'n minimaal verschil in dat je het niet eens merkt.


Het speeltje kan je wel heel gemakkelijk vasthouden door de vorm en doordat het knopje bovenop zit kan je deze ook makkelijk bedienen als je hem aan het gebruiken bent.


Wat ik ook merk is dat als je clitoris wat kleiner is of wat meer verstopt zit, dat je dan of het eendje wat harder op je clitoris moet drukken om de luchtdruk pulsaties wat beter te voelen. Dit komt omdat het speeltje een geheel is en geen apart opzet stukje heeft.


De luchtdruk pulsaties zijn best prima, zeker als je nog geen ervaring hebt met een luchtdruk speeltje. Ze gaan niet mega hard, dus als je een speeltje zoekt die wat milder is voor je clitoris, dan is dit een top speeltje voor jou.


Conclusie


Ik vind de Sexy Sucking Duckface echt een super cute speeltje en qua formaat is het een ideaal speeltje om mee te nemen waar je maar wil.

En als je van niet te harde pulsaties houd is het ook echt een prima speeltje, maar ik houd zelf van hardere pulsaties dus ik zou dan toch echt mijn Womanizer Premium of Duo kiezen, maar het is niet eerlijk om de Sexy Sucking Duckface daarmee te vergelijken, want dat is ook gewoon een heel groot prijsklasse verschil. Ik vind het in ieder geval leuk om dit eendje in mijn collectie te hebben :-D


je kan de Sexy Sucking Duckface hier kopen

109 views0 comments
bottom of page