top of page

Review Sundaze van Fun Factory

Bijgewerkt op: 24 jan.De Sundaze, een toy waarover ik al verschillende dingen had gelezen, maar nu heb ik hem zelf uitgeprobeerd. De Sundaze is een speeltje die wordt omschreven als de all-in-one toy.

Ik ben heel benieuwd!


Specificaties


Materiaal: Siliconen en ABS-plastic

Oplaadbaar: ja, d.m.v. een USB-kabel

Standjes: 15 verschillende standen

Waterproof: ja

Verkoopprijs: 139,90 Je kan de Sundaze hier kopen bij bijvoorbeeld Easytoys


Mijn eerste indruk


De Sundaze die ik heb heeft een mooie mintgroene kleur met aan de onderkant een gouden afwerking waar de knopjes zitten, het nadeel hiervan is dat er een klein randje aan zit waardoor het schoonmaken iets lastiger is. Verder heeft hij een leuke vorm waarvan ik denk dat het ten goede komt om mijn G-spot te raken. Qua formaat is de Sundaze niet al te groot.

Wat ik trouwens ook heel handig vind is dat hij gelockt is, dus als je hem ergens mee naartoe neemt, kan deze niet zomaar aangaan als je per ongeluk de knopjes indrukt.


Ik had bij andere mensen gelezen dat het wel handig is om de gebruiksaanwijzing eerst te lezen, dus dat heb ik dit keer maar gedaan.


De verpakking en details


De Sundaze zit in een doos met een sleeve waarop de Sundaze afgebeeld staat.

Aan de binnenkant van de sleeve staat nog een soort checklist die je af kan vinken.


Onder de sleeve zit een mooie goudkleurige verpakking, een simpele maar mooie uitstraling qua verpakking.Als je het gouden doosje opent zie je de Sundaze met een beschermingsnetje om de onderkant. Verder zit in de verpakking de USB-oplaadkabel, heel handig die rode kleur, daardoor is deze makkelijk te herkennen. Er zit een toybag in zodat je de Sundaze netjes op kan bergen en natuurlijk de uitgebreide handleiding.De Sundaze ligt lekker in de hand en de schacht voelt redelijk stevig aan. De top daarentegen is heel "zacht".


Maar wat kan de Sundaze nu precies? Hij kan pulseren (stoten), vibreren, heeft verschillende patronen en nog een zogenoemde "tapping" functie.

Dit is mijn eerste speeltje van Fun Factory, maar Fun Factory heeft een hele lijn met "stotende" speeltjes, deze gebruiken interne magneten waardoor het speeltje heen en weer beweegt. Hier een kort filmpje waarop je het kan zien
De test


Ook hier vermeld ik het nog maar een keer, maak altijd gebruik van glijmiddel (op waterbasis), ook al denk je dat je het niet nodig hebt, gebruik het gewoon altijd, het maakt het gebruik van een speeltje gewoon veel fijner!


Doordat er zoveel verschillende functies op zitten wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen, ik heb hierdoor ook veel tijd genomen om alle verschillende functies uitvoerig te testen.


De Sundaze word beschreven als een speeltje om te gebruiken op je luie zondag (vandaar ook de naam) omdat je dan alle tijd hebt en je niet snel snel hoeft te doen.


Ik heb als eerst de vibratiefuncties uitgetest, ik vond de vibraties van de Sundaze niet zo heel erg krachtig, het is lekker, maar ik hou meer van krachtigere vibraties. Het voelt meer als een opwarmertje waarna je het daarna nog af moet maken.

Ik heb het ook in mijn andere reviews geschreven, ik ben meer van een steady vibratiepatroon, dus eigenlijk had ik deze functie zo getest. Er zijn overigens wel genoeg verschillende patronen om uit te kiezen.


Wat ik wel heel erg lekker vind is het stoten van de Sundaze, ook hier heb je verschillende patronen van het stoten en dat vind ik hierbij dus wel heel prettig. Mijn favoriet is toch wel de functie van de kortere stoten, deze voelen toch wat intenser aan. Dit vind ik dus echt een pluspunt. Overigens heb ik niet echt kunnen ontdekken wat de "tapping" functie is, ik heb het gevoel dat het allemaal onder de categorie stoten valt.

Je kan de Sundaze ook echt handsfree gebruiken, doordat hij zelf beweegt. Ideaal! Ik heb hiervoor een kussentje gebruikt tussen mijn benen zodat hij er niet uit "glipt" door de stotende functie.


De knopjes van de Sundaze zijn heel goed voelbaar en je kan makkelijk switchen tussen de verschillende functies. Zodra je dit doet hoor je ook een klein piepje. De Sundaze is overigens ook echt heel stil, je kan hem ongestoord gebruiken zonder dat je bang hoeft te zijn dat iemand het zal horen.


Je kan trouwens ook je favoriete functie van de Sundaze bewaren door het Fun knopje wat langer in te drukken. Hierdoor begint hij wanneer je hem weer aanzet om te gebruiken meteen bij je favoriete functie.


Ik ben overigens niet klaargekomen door het gebruik van alleen de Sundaze, hiervoor zijn de vibraties en de stootfuncties toch iets te "zacht" geweest. Pas toen ik de Glamour Vibe erbij heb gepakt, kwam ik heel snel klaar.Conclusie


Ik vind de Sundaze een heel lekker speeltje, wat ik zeker zou aanraden om te gebruiken wanneer je genoeg tijd hebt om alle functies uit te proberen. Lees ook zeker de handleiding goed door, want dat scheelt een hoop frustratie.

Het stoten voelt echt wel lekker en wie weet kan jij hier wel door klaarkomen door het gebruik van de Sundaze alleen, want elk mens is natuurlijk verschillend.

Je kan de Sundaze kopen bij Easytoys
233 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page