top of page

Review Womanizer Duo

Bijgewerkt op: 14 mrt. 2023
De Womanizer Duo is een sextoy die al een tijdje op mijn wishlist stond en Easytoys was zo lief om deze naar mij op te sturen zodat ik deze kon testen en hier mijn review erover kan schrijven 😊Specificaties


Materiaal: Silicone en ABS plastic

Lengte: 20 cm, waarvan invoer diepte 10,5 cm

Diameter: 3,5 cm

Waterproof: Ja

Oplaadbaar: Ja via USB kabel

Standen: 12 luchtdrukstanden, 12 vibratiestanden en 10 vibratiepatronen

De Womanizer Duo kan alleen met glijmiddel op waterbasis gebruikt worden


Verkoopprijs: € 199,00, je kan de Womanizer Duo hier kopen bij EasytoysMijn eerste indruk


De Womanizer Duo, een sextoy die al een tijdje op mijn wishlist staat, daar is ie dan! Ik heb de Womanizer Duo natuurlijk al regelmatig voorbij zien komen en ik moest altijd denken aan een reis föhn die je mee kan nemen, door de vorm van de Womanizer Duo. Wat een apparaat!

Ik heb de Womanizer Premium al wel getest (mijn review hiervan lees je hier) en die vond ik al top, dus ik kan niet wachten om de Womanizer Duo te ervaren.

De verpakking en detailsDe Womanize Duo zit in een mooie stevige donkerblauw, met gouden doos. Deze doos heeft een doorkijkvenster waardoor je de Womanizer Duo meteen ziet. Ik heb de Womanizer Duo in de kleur Blueberry, hele mooie donkerblauwe kleur. Op de achterkant staan de functies vermeld van de Womanizer Duo met daarboven de tekst The best of two worlds.

In de verpakking vind je uiteraard de Womanizer Duo, de usb-oplaadkabel, de handleiding, een extra tuutje, een opbergzakje waarop staat Go love yourself! En als extraatje zit er ook een clitoris sleutelhanger bij, superleuk, deze heb ik meteen aan mijn sleutelbos gedaan.Het opladen van de Womanizer Duo gebeurd door de magnetische usb-kabel op de twee magnetische puntjes te plaatsen.

De aan/uit knop van de Womanizer Duo zit aan de achterkant van de kop, dit is super handig, want zo druk je niet per ongeluk op de uit knop als je net lekker bezig bent.


De Womanizer Duo heeft verder ook nog 5 andere knoppen, 2 knoppen voor het luchtdruk gedeelte en 3 knoppen voor het vibratie gedeelte.

De knop voor het vibratie gedeelte vind ik net een kleine bulletvibrator afbeelding met halve maantjes er langs, hiermee zet je de vibraties harder en met het minnetje zet je de vibraties zachter. Als je een ander vibratiepatroon wil kies je voor het knopje waarop in een vierkant allemaal stipjes staan.

Tussen de knoppen van de vibraties en de knoppen voor de luchtdruk te regelen zit een streep, zo kan je nog enigszins voelen welk knopje je kan gebruiken om je instellingen aan te passen. Maar eerlijk is eerlijk, het was beter voelbaar geweest als de knoppen nog wat dikker waren geweest, nu druk je soms op de luchtdruk knop terwijl ik alleen de vibraties van de staaf wilde verhogen.


De knop voor het luchtdruk gedeelte is een soort speaker afbeelding, hiermee kan je de luchtdruk verhogen en met het minnetje kan je het weer verlagen.


Ook heeft de Womanizer Duo nog een Smart Silence functie, dit betekend dat de Womanizer niets doet op het moment dat deze niet in aanraking met je clitoris komt, dit kan ideaal zijn bijvoorbeeld op het moment dat je klaar bent gekomen en je even geen stimulatie meer wil, (of wanneer je gestoord word door je kinderen bijvoorbeeld hahah) dan kan je hem eruit halen en stop deze meteen. Je kan de Smart Silence ook uitzetten door de twee bovenste knoppen tegelijk in te drukken, zo blijft de Womanizer Duo constant aan, tenzij je deze zelf met de powerknop uitzet.De test


Ook dit keer ben ik weer gewapend met glijmiddel klaar om te testen. Bij het testen van de Womanizer Duo maak ik gebruik van glijmiddel op waterbasis, dit keer weer de Sliquid Sassy. Een heel fijn glijmiddel waar ik geen allergische reactie van krijg 😊. En glijmiddel is gewoon altijd een goed idee, maakt het gewoon nog beter!

Zoals ik bij mijn eerste indruk al zei, wat een apparaat! De Womanizer Duo ziet er best groot uit, met name de unit die je op je clitoris moet plaatsen, maar als je ermee aan de slag gaat valt het eigenlijk reuze mee. Ik heb van te voren goed de knoppen bestudeerd zodat ik wist welk knopje waar zit.

De vorm van de staaf is echt top, deze raakt echt mijn G-spot met gemak en die trillingen, wauw wat een fijn gevoel, dit zijn echt diepe trillingen (waar ik echt van hou)

De mensen die mijn reviews vaker lezen weten dat ik niet de allergrootste fan ben van vibratiepatronen, maar deze combinatie met luchtdruk, onbeschrijfelijk maar wat een top gevoel! Met de Womanizer Premium had ik al in no time een orgasme, maar door deze combinatie heb ik echt nog sneller een explosief blended orgasme…. En dat handsfree ook nog eens, want zodra je de Womanizer Duo hebt ingebracht blijft deze echt goed op z’n plek zitten. Voor een quick fix weet ik dus dat de Womanizer Duo heel goed werkt, maar zeg nu zelf, soms is het toch heerlijk om je orgasme uit te stellen, telkens het randje op te zoeken, de Womanizer Duo even uitzetten en even wachten voor je deze weer aanzet. Zo kan je wat langer genieten en doordat je je orgasme opbouwd word deze nog intenser, love it!


Conclusie


Ik ben een hele grote fan van de Womanizer Duo, ik hou er gewoon van deze combinatie van luchtdruk en de interne stimulatie. De Womanizer Duo is natuurlijk wel een flinke uitgave, maar wat mij betreft echt dubbel en dwars het geld waard.


Je kan de Womanizer Duo hier kopen bij Easytoys


Recente blogposts

Alles weergeven

2 Kommentare


Een reisfohn, die had ik er nog niet in gezien 😂 Leuk om te lezen wat je ervan vindt. Wij hebben hem ook in de winkel en ik vind de knopjes maar ingewikkeld. Het zijn er ook zo veel 😉


Groetjes van Desiree van Euphoria

Gefällt mir
Ilonatesthet
Ilonatesthet
04. Dez. 2021
Antwort an

Ja ik vond de "kop" op de reisföhn lijken 🤣. En het zijn inderdaad veel knopjes, het is van te voren aan te raden om ze even te proberen, zodat je weet welk knopje je waar kan vinden ☺️

Gefällt mir
bottom of page