top of page

Royal Edition Diamond Bunny van Christine le Duc

Bijgewerkt op: 25 nov. 2022Ik kreeg van Christine le Duc een aantal speeltjes om te testen en de Royal Edition Diamond Bunny is de eerste waar ik mijn review over ga schijven. Christine le Duc heeft een Royal lijn uitgebracht van hun eigen merk, waaronder de Diamond Bunny Heating. Dit zijn een viertal speeltjes die allemaal dezelfde uitstraling hebben qua kleur en looks, ik vind het een hele mooi kleur en geeft een chiquere uitstraling.Specificaties


Materiaal: Siliconen

Lengte: 20 cm

Breedte: 3,5 cm

Gewicht: 152 gram

Oplaadbaar: ja, d.m.v. een USB-kabel

Vibraties: 7 verschillende standen

Waterproof: ja

Verkoopprijs: € 63,99


Mijn eerste indruk


De Diamond Bunny heeft een hele mooie donkerblauwe kleur en door het ruitvormig patroon aan de onderkant met het doorzichtige stukje heeft de Diamond Bunny een mooie uitstraling. De Diamond Bunny voelt heel prettig aan doordat deze van Siliconen gemaakt is en hierdoor is het natuurlijk gemakkelijker om hem schoon te maken.


De verpakking en details


De Diamond Bunny heeft een mooie donkerblauwe verpakking (het omhulsel), waarop de afbeelding van de Diamond Bunny gedrukt is. Aan de zijkant staat de tekst you are my queen en op de achterkant staat een korte omschrijving van de functies van de Diamond Bunny. Als je het omhulsel eraf schuift komt er een wit doosje tevoorschijn waarin de Diamond Bunny verpakt zit. Onderin de verpakking vind je de oplaadkabel en een algemene handleiding.Het speeltje opladen doe je door de pin van de USB-kabel door het sileconen te duwen op de juiste plaats, dit is een klein rondje aan de onderkant van het speeltje.De Diamond Bunny heeft 2 knopjes, het bovenste knopje is om de heating functie te activeren en het onderste knop je is om de vibratiestanden te activeren. De Diamond Bunny heeft 7 verschillende vibratie patronen en het leuke is dat elk vibratie patroon een ander kleurtje heeft.


Het clitoris stimulatie gedeelte is heel erg flexibel en daardoor ook makkelijker aan te passen aan de goede positie voor jou.


De test


Ik heb als eerst de heating functie aangezet omdat ik het wilde ervaren hoe dat voelt en tot hoever het speeltje dan verwarmd word. Het duurt ongeveer 2/3 minuten tot het speeltje opgewarmd is. Ik voel dan ook direct dat het dan eigenlijk alleen de grote kop is die verwarmd aanvoeld. Dit voelt heel aangenaam, maar het stukje eronder had van mij ook wel verwarmd mogen zijn. De heating functie kan je ook weer heel makkelijk uitzetten door op dezelfde knop te drukken.


De vibratie functie zet je aan door het onderste knopje wat langer ingedrukt te houden. Zoals ik net al vermelde heeft de Diamond Bunny bij elk vibratiepatroon een ander kleurtje, ik vind dit echt mega handig, zo kan je precies onthouden wanneer je bij jouw favoriete patroon bent. De vibraties zijn erg goed en komen prima door in de kop van het lange gedeelte van de vibrator, deze is aan het "nekje"ook wat flexibeler en kan je dus ook nog in een houding buigen die voor jou prettig aan voelt.

Ik vind het ook zeer prettig dat het kortere gedeelte ook heel erg flexibel is. Hierdoor kan ik de positie voor de clitorisstimulatie precies zo bepalen zodat ik dan de gewenste stimmulatie heb. Ik heb heel makkelijk een orgasme kunnen krijgen met de Diamond Bunny doordat ik al snel het fijnste patroon had gevonden en de goede positie van de clitorisstimulator.Conclusie


Ik vind het een heel prettig speeltje om te gebruiken, dit is ook prima te gebruiken als beginner. Pluspunt vind ik echt de verschillende kleurtjes, hoef je nooit meer te "zoeken" welk vibratiestandje nu ook alweer het lekkerst was, je hoeft nu alleen de kleur te onthouden en kan dus zo doorzappen naar de juiste stand. Het verwarmde gedeelte had wat uitgebreider mogen zijn, maar al met al een hele fijne vibrator.


Je koopt de Royal Edition Diamond Bunny van Christine le Duc hier

334 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page