top of page

Review Satisfyer Love Breeze

Bijgewerkt op: 24 jan. 2023


Vandaag staat de Satisfyer Love Breeze centraal! Een speeltje dat ik wederom van Christine le Duc heb ontvangen om te testen en mijn review erover te schrijven. Lees snel verder


Specificaties


Materiaal: Siliconen

Oplaadbaar: Ja, via USB

Vibraties: 10 vibratiestanden en 11 verschillende luchtdrukinstellingen

Waterproof: Ja

Verkoopprijs: € 29,99


Je koopt de Satisfyer Love Breeze hier


Mijn eerste indruk


Wat een mooi formaat heeft de Satisfyer Love Breeze. Hij ligt heel fijn in de hand en voelt zacht aan doordat het gemaakt is van siliconen. Heel gemakkelijk om schoon te maken. Nog een voordeel, hij is waterproof dus je kan hem met een gerust hart mee onder de douche nemen of mee in bad. Ik ben heel benieuwd of ik de Love Breeze net zo fijn vind als bijvoorbeeld de Satisfyer Curvy 1+ (mijn review hierover kan je hier lezen)


De verpakking en details

De Satisfyer Love Breeze is verpakt in het typische Satisfyer doosje, die opent als een boekcover, in de kleuren blauw/groen met daarop de Love Breeze afgebeeld.

Het fijne van deze verpakking is het zogenaamde stripje zodat je weet dat de verpakking nooit open is geweest.

In het doosje vind je uiteraard de Love Breeze en daaronder vind je de USB oplaadkabel en een beknopte handleiding.

De Love Breeze heeft 2 knopjes, een om de Love Breeze aan/uit te zetten, hiermee verhoog je ook de luchtdrukpulsaties en kan je "zappen" tussen de vibratiestanden. Het andere knopje is om de standen weer te verlagen.

De Love Breeze laad je op door middel van de magnetische USB kabel die erbij geleverd is.

Wat ik ook een heel groot voordeel vind is dat het tuutje van de Love Breeze best diep is, hierdoor heb je geen risico dat er wat fouts gebeurd met je clitoris.


Ik vermeldde het hierboven ook al een keer, doordat de Love Breeze van siliconen is gemaakt, is deze heel makkelijk te reinigen. Dit kan met een toycleaner en is heel belangrijk om dit voor het eerste gebruik te doen en natuurlijk na elk gebruik van je speeltje.


De test


Ik weet dat ik het altijd zeg, maar echt, gebruik altijd voldoende glijmiddel bij het gebruik van een speeltje, het is gewoon echt veel fijner! Gebruik voor de Love Breeze ook een glijmiddel op waterbasis, dit tast het siliconen niet aan en zo heb je dus veel langer plezier van je speeltje.

Het valt mij als eerst op dat de Love Breeze echt een handzaam formaat heeft. Ik zet de Love Breeze aan en moet eerst even kijken hoe ik deze het beste vast kan houden. Ik merk dat ik even moet wennen aan dit formaat, maar als ik hem op de juiste manier over mijn clitoris heb voelt dit al heel fijn. Subtiele pulsaties.


Ik moet wel onthouden dat als ik de Love Breeze in gebruik heb dat het bovenste knopje het knopje is om de standen te verlagen. De knopjes zijn overigens niet mega goed voelbaar, dat is best jammer, want nu moet je een beetje gokken of je het juiste knopje gebruikt.


Ik heb het weleens eerder vermeld, luchtdrukspeeltjes doen het bij mij eigenlijk altijd wel goed. Ook bij de Love Breeze, het eerste luchtdrukstandje voelt nog wat "zacht" dus ik ga snel door naar een wat "harder".

Ik merk wel dat de standen wat minder diep zijn als bijvoorbeeld die van de Satisfyer Curvy 1+, maar eigenlijk mag ik dat niet vergelijken, want bij de Satisfyer Curvy 1+ kon ik die standen ook aanpassen in de app en helaas heeft de Love Breeze geen mogelijkheid om dit met de app te regelen. Als de Love Breeze ook met de app werkzaam zou zijn, zou dit een mega verrijking zijn. Maar de Love Breeze doet ondanks dat deze 'maar' 11 verschillende pulsatiestanden heeft en 'maar' 10 vibratiestanden, absoluut heel goed z'n werk.


Conclusie


Ik vind de Love Breeze zeker een aanrader, het is een zeer betaalbaar speeltje wat heel gemakkelijk mee te nemen is. Als je nog nooit een luchtdrukspeeltje hebt geprobeerd is dit een prima speeltje om mee te beginnen. Om de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten ;-)Je koopt de Satisfyer Love Breeze hier


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page