top of page

Review Arcwave Voy

Bijgewerkt op: 21 sep. 2022Dit is mijn allereerste review van een mastrubator, ik heb zelf geen penis, maar er is wel iemand in mijn omgeving die het nieuwste speeltje van Arcwave, namelijk de Voy, voor mij wilde testen. Ik noem hem hier Mr. X want hij wil graag anoniem blijven, wat voor mij helemaal prima is. Dus thanks Mr. X voor het testen en de informatie :-)


Ik kreeg de Arcwave Voy van de WOW Tech group om deze te (laten) testen. De release datum van de Voy is vandaag, namelijk 5 mei 2022!Specificaties


Materiaal: ABS Plastic en Cleantech Silicone

Lengte: 11 cm

Diameter: 4,5 cm

Waterproof: Ja


Verkoopprijs: € 89,- je kan de Arcwave Voy hier kopenMijn eerste indruk


Wat een handig formaat, heel discreet ook, dus je kan de Arcwave Voy gewoon op je nachtkastje laten staan en niemand die kan zien dat het een mastrubator is. En als je de beschermkappen eraf haalt lijkt het heel erg op een lens die je op je camera kan zetten om dichterbij te fotograferen.De verpakking en details

De Arcwave Voy komt in een witte stevige doos waarop Arcwave staat. Hier omheen zit een sleeve met daarop de afbeelding van de Arcwave Voy en aan de achterkant nog de belangrijste punten van de Voy

Zodra je de bewaardoos opent zie je de Arcwave Voy meteen, met rechtsboven een kleine flacon met glijmiddel en daaronder de gebruiksaanwijzing. Aan de binnenkant van de doos staat ook een korte omschrijving hoe je de Voy het beste kan gebruiken.

Zoals je op de afbeelding kan zien ligt de Arcwave Voy prima in de hand en als je de beschermkappen eraf hebt gehaald dan zie je hoe het daadwerkelijk eruit ziet. De cleartech silicone voelt heel soepel aan en zoals je kan zijn bij de laatste foto, zie je de ribbels aan de binnenkant. De ring die net boven het abs gedeelte zit is de draaiknop waarmee je de Arcwave Voy strakker kan draaien. Als je dat doet dan ziet het eruit als onderstaande afbeelding, dan kan je zien dat de opening wat smaller wordt.De test


Ik ben begonnen met het lezen van de handleiding, het spreekt eigenlijk voor zich hoe het werkt, want de Arcwave Voy is heel handig in gebruik. Ik haal de beschermkappen eraf en doe voldoende glijmiddel in de Voy (staat overigens ook netjes in de handleiding vermeld, dus een pluspunt, want hoor vaak dat het niet gemeld word, al lijkt het mij wel vanzelfsprekend om glijmiddel te gebruiken).


De cleartech silicone is redelijk flexibel en ik verwacht dat in de Arcwave Voy, de meeste penissen wel passen. Voor mij persoonlijk voelde het al redelijk strak aan en hierdoor voelde ik ook meteen de structuur aan de binnenkant heel goed, maar dat voelde al heel prettig.


Ik heb voldoende grip met de Arcwave Voy, hij ligt goed in de hand en kan hem gemakkelijk heen en weer bewegen. De stimulatie voelt echt heel lekker en wanneer ik de Arcwave Voy nog wat strakker zet is de ervaring nog intenser en bereik ik al snel mijn hoogtepunt.


Wat ook handig is trouwens, is dat je beide openingen kan gebruiken. En de Arcwave Voy heeft 8 intensiteiten, dus voor ieder wat wils!


Het schoonmaken na afloop is eigenlijk ook redelijk simpel, het handigst is om de Arcwave Voy met stromend water af te spoelen, om de binnenkant goed schoon te maken kan je eventueel ook een toycleaner gebruiken en kan je het met je vingers zo schoonmaken. Daarna laat je de Arcwave Voy drogen op een onderkant.


Om de Arcwave Voy helemaal goed te kunnen reinigen kan je de binnenkant (de sleeve) er ook uithalen en dan onder stromend water schoonmaken met eventueel wat toycleaner. Dan kan je de buitenkant ook goed schoonmaken. Let erop dat je de Arcwave Voy goed laat drogen na elke schoonmaakbeurt. De beschermkappen hebben ventilatie gaatjes zodat je het product kan laten drogen. Door de beschermkappen blijft de Arcwave Voy schoon en vrij van stof als je hem ergens hebt staan of mee naartoe neemt.
Conclusie


Wat een top ding is de Arcwave Voy, makkelijk in gebruik, goed schoon te maken en heerlijke stimulatie, een echte aanrader dus!Hieronder nog een filmpje hoe je kan zien hoe de Arcwave Voy werkt

235 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page