top of page

Review Womanizer Premium

Bijgewerkt op: 28 jan. 2023

Zoals elke sextoy tester heb ik ook nog een wishlist van dingen die ik absoluut nog zou willen testen. De Womanizer stond ook op mijn wishlist en nu is het zover! Ik kreeg de Womanizer Premium van Womanizer zelf en kon niet wachten tot ik deze kon proberen :-) De pakketbezorger was een beetje verbaasd dat ik hem zo enthousiast begroette, maar hij wist natuurlijk niet wat er in de verpakking zat die hij bij zich had.....Specificaties


Materiaal: Siliconen en een klein randje ABS Plastic

Oplaadbaar: ja, via USB-kabel

Vibraties: 12 intensiteiten en de auto-pilot stand met 3 verschillende intensiteitniveaus

Waterproof: ja

Verkoopprijs: € 189,00

De Womanizer Premium is nu in de aanbieding voor € 169,00 bij Womanizer zelfJe kan de Womanizer Premium kopen bij Easytoys of bij Willie.nl


Mijn eerste indruk


Ik heb al heel wat speeltjes getest met luchtdrukpulsaties, maar nog nooit de Womanizer, zo benieuwd of ik veel verschillen ga merken, want iedereen weet dat Womanizer het eerste merk was die speeltjes met luchtdrukpulsaties op de markt heeft gebracht. En Womanizer is natuurlijk een bekend vooraanstaand merk. Ik word helemaal blij als ik de Womanize Premium uitpak.


De verpakking en details

Ik heb de Womanizer Premium Blueberry gekregen, deze zit in een mooie stijlvolle donkerblauwe stevige doos met een kijkvenster waardoor je de Womanizer Premium meteen kan zien. Op de achterkant van de verpakking staan een aantal functies van de Womanizer Premium vermeld.

In de verpakking vind je de Womanizer, de magnetische USB-oplaadkabel, een bewaarzakje, extra tuutje, kaartje met I Masturbate en een uitgebreide handleiding.


De Womanizer Premium is geheel van zacht siliconen met een klein ABS randje gemaakt, deze voelt echt heel prettig. Zoals ik al vermeldde heb ik de Womanizer Premium Blueberry, deze heeft een diepblauwe kleur en ik vind door het gebruik van deze kleur het absoluut een luxe uitstraling heeft. Love it! De Womanizer Premium is er overigens ook nog in de kleuren rood, zwart en wit. De Womanizer Premium heeft ook een lichtgebogen vorm, makkelijk om vast te houden.

Ik zei net al dat er een extra tuutje in de verpakking zit, zoals je kan zien op de foto zit het verschil in de hoogte van de tuutjes. Ik gebruik zelf de "grootste" want met dit tuutje kom ik goed bij mijn clitoris, met de kleinere moet ik de Womanizer harder tegen mijn clitoris duwen om het gewenste effect te bereiken en dat vind ik niet prettig.

Het opladen van de Womanizer Premium gebeurd met de magnetische USB-kabel.

Zoals je kan zien heeft de Womanizer Premium 4 knopjes in totaal, de aan/uit knop met daaronder 3 puntjes, deze lichten op als de Womanizer Premium aanstaat, dan kan je zien tot hoever de batterij nog opgeladen is. Dan heb je nog een knopje met een golfje, dit is de autopilot-functie. En de plus en min knoppen. Hiermee kan je de intensiteiten harder of zachter zetten. Beide knoppen zijn heel goed voelbaar, dus ook gemakkelijk in gebruik tijdens het masturberen.


De test


Ook bij het gebruik van de Womanizer Premium gebruik ik glijmiddel op waterbasis. Dit tast het siliconen niet aan en het is gewoon fijner in gebruik met een speeltje.


Ik merk meteen dat de Womanizer Premium een top functie heeft, namelijk de Smart Silence, dit houdt in dat de Womanizer het pas doet als hij in aanraking komt met je clitoris (of als deze tegen een ander lichaamsdeel aankomt). Dit is ideaal, als je klaargekomen bent kan je hem dus gewoon eraf halen en stopt deze meteen, geen gezoek meer naar het uit knopje! Let wel op, als het tuutje er niet goed op z'n plek zit of er teveel lichaamsvocht of glijmiddel in het tuutje zit, dan werkt de sensor niet altijd en blijft deze dus aan. Dan kan je deze natuurlijk zelf nog uitzetten.

De Womanizer Premium is echt wel stil in gebruik, je kan hem dus gewoon ongestoord gebruiken zonder dat iemand aan de andere kant van de deur mee kan genieten (tenzij je zelf veel geluid maakt ;-) ) En als je de Womanizer Premium 5 minuten niet hebt gebruikt gaat deze vanzelf uit, dit kan weleens handig zijn, want door de Smart Silence functie kan je zomaar vergeten dat hij nog aan staat, als deze dan zelf uitgaat bespaard het je de batterij en kom je niet voor verrassingen te staan dat deze leeg is als je hem nog een keer wil gebruiken.


Verder heeft de Womanizer Premium een Autopilot functie. Hiermee kan je de Womanizer Premium zelf laten bepalen wanneer deze harder of zachter gaat. Je kan hierin kiezen uit 3 verschillende standen, bij standje 1 is de intensiteit tussen 1-4, bij standje 2 is de intensiteit tussen 1-8 en bij standje 3 is de intensiteit tussen 1-12. Door deze functie te gebruiken varieert de Womanizer Premium tussen de range die jij hebt gekozen. Het is als een vibratiepatroon, alleen dan niet in hetzelfde ritme, maar echt gevarieerd.


Ik heb deze functie uiteraard ook geprobeerd, het is op zich wel lekker dat de pulsaties langzaam opgebouwd worden, maar ik heb toch liever zelf de controle. Soms gingen de pulsaties te zacht en op andere momenten weer te hard, dan heb ik liever de steady standjes waarbij ik zelf kan bepalen hoe hard of zacht ik de pulsaties wil hebben. Het is een leuke toevoeging, maar voor mij niet noodzakelijk.


En dan wil ik het dus nu even hebben over het "normale" gebruik van de Womanizer Premium, ik heb al best wat luchtdruk speeltjes getest, maar met de Womanizer Premium was ik echt on top of the world! Wat een heerlijk gevoel en wat een intense orgasmes krijg ik hiermee. De Womanizer Premium heeft 12 intensiteitstanden, voor iedereen wat wils.


Conclusie


De Womanizer Premium heeft vanaf nu een vaste plek in mijn bed. Wat een top ding, echt het geld waard! Ik vind het heel fijn in de hand liggen en gemakkelijk in gebruik. De Smart Silence functie zouden ze voor mij op elk speeltje moeten gebruiken, want dit is toch echt wel ideaal. De autopilot-functie is leuk, maar voor mij niet perse nodig. Ik heb gewoon liever zelf de controle.

Al met al echt een aanrader!


Je kan de Womanizer Premium kopen bij Easytoys of bij Willie.nl


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page