top of page

Review We-Vibe Rave2

Updated: Oct 18, 2023



Ik kreeg van mijn contactpersoon bij We-Vibr de We-Vibe Rave 2 opgestuurd met de vraag of ik deze wilde testen en reviewen. Natuurlijk wilde ik dat! Hieronder kan je lezen wat ik er van vind. Zoals de naam al doet vermoeden is dit de tweede versie van de Rave, ik heb de originele versie niet dus kan geen vergelijkende review maken.



Specificaties


Materiaal: Silicone

Lengte: 19 cm

Diameter: 3,1 cm

Waterproof: Ja Oplaadbaar: Ja


Verkoopprijs: € 139,99 je kan We-Vibe Rave 2 hier kopen



Mijn eerste indruk


Op het eerste gezicht lijkt de We-Vibe Rave 2 op een "standaard" G-spot vibrator zo half gebogen, alleen als je beter kijkt zie je dat de Rave 2 assymetrisch is en je deze ook nog kan buigen. Heel handig aangezien niet iedereen dezelfde anatomie heeft.


De verpakking en details





De verpakkingen van We-Vibe zijn eigenlijk altijd prima, leuke kleurcombinatie en een stevige doos waarin het speeltje verpakt zit. Ook de Rave 2 heeft weer een realtime afbeelding op de voorkant staan en op de achterkant staat kort omschreven wat de Rave 2 kan en dat je deze ook met de We-Vibe app kan gebruiken (dat is sowieso een aanrader omdat je daarmee nog meer verschillende vibratiepatronen en sterktes kan gebruiken)


Aan de binnenkant zie je een korte instructie over de We-Vibe app.




In de verpakking vind je de Rave 2, een korte handleiding, de USB oplaadkabel en een opbergzakje om de Rave 2 in te bewaren.




Het opladen van de Rave 2 gebeurd door middel van een magnetische USB oplader, deze magnetische kabel is krachtig genoeg om je Rave 2 handig te kunnen opladen.






Op bovenstaande afbeelding zie je dat de Rave 2 vijf verschillende knopjes heeft, met de plus en min knop kan je de Rave 2 aan/uit zetten en de vibraties verhogen. Met de pijltjes kan je door de verschillende vibratiepatronen zappen en het knopje met het golfje is ervoor zodat je het onderste motortje ook aan/uit kan zetten.



De test


Zoals altijd begin ik met het glijmiddel praatje, gebruik een glijmiddel op waterbasis dat is goed voor je speeltje en met glijmiddel wordt het vaak gewoon nog beter. Ik weet dat de Rave 2 voornamelijk gericht is op de G-spot, maar tegelijkertijd ook op de vaginale opening, want daar bevinden zich 90% van je zenuwuiteinden! Ik vind het heel prettig dat de Rave 2 asymmetrisch is en deze goed buigbaar is. Wat ik ook heel fijn vind is dat de 2 verschillende motortjes apart van elkaar instelbaar zijn. Ik begin dus eerst alleen met het motortje van de G-spot vibrator aan, overigens hebben beide motortjes 10 verschillende standen en patronen in totaal waar je gemakkelijk doorheen kan zappen met de pijltjes.


De Rave 2 kan je heel gemakkelijk verbinden met de We-Vibe app en waar voorheen de connectie weleens werd onderbroken, heb ik dat tot nu toe (gelukkig) niet ervaren.

Het leuke van de app is ook dat je daar zelf je eigen vibratie patronen kan maken en deze kan opslaan voor de volgende keer.

Je kan de controle ook uit handen geven door in de app de controle te geven aan de door jou aangegeven persoon (partner) je kan dan een uitnodigingslink sturen en zodra deze geaccepteerd is, wordt deze zichtbaar in je We-Vibe Center, vervolgens kan je op je partners icoontje drukken om te connecten via videobellen, audio of chat.


De vibraties van de Rave 2 zijn krachtig en een ander bijkomend voordeel is dat de Rave 2 niet mega luid is, ook al heb je de Rave 2 op de hoogste stand staan.

Zoals ik al zei ben ik eerst begonnen met alleen het motortje aan voor G-spot stimulatie, dit was al heel erg prettig. Ik weet mijn G-spot goed te vinden en met de Rave 2 kan je deze zo draaien dat deze perfect gestimuleerd word en dan duurt het ook niet lang voordat ik een eerste orgasme heb.


Maar ik wilde natuurlijk ook weten hoe het zou zijn met beide motortjes aan, dus dat ook mijn ingang gestimuleerd wordt en wauw deze dubbele stimulatie is ook heel erg prettig! Ik krijg een beetje hetzelfde idee als bij de We Vibe Nova 2, (deze staat nog steeds in mijn top 10 favorieten) alleen bij de Rave 2 dit is inwendige stimulatie op twee plaatsen en bij de Nova 2 is het natuurlijk inwendig en clitoris stimulatie. Dit is een heel bijzonder gevoel om op beide plekken tegelijk te ervaren en voor mij een groot succes. Ik vind het ook bijzonder handig dat je de Rave 2 precies zo kan buigen zodat deze voor jou perfect is, echt een pluspunt. Als je de Rave 2 volledig hebt opgeladen kan je deze 2 uur gebruiken.


Overigens heb ik de Rave 2 ook gewoon getest als clitoris stimulator en daarbij is de Rave 2 ook goed door de test gekomen.


Conclusie


Ik ben echt een fan van de speeltjes van We-Vibe, de vibraties zijn echt krachtig, diep. En het feit dat de Rave 2 niet mega luid is, vind ik ook een enorm voordeel, aangezien je deze dan gewoon ongestoord kan gebruiken.

De Rave 2 vind ik zeker een aanrader en dan zeker voor de beginner, maar ook als je al meer ervaring met speeltjes hebt is het zeker een aanrader.

De Rave 2 is een veelzijdig te gebruiken speeltje met de kwaliteit van We-Vibe zoals je gewend bent.


Je kan We-Vibe Rave 2 hier kopen




126 views0 comments
bottom of page