top of page

Review Drift van Lora diCarlo

Bijgewerkt op: 30 okt. 2021
Ik vond het super leuk dat ik van Lora DiCarlo een van hun drie verwarmende vibrators kreeg, namelijk de Drift. De Drift wordt omschreven als een verwarmende bullet vibrator, maar hij is wat langer als een "normale" bullet vibrator, heeft een gebogen vorm met een verhoogd stimulatiepunt en kan dus opwarmen tot lichaamstemperatuur.


Mijn ervaring met de Drift is echt top, maar dat lees je hieronder.


Specificaties


Materiaal: Siliconen en ABS Plastic

Oplaadbaar: Ja, via USB-kabel

Vibraties: 3 vibratiepatronen met7 intensiteiten

Waterproof: Ja

Verkoopprijs: € 99


Je kan de Drift van Lora DiCarlo hier kopenMijn eerste indruk


Wat heeft de Drift een mooie koraal kleur, ik hou ervan, is een keer wat anders als roze of paars. Wat mij ook meteen opvalt is de vormgeving van de Drift, heel anders dan een standaard bullet vibrator en ik denk dat ik hier heel veel genot van ga hebben.De verpakking en details

De Drift zit in een hele mooie stevige verpakking, het is net een cadeautje wat je uit mag pakken. Er zit een sleeve om de doos heen waarop de voorkant de Drift staat afgebeeld en op de achterkant staan de eigenschappen van de Drift. Als je de sleeve eraf haalt open je de doos net als een boek. Aan de linkerkant zit een klein doosje waar de oplaadkabel, een opbergzakje en een garantiekaartje in zitten en tevens vind je aan die kant de gebruiksaanwijzing. Aan de rechterkant van de verpakking zit de Drift .
Zoals je ziet is de Drift niet groter als het formaat van een pen.
De Drift heeft 3 verschillende knoppen; 1 knop met golfjes, dit is de knop om de verwarmende functie aan te zetten. 1 knop met een rondje, dit is om de vibratie functie aan te zetten en te zappen door de intensiteiten en 1 knop met de initialen van Lora DiCarlo, dit is de aan/uit knop.

De knop om hem aan te zetten moet je een paar seconden indrukken om hem aan te zetten, dan gaat het lampje knipperen en weet je dat deze aan staat. Hieraan kan je tevens zien hoeveel dat de Drift nog is opgeladen.

Door de vorm van de Drift is dit een speeltje die je zowel intern (G-spot stimulatie) als extern (bv. als clitorale stimulatie) kan gebruiken. Door het verhoogd stimulatiepunt is het gemakkelijker om je G-spot te stimuleren.


De verwarmende functie is ideaal omdat hierdoor je bloedsomloop gestimuleerd word en je hierdoor makkelijker kan ontspannen en je ook sneller tot een orgasme kan komen, het gevoel word veel intenser. De Drift kan opwarmen tot 40 graden Celsius en dat voelt heerlijk aan.


Wat ook heel handig is, dat als je de verwarmende functie of vibratie functie niet hebt geactiveerd nadat je de Drift aan hebt gezet, is dat de Drift zich dan automatisch uitschakeld na 5 minuten. (scheelt je weer qua batterij). Hij schakelt ook automatisch uit als je alleen de verwarmende functie aan hebt en binnen 15 minuten de vibratie functie niet gebruikt. Dit is ook heel handig als je hem aan hebt gezet om op te warmen en het vergeten bent, dan hoef je ook niet bang te zijn voor oververhitting en een eventuele brand die dan kan ontstaan.


De test


Ook bij het testen van de Drift maak ik gebruik van glijmiddel op waterbasis. Jullie kennen mijn praatje over glijmiddel inmiddels al waarschijnlijk, maar het is echt belangrijk om dit te gebruiken, het glijd gewoon veel beter en het maakt het nog fijner.


De Drift is echt een hele handzame vibrator. Ik heb de Drift eerst gebruikt zonder de verwarmende functie. Ik zet de Drift aan en merk dat de vibratie in het eerste standje al heel lekker aanvoelt, best een diepe vibratie, ik stimuleer eerst mijn clitoris en door het verhoogde stimulatiepunt voelt dit echt al heel goed. De vibraties worden door dit punt heel goed doorgegeven. Ik zap door de verschillende standen heen en het is echt een krachtige vibrator, I love it! In de hogere standen is de vibratie heel krachtig, maar worden de trillingen wel minder diep. De trillingen zijn in het handvat in de hogere standen ook heel goed voelbaar.

Uiteraard wil ik ook weten hoe de Drift is als G-spot stimulator, dus ik breng hem in en ik voel vrijwel meteen dat ik de goede plek perfect raak door het verhoogde stimulatiepunt, wauw wat een geweldig gevoel, hier gebruik ik niet de krachtigste stand, want dat is een beetje to much en ook absoluut niet nodig om een geweldig orgasme te bereiken.


De Drift voelt nog veel intenser als je dus wel de verwarmende functie gebruikt, zodra ik deze aan heb en de Drift gebruik dan vraag ik me af waarom ik het überhaupt getest heb zonder de verwarmende functie..... dit voelt echt geweldig! Ik weet nu ook al dat ik als ik de Drift ga gebruiken meteen deze functie wel aanzet. Echt de Drift heeft mij heel wat plezier opgeleverd.


Conclusie

Ik vind de Drift van Lora DiCarlo echt geweldig, hij is absoluut het geld waard! De Drift is perfect als eerste speeltje, maar ook zeker voor mensen die al meer ervaring hebben met sexspeeltjes. Hij is super handzaam, dus ook gemakkelijk mee te nemen en ik denk dat de Drift ook handig is als extra clitoris stimulatie tijdens de sex. Doordat de Drift een wat langer handvat heeft kan je er ook gemakkelijker bij als met een normale bullet vibrator. Ik vind de Drift echt een aanrader!


Je kan de Drift van Lora DiCarlo hier kopen


Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page