top of page

Review Satisfyer Curvy 2+

Bijgewerkt op: 9 aug. 2021Zoals jullie weten heb ik al een keer een review over de Satisfyer Curvy 1+ geschreven, deze kan je hier teruglezen. En nu kreeg ik ook de Satisfyer Curvy 2+ om te testen van Christine le Duc. Zijn er verschillen? Je leest het hieronder.Specificaties


Materiaal: Siliconen

Oplaadbaar: ja, met een USB kabel

Vibraties: 10 pulserende standen en 10 vibratiestanden (waarvan 3 steady) maar via de app nog superveel mogelijkheden

Waterproof: ja

Verkoopprijs: € 39,99 je koopt hem hier bij Christine le DucMijn eerste indruk


De Satisfyer Curvy 2+ die ik heb gekregen is wit (je hebt hem ook in het lichtroze) en heeft dezelfde vorm als de Satisfyer Curvy 1+. Doordat ik de Satisfyer Curvy 1+ ook al getest heb zal ik in deze review een aantal dingen vergelijken tussen deze twee speeltjes. Ze hebben beide dezelfde functie, het zijn namelijk allebei speeltjes die kunnen stimuleren met luchtdruk, vibraties en werken beiden met de Satisfyer connect app.


De verpakking en details
Ook de Satisfyer Curvy 2+ komt in de zelfde stijl verpakking als de Curvy 1+, heel herkenbaar met twee kleurcombinaties, in het geval van de Curvy 2+ is het blauw en lichtblauw. Het fijne van deze verpakking is dat zodra je hem open maakt je door het doorzichtige venster je speeltje al ziet. Ook deze verpakking heeft een hygienische afscheurstrip, daardoor weet je dat het speeltje nieuw is.

Verder vind je onder de Satisfyer Curvy 2+ het USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing zit in een plastic verpakking.


De Satisfyer Curvy 2+ heeft drie knopjes, de aan/uit knop, deze zit in het midden, maar met deze knop kan je ook de luchtdruk snelheid omhoog zetten. Dan een knopje om de luchtdruk snelheid naar beneden aan te passen en een knopje voor de vibratiefunctie. Dit is exact hetzelfde als bij de Curvy 1+.

Het enige verschil dat ik tot nu toe heb gezien is dat de Curvy 2+ volledig van Siliconen is en de Curvy 1+ nog ABS plastic heeft. En er zit een verschil qua tuutje, van de Curvy 1+ is de opening wat groter en heeft deze aan de binnenkant nog een golvend patroon en de opening van de Curvy 2+ is minder groot en is gewoon glad aan de binnenkant. Bij beide speeltjes zit het tuutje vast en hierdoor is het iets lastiger schoon te maken, je moet er echt een klein borsteltje of doekje gebruiken om het tuutje aan de binnenkant goed schoon te maken.

Het tuutje van beide speeltjes is wel wat breder, dit heeft waarschijnlijk te maken omdat het speeltje ook gebruik maakt van vibraties.


De test


Door mijn ervaring met de Curvy 1+ ben ik eigenlijk meteen mijn test begonnen met het gebruik van de Satisfyer Connect app. Gewoon omdat ik weet dat ik hierin heel veel meer patronen kan gebruiken en ook de verschillende luchtdruk patronen in kan stellen, wat ik echt nog steeds een hele toffe uitvinding vind. Ook de Curvy 2+ is heel gemakkelijk te koppelen en doordat mijn favoriete patronen van de Curvy 1+ erin opgeslagen zijn, kan ik deze ook gebruiken voor de Curvy 2+, dit is echt mega handig! De knopjes van de Curvy 2+ zijn niet heel hoog, maar je kan ze best goed voelen en ze zijn prima bedienbaar.

Verder merk ik ook tijdens het testen van de Curvy 2+, dat ik eigenlijk geen verschil merk met de Curvy 1+, dus die scoort dus net zo goed! Een heel fijn speeltje met onwijs veel mogelijkheden die mij echt makkelijk tot een orgasme brengen.


Conclusie


De Satisfyer Curvy 2+ is ook zeker een aanrader, een super fijn speeltje voor een heel betaalbare prijs! Zeker als je nog geen luchtdruk speeltjes hebt, zou ik deze echt aanbevelen! Dit keer was mijn review iets korter doordat ik weinig verschillen had qua test met de Curvy 1+ en om alles hetzelfde te lezen bij 2 reviews is niet leuk. Vandaar dat ik de link naar de Curvy 1+ erbij had gezet.


Je koopt de Satisfyer Curvy 2+ hier bij Christine le Duc

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page