top of page

Review Womanizer Duo 2

Bijgewerkt op: 31 mrt.Ik kreeg van Womanizer de vraag of ik de Womanizer Duo 2 wilde testen en natuurlijk heb ik daar ja op geantwoord, want de Womanzier Duo staat nog steeds in mijn top 5 favorieten :-)

(de review hiervan kan je hier nog eens lezen)


En doordat ik nu beide versies heb kan ik ook mooi vergelijken of er veel verschil in zit.Specificaties


Materiaal: Siliconen en een mini stukje ABS Plastic

Lengte: 20 cm, waarvan invoer diepte 10,5 cm

Diameter: 3,5 cm

Standen: 10 vibratiestanden en 14 luchtdrukstanden

Waterproof: Ja

Oplaadbaar: Ja, via USB-kabel


Verkoopprijs: € 239,99 je kan de Womanizer Duo 2 hier kopenMijn eerste indruk
Op het eerste gezicht ziet de Womanizer Duo 2 er niet heel veel anders als de Womanizer Duo, ze zijn qua formaat gelijk en het enige wat ik zo kan zien is dat het streepje tussen de knopjes wat breder is. Wat wel nieuw is bij de Womanizer Duo 2 is dat deze een afterglow functie heeft, daar vertel ik dadelijk wat meer over.De verpakking en details

De verpakkingen van Womanizer zien er altijd goed uit, een stevige doos met daarop aan de voorkant de afbeelding van de Womanizer Duo 2 en aan de achterkant de belangrijkste punten vermeld over de Womanizer Duo 2. Ik vind de kleur die ik heb ontvangen echt een hele mooie kleur, hij word omschreven op de website als de kleur Petrol. Je merkt dat steeds vaker andere kleuren worden gekozen als voorheen, dat is super leuk in variatie, zeker als je al veel speeltjes hebt.

In de verpakking vind je uiteraard de Womanizer Duo 2, verder zit er een handleiding bij, de oplader en een opbergzakje. Er zit in deze verpakking nog een extra kaartje erbij met daarop vermeld dat ze een meer natuurlijke verpakking hebben gebruikt en dat het daardoor voor kan komen dat er nog kleine stukjes papier op je Womanizer Duo 2 zitten. Overigens was dit bij mij niet het geval, maar het is sowieso altijd belangrijk om je speeltje te reinigen voor en na gebruik!

Zoals je kan zien laad je de Womanizer Duo 2 ook op met de magnetische oplaadkabel en zie je dat ook de Womanizer Duo 2 veel knoppen heeft, 2 knoppen voor het luchtdruk gedeelte en 3 knoppen voor het vibratie gedeelte. Het knopje voor het vibratie gedeelte is het knopje links onder op de foto, in mijn vorige review beschreef ik het als een mini bullet vibrator met halve maantjes er langs, hiermee zet je de vibraties harder en met het minnetje zet je de vibraties zachter. Om te switchen van vibratie patroon gebruik je het knopje helemaal onderaan, die met allemaal stipjes bij elkaar.


Ook bij de Womanizer Duo 2 is de knop voor het luchtdruk gedeelte een soort speakertje, hiermee kan je de luchtdruk verhogen en met het minnetje kan je deze weer lager zetten.


De Smart Silence funtie is super handig, de Womanizer Duo 2 werkt niet zolang deze geen contact maakt met je clitoris, dus als bijvoorbeeld je onverwacht gestoord wordt tijdens je sessie kan je de duo 2 eruit halen en dat stopt het geluid. Je kan deze Smart Silence functie ook uitzetten door de twee bovenste knoppen tegelijk in te drukken, zo blijft de Womanizer Duo 2 constant aan, tenzij je deze met de power knop uit zet.


Ik vertelde hierboven al dat de Womanzier Duo 2 nog een nieuwe functie heeft, namelijk de afterglow. Veel personen vinden het niet fijn dat op het moment dat je klaar gaat komen dat de intensiteit van de vibraties of luchtdruk op de hoge stand blijft staan en je daardoor dus deze omlaag moet zetten door tig keer op het knopje te drukken, of zelfs door het speeltje dan van je clitoris te halen.

Daarom heeft Womanzier de afterglow functie in het leven geroepen, dit houdt in dat je met 1 druk op de knop (de aan/uit knop) de Womanizer Duo 2 meteen terug kan zetten naar standje 1, dus de Womanizer Duo 2 blijft dan wel stimuleren, maar wel heel zacht, hierdoor kan je dus langer van je orgasme genieten.
Hier zie je de Womanizer Duo en de Womanizer Duo 2 nog naast elkaar ter vergelijkingDe test


Zoals altijd begin ik mijn test met glijmiddel, ook dit keer heb ik de Pjur Woman Nude gebruikt, vind dat zelf een heel prettig glijmiddel dat op waterbasis is.


Toen ik de Womanizer Duo voor de allereerste keer ging gebruiken noemde ik het nogal een apparaat, vanwege de vorm, maar zoals ik al heb aangegeven deze staat nog steeds in mijn top 5, dus inmiddels heb ik deze al veelvuldig gebruikt en weet ik dus ook precies hoe de knoppen werken enz.


Het verschil met de Womanizer Duo is dat de Womanizer Duo 2 in plaats van 12, maar liefst 14 verschillende luchtdruk standen heeft, dus voor ieder wat wils!

Luchtdruk stimulatie vind ik zelf echt een top uitvinding en de combinatie met de staafvibraties tegen mijn G-spot, stelt ook de Womanizer Duo 2 mij niet teleur.

Ik vind dat de Womanizer Duo 2 ook fijne diepe vibraties heeft en door de luchtdruk stimulatie erbij heb ik nog steeds de zogenoemde blended orgasms.

Een blended orgasm is dat je door de stimulatie van zowel de clitoris als de G-spot, tegelijk een vaginaal als clitoraal orgasme bereikt. En dat trekt bij mij gewoon door heel mijn lijf door, de endorfine is dan volop aanwezig in mijn lijf. (Endorfine word ook wel het gelukshormoon genoemd)


Voorheen als ik de Womanizer Duo gebruikte en ik mijn orgasme had bereikt, zette ik deze direct uit omdat het anders echt heel erg intens voelt, maar nu met de Womanizer Duo 2 heb ik natuurlijk de afterglow functie getest, eigenlijk is het echt een super fijne functie, je moet alleen even uitvogelen welke timing voor jou het beste is om de afterglow functie te gebruiken, want te vroeg is niet fijn, maar te laat dan is het effect ook weg. Inmiddels weet ik welke timing voor mij perfect werkt en kan ik hierdoor nog extra lang genieten van mijn orgasme en het gevoel wat je daarbij krijgt.


Conclusie


Ik ben echt een fan van de Womanizer Duo 2, de combinatie luchtdruk en inwendige stimulatie is echt top voor mij. En de afterglow functie vind ik echt een toegevoegde waarde. Maar als je de Womanizer Duo al hebt dan zou ik de Womanizer Duo 2 niet persé nog aanschaffen, want deze is natuurlijk al heel erg goed en de enige verschillen die ik heb ontdekt zijn de 2 extra luchtdruk functies en de afterglow functie.


Maar als je de Womanizer Duo nog niet hebt, dan zou ik zeker adviseren om de Womanizer Duo 2 aan te schaffen, ja het is echt een uitgave, I know, maar het is het geld echt waard.


je kan de Womanizer Duo 2 hier kopen


313 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page