top of page

Voorstellen

Updated: Jul 17, 2023

Hi, Ik zal mij ook even netjes voorstellen hier zodat jullie wat meer over mij te weten komen. Ik ben dus Ilona, 39 jaar inmiddels en moeder van 3 kinderen. Wij wonen met zijn vieren in het mooie Den Bosch. Ik ben met deze site begonnen omdat ik het gebruik van sextoys en masturberen bespreekbaar wil maken. Daarbij vind het ook heel belangrijk dat er eerlijke reviews te lezen zijn over de speeltjes die ik test. Want zo is het voor anderen misschien ook makkelijker om een keus te maken en je te behoeden voor iets wat tegen kan vallen.


Ik test ook andere producten/diensten die te maken hebben met selfcare, denk aan verzorgingsproducten, een dagje wellness, boek reviews etc.


In april 2023 heb ik de opleiding consulent seksuele gezondheid afgerond, super blij met het resultaat die ik heb behaald. Voor nu ben ik daar nog niet heel erg actief mee, maar wellicht komt dat in de toekomst er nog bij.


Ik test en schrijf de reviews naast mijn ander werk, dus soms duurt het wat langer voordat er een nieuwe review online komt, maar ik doe het met veel plezier.


Als je geinteresseerd bent om samen te werken, kan je mij altijd een bericht sturen :-)

Zo hebben jullie een klein beetje meer informatie en als jullie vragen hebben, dan hoor ik het graag. Liefs van mij #voorstellen #sextoyreviewer #selflove #blog

304 views0 comments
bottom of page