top of page

Review Glamour Vibe

Bijgewerkt op: 25 nov. 2022Vandaag de review van de Glamour Vibe, wederom een speeltje die ik mocht testen van Chistine le Duc. Ik vind het superleuk dat ik nu een keer een bullet vibrator mocht testen.

Ik was ook zeer benieuwd of dat deze Glamour Vibe een beetje krachtige vibraties heeft en ik kan je vertellen, dat heeft de Glamour Vibe zeker! Ik hou daar wel van hoor.

De Glamour Vibe kan je heel makkelijk overal mee naartoe nemen door het handige formaat, want de Glamour Vibe is maar 10 cm lang.


Specificaties


Materiaal: ABS Plastic

Oplaadbaar: Ja, met USB kabel

Vibraties: 10 verschillende vibratiestanden Waterproof: Spatwaterproof

Verkoopprijs: € 14,99 je koopt hem hier bij Christine le Duc


Mijn eerste indruk


De Glamour Vibe heeft een super opvallende rode kleur, met het kenmerkende maskertje erop van Christine le Duc.Het is van mooi glad materiaal en dus ook heel makkelijk schoon te maken. Let er wel op dat het niet volledig onder water kan, aangezien de Glamour Vibe spatwaterproof is.

De verpakking en details
De Glamour Vibe zit in een klein compact kartonnen doosje, met een mooie gouden kleur en afbeelding van de Glamour Vibe aan de voorkant. Het doosje is niet zo heel stevig, dus dat overleefd niet als je de Glamour Vibe telkens erin opbergt.


In de verpakking vind je de Glamour Vibe met daaronder het USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.
De Glamour Vibe heeft maar 1 knop, hiermee kan je de Glamour Vibe aan/uit zetten en je kan door de verschillende vibratiepatronen "zappen". Je voelt de knop goed zitten, dus hij is makkelijk in gebruik. Naast de knop zie je de oplaadpuntjes, deze werken d.m.v. de magnetische USB-oplaadkabel. Het opladen gaat heel soepel en de oplaadkabel blijft er goed opzitten. De oplaadkabel had van mij wel iets langer mogen zijn, nu moet ik de Glamour Vibe ergens opleggen om hem goed op te kunnen laden.
De test


Wat heel belangrijk is met een bullet vibrator (en eigenlijk alle speeltjes wel) is om voldoende glijmiddel te gebruiken, omdat de Glamour Vibe gemaakt is van ABS plastic kies ik er dit keer voor om een glijmiddel op silliconenbasis te gebruiken. Op het moment dat ik de Glamour Vibe aanzet voel ik al hoe diep de vibraties al zijn in het eerste standje, wauw ik hou hier persoonlijk wel van. Als dit je eerste speeltje is, kan het wellicht wat heftig zijn voor je, maar zoals ik al vaker heb geschreven, iedere persoon is anders en wat de een fijn vind, kan de ander absoluut niks vinden. Ik ben dus positief verrast dat er uit zo'n klein apparaatje zulke krachtige vibraties komen! De eerste drie standjes zijn steady vibraties die van krachtig (standje 1) naar superkrachtig gaan (standje 3) bij het derde standje moet je ook echt zorgen dat je hem goed vasthoud, anders trilt het zo je hand uit.


Ik ben zelf niet zo'n fan van verschillende vibratiepatronen, probeer ze wel, maar zap eigenlijk toch snel door zodat ik weer bij het begin kom.


Zoals je wellicht hebt gezien heeft de Glamour Vibe een platte kant en een ronde kant. Met de platte kant kan je je intieme delen stimuleren en de ronde kant kan je gebruiken om gericht je clitoris te stimuleren. Ik heb beide kanten geprobeerd en ik kom met de stimulatie van zowel de platte kant als de ronde kant heel snel tot een orgasme, dit komt echt door de diepe vibraties.


Ik vind het ook echt een pluspunt dat hij zo klein is en je de Glamour Vibe dus echt overal mee naartoe kan nemen, zo kan je een saaie dag altijd wat spannender maken.


Conclusie


De Glamour Vibe is voor mij echt een top, ik zou hem ook zeker aanraden als je van diepe vibraties houdt. In no time krijg je een orgasme met de Glamour Vibe.


Je koopt de Glamour Vibe hier bij Christine le Duc

198 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page