top of page

Review Sweet treat Satisfyer

Bijgewerkt op: 9 aug. 2021Het is nog steeds mei en dus nog steeds de masturbatie maand, al is het voor mij altijd masturbatie maand ;-) dus vandaag schrijf ik mijn review over de Sweet treat van Satisfyer die ik kreeg om te testen van Christine le Duc.


Specificaties


Materiaal: Siliconen en ABS plastic

Oplaadbaar: ja, met een USB kabel

Vibraties: 11 roterende patronen, waarvan 4 verschillende roterende ritmes en 3 verschillende snelheden van het roteren

Waterproof: ja

Verkoopprijs: € 39,99 je koopt hem hier bij Christine le Duc


Mijn eerste indruk


Hoe schattig ziet de Sweet treat van Satisfyer eruit, de details vind ik superleuk, het ziet eruit als een echt aardbeien softijsje. De flapjes voelen heel zacht aan, dit gedeelte van de Sweet treat draait rond. Zo op mijn hand voelt het wel fijn en ik ben super nieuwsgierig naar hoe de werking van de Sweet treat is.


De verpakking en detailsOok de Sweet treat komt in de inmiddels bekende Satisfyer verpakking. Ik vind deze altijd zulke leuke en frisse kleuren hebben, love it! De Sweet treat is meteen zichtbaar als je de verpakking opent door het doorzichtige venster en ook hier heeft Satisfyer de hygienische afscheurstrip gebruikt, zodat je zeker weet dat de verpakking niet eerder is open geweest.
Je vind in de verpakking naast de Sweet treat ook de USB-kabel om de sweet treat mee op te laden en een kleine handleiding in plastic.


Het opladen van de Sweet treat duurt ongeveer 3,5 uur.
De Sweet treat is best een klein speeltje, zoals je ziet past hij in mijn handpalm (en ik heb niet zulke grote handen).De Sweet treat heeft maar 2 knopjes, een + en een - knop. Met de + knop zet je de Sweet treat aan en uit en kan je veranderen van standje. Met de - knop kan je weer terug naar het vorige standje. De knopjes zitten redelijk dicht op elkaar, maar dat kan ook niet anders door het kleine handvat (het hoorntje) ze zijn gelukkig wel goed voelbaar.


De test


Ook hier zet ik het nog een keer in mijn review, gebruik altijd voldoende glijmiddel bij het gebruik van een speeltje, dit maakt alles nog soepeler en glijd het gewoon nog veel beter.


Ik maak hierna wel mijn handen even droog want zoals ik al had vermeld is de Sweet treat maar een klein speeltje en het is best even uitvogelen hoe je hem het beste vast kan houden en met gladde handen word het alleen maar lastiger...

Het hoorntje is heel klein en hierdoor pak je snel het ronddraaiende gedeelte vast, ik kan je vertellen dat is echt niet handig.


Wat ik ook merk is toen ik de Sweet treat probeerde op mijn hand dat de zogenaamde flapjes best zacht en prima aan voelde, maar nu ik hem zo op mijn clitoris voel, voelen de flapjes toch een stuk scherper en harder. De vibraties van de Sweet treat, of eigenlijk beter gezegd de rotaties voelen in het eerste standje goed, maar als je sneller gaat dan vind ik het minder fijn aanvoelen. Ik hou wel van directe stimulatie, maar dit voelt een beetje te..

Je kan de Sweet treat ook niet wat harder tegen je lichaam drukken om dit gevoel te verdelen, want dan stopt de Sweet treat gewoon met draaien. Het motortje kan dat niet aan.


Ik heb de Sweet treat ook getest op mijn tepels bijvoorbeeld, daar voelde het beter aan als op mijn clitoris. Ook als je met de Sweet treat over de rest van je lichaam gaat, dan voelt het wel als een soort zachte streling. Dat voelt dan wel weer fijn.


Ik vind het trouwens wel grappig dat ze op de verpakking aangeven dat de Sweet treat makkelijk schoon te maken is..... Ik heb hier een andere ervaring mee, want na gebruik heb ik hem meteen schoon gemaakt met water en toy cleaner, maar je moet echt alle flapjes voelen of deze wel goed schoon zijn, want doordat het zo dicht op elkaar gedraaid zit, kan er gemakkelijk wat tussen blijven zitten.

Het voordeel is dat de Sweet treat waterproof is zodat je de Sweet treat aan kan zetten en hem zo in het water kan houden om hem schoon te kunnen maken.


Conclusie


Ik vind de Sweet treat een super schattig speeltje om te zien en als je ermee over je lichaam gaat voelt het wel fijn, maar ik zou het persoonlijk niet aanraden als clitoris stimulator. Ik hou echt van directe stimulatie (pinpoint bijvoorbeeld) maar het gevoel van de Sweet treat kan ik niet goed omschrijven, het voelde wat scherper en daardoor minder fijn. Mijn persoonlijke mening is dan ook dat ik eerder voor een bullet of pinpoint stimulator zou kiezen dan voor de Sweet treat.

Ik vind het overigens wel een speetje wat leuk is om te hebben in mijn collectie, maar dat is puur omdat deze er zo schattig uit ziet.


Mocht je zelf de Sweet treat toch willen kopen, dan kan dat hier bij Christine le Duc
215 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page