top of page

Review We Vibe Nova 2

Bijgewerkt op: 21 feb. 2022
Zo ik heb er even een tijdje uit gelegen, maar het gaat weer wat beter, dus tijd voor een nieuwe review!


Vandaag schrijf ik mijn review over de We Vibe Nova 2, nog een speeltje die al een tijdje op mijn wishlist stond. Ik kreeg hem van Euphoria Erotiek, echt super tof.Specificaties


Materiaal: Silicone

Lengte: 20 cm, waarvan invoer diepte 10,5 cm

Diameter: 3,5 cm

Waterproof: Ja

Oplaadbaar: Ja via USB kabel

Standen: 10 vibratie patronen en 10 intensiteiten

De We Vibe Nova 2 kan alleen met glijmiddel op waterbasis gebruikt worden


Verkoopprijs: € 150,00, je kan de We Vibe Nova 2 hier kopen bij Euphoria Erotiek.Mijn eerste indruk


De We Vibe Nova 2 is een duo vibrator, maar qua vorm ziet deze er zeker een stuk anders uit als de “normale” duo vibrators, het ziet er een beetje als een soort haak. Maar door deze vorm is de We Vibe Nova 2 vrijwel voor iedereen geschikt, je kan deze namelijk helemaal buigen in de positie die voor jou het beste aanvoelt, zodat je zowel inwendige stimulatie hebt als G-spot stimulatie.

Ik heb er natuurlijk al super veel goede dingen over gehoord dus ik was heel benieuwd of dit voor mij ook een speeltje zou worden voor in mijn top 5.De verpakking en details

De We Vibe Nova 2 zit in een mooie stevige paars/roze doos. Op de zijkant en achterkant staan de functies vermeld van de We Vibe Nova 2.

In de verpakking vind je uiteraard de We Vibe Nova 2, de usb-oplaadkabel, de handleiding, een opbergzakje en een zakje glijmiddel.

Het opladen van de We Vibe Nova 2 gebeurd door de magnetische usb-kabel op de twee magnetische puntjes te plaatsen. Het volledig opladen van de We Vibe Nova 2 duurt ongeveer 90 minuten.

De We Vibe Nova heeft 5 knoppen, de plus en min knop, hiermee regel je de intensiteit van de vibraties, 2 “pijl” vormige knoppen, hiermee zap je tussen de vibratie patronen en een kleiner knopje onderaan, hiermee kan je de vibraties van beide motoren aan zetten (zowel G-spot gedeelte als het staaf gedeelte) of juist een ervan uitzetten.


Ook heel fijn dat de knopjes prima werken en goed voelbaar zijn.


De We Vibe Nova 2 kan je ook besturen met de We-Connect app, hier kan je ook iemand anders je speeltje laten besturen. Maar uiteraard kan je deze zelf ook met de app bedienen. Het fijne van de app is dat je kan zien hoe het fijne vibratie patroon heet wat jij lekker vind.De test


Ook dit keer ben ik weer gewapend met glijmiddel klaar om te testen. Bij het testen van de We Vibe Nova 2 maak ik gebruik van glijmiddel op waterbasis, dit keer de Sliquid Naturals. Een heel fijn glijmiddel, daarbij is glijmiddel gewoon altijd een goed idee, maakt het gewoon nog beter!


Wat mij als eerst opvalt is dat het siliconen van de We Vibe Nova 2 heel erg zacht aanvoelt en de bovenkant van de staaf kan je ook een beetje inknijpen, voelt echt heel prettig.


En dat je de We Vibe Nova 2 precies zo kan buigen zodat het voor jou fijn aanvoelt is echt super! Je hebt echt constant contact met je clitoris met het “haak” gedeelte, dit komt echt bijna nooit voor bij andere duo vibrators. Dit is met recht dubbele stimulatie en werkelijk heerlijke blended orgasms. Deze zijn zo intens dat je denkt Wow ik wil alleen maar meer…..


En die heerlijke orgasmes worden veroorzaakt door de trillingen van de We Vibe Nova 2, deze zijn echt super lekker. Ik hou persoonlijk van harde en diepe vibraties, nou ik kan je vertellen, dit is echt een speeltje naar mijn hart, zo krachtig zijn de vibraties. Niet iedereen is daar fan van, daarom is het ook heel prettig dat je zelf de intensiteit kan instellen en ook de staven afzonderlijk van elkaar kan laten vibreren.


De personen die vaker mijn reviews lezen weten dat ik niet zo’n fan van vibratie patronen ben, maar bij de We Vibe Nova 2 is dat een uitzondering, I love it, je hebt echt veel patronen om uit te kiezen en zoals ik al eerder vermeldde met de We-connect app kan je ook zien hoe deze patronen heten, is het ook makkelijker te onthouden welke je favoriet is. Ik vind Crest een heel fijn patroon.


Nu dat we het toch over de We-Connect app hebben, bij mijn We Vibe Nova 2 was het heel gemakkelijk om hem te koppelen. Ik heb gelukkig ook geen verlies van verbinding gehad (heb wel vaker gehoord dat dit wel gebeurd) dus daar ben ik wel blij mee.


Ik heb de We-Connect app niet geprobeerd met een partner, maar wellicht dat ik dit in de toekomst nog kan doen en dan zal ik een aanvulling op mijn review schrijven.

Ik heb de We Vibe Nova 2 ook nog op een muziekje mee laten trillen via de connect app, maar dat was voor mij toch teveel afleiding, dus ik hou het wel bij de standaard patronen die erin zitten :-)
Conclusie


De We Vibe Nova 2 is absoluut een speeltje die een plek in mijn persoonlijke top 5 terecht is gekomen. Ik vind het echt tof dat ik van Euphoria Erotiek de kans kreeg om deze zelf te testen. Want echt wow ik heb al heel veel lekkere orgasmes beleeft met de We Vibe Nova 2! Het is echt een speeltje die ik absoluut aanraad om te kopen, het is echt zo fijn dat je constant contact met je clitoris hebt en dan inwendig heerlijk tegen je G-spot, echt spetterende orgasmes, love it!

Ik weet dat de We Vibe Nova 2 geen goedkoop speeltje is, maar echt dubbel en dwars het geld waard!


Je kan de We Vibe Nova 2 hier kopen bij Euphoria Erotiek.


Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Superleuk om te lezen, Ilona! En natuurlijk bedankt voor het testen :D

Like
bottom of page