top of page

Review Aria
Ja Easytoys heeft het voor elkaar, ook zij hebben nu een eigen app: Easyconnect en daar horen natuurlijk speeltjes bij die via de app bediend kunnen worden. Vandaag de eerste review hierover, namelijk van de Aria, een vibrerend eitje.


Specificaties


Materiaal: Siliconen

Oplaadbaar: Ja via de bijgeleverde usb magnetische kabel

Lengte: 18 cm (is inclusief de antenne)

Diameter:3,5 cm

Waterproof: Ja

Verkoopprijs: € 69,99, je koopt Aria hier


Mijn eerste indruk


Het eitje heeft een iets andere vorm dan de standaard vibrerende eitjes en ik zie wat rondjes op de onderkant zitten, ik ben heel benieuwd naar dat gevoel als je het eitje in hebt.


De verpakking en details
De verpakking is erg roze, maar dat is natuurlijk ook de stijl van Easytoys zelf. De verpakking ziet er prima uit, staat genoeg informatie op en als je hem opent lijkt deze wel een beetje op de verpakking van de Satisfyer producten, met zo'n kijk venster waarin je je speeltje al ziet liggen.
Ook heeft de verpakking een hygiene zegel die je los kan trekken (wat ik al zei, net als bij de Satisfyer verpakkingen)
In de verpakking vind je het speeltje, Aria, een korte handleiding en de oplaadkabel.Op de afbeelding kan je zien waar je de Aria kan opladen, dit werkt heel gemakkelijk met de magnetische oplader, deze klik je er tegenaan en deze blijft goed zitten.
Op bovenstaande afbeelding kan je zien waar je de Aria aan kan zetten, dit gaat met de aan/uit knop aan het uiteinde van het speeltje. Deze moet je een aantal seconden ingedrukt houden, zo gaat deze ook van het reisslot af.
Zoals je kan zien kan je de Aria op verschillende manieren gebruiken, je kan hem namelijk heel gemakkelijk buigen en verder kan je de rondjes zien op het speeltje waar ik het net over had.


De test


Zoals jullie misschien wel weten als je vaker mijn blogs leest, ben ik nooit zo'n grote fan van vibrerende eitjes, juist omdat deze vaak nog best wel wat geluid maken als je ze hebt ingebracht, terwijl het juist leuk is om dit stiekem ergens te kunnen dragen. Dan zit je er niet op te wachten dat mensen denken, huh wat hoor ik nu.... Dus ik ben heel benieuwd hoe de Aria uit de test komt.


Voordat ik ga beginnen zet ik de EasyConnect app aan en koppel ik de Aria aan de app, dit gaat echt heel gemakkelijk, je zet de Aria aan en klikt dan op volgende, hij is dan direct verbonden.


In de EasyConnect app heb je bij de standaard patronen aan de onderkant een aantal bolletjes waar je uit kan kiezen, bijvoorbeeld wave, fast, ride etc.

Je kan vervolgens ook nog kiezen uit Free Touch, dit betekend dat je zelf je patroon kan maken, dit is ook heel leuk om uit te proberen. Je kan ook nog kiezen uit Long Range Play, hierbij kan je dus iemand anders controle geven over de app, die persoon kan dan bepalen welke vibratiepatronen deze persoon voor jou wil gebruiken, dat is natuurlijk spannend, want jij weet dan niet wat er allemaal gaat komen.

En ten slotte heb je ook nog de keuze om je hoogtepunten vast te leggen, hiermee kan je je favoriete sessies opslaan en later opnieuw beleven.


In het onderstaande filmpje kan je zien wat je met de app kan doen.
Dan is het tijd om zelf aan de slag te gaan, voordat je de Aria inbrengt, zorg je voor voldoende glijmiddel, ik gebruik de Pjur Nude Woman, een glijmiddel op waterbasis.


Het eerste wat mij opvalt is dat Aria echt best wel stil is, zelfs als ik de vibratiepatronen harder zet, is dit alsnog niet hoorbaar als je Aria in hebt. Dit is voor mij al een heel groot pluspunt.

Verder vind ik die rondjes wel een toevoeging op het speeltje, ik heb namelijk het idee dat de vibraties hierdoor beter voelbaar zijn en als je het eitje goed positioneert kan het zelfs G-spot stimulatie geven en dat vind ik nog en pluspunt!


Normaal gesproken ben ik van de steady standen bij een "normale"vibrator, maar bij de Aria vind ik de patronen erg lekker. En zeker door de app kan je heel veel verschillende patronen uit proberen en natuurlijk zelf maken. Van de patronen in de app vind ik Beat, Shock en Wave een heel fijn patroon. Normaal zeg ik altijd dat de vibrerende eitjes leuk zijn als opwarmer, dat is nu ook het geval, maar met de Aria heb ik voor het eerst een hoogtepunt ervaren, wat met andere eitjes nooit is gelukt. Dit komt ook doordat ik het eitje zo tegen mijn G-spot aan kon buigen en dan de combinatie van het Beat patroon, top!


Ik heb de Aria alleen getest, dus ik weet niet hoe het is als je iemand anders de controle over je speeltje geeft, mocht ik dit in de toekomst nog wel proberen, dan zal ik hier nog een aanvullend stukje schrijven.Conclusie


Ik vind Aria zeker een leuk speeltje wat prettig in gebruik is, lekker krachtige vibraties. Ik was niet zo'n fan van vibrerende eitjes door mijn eerdere ervaring hiermee, maar Aria zou ik zeker nog wel vaker gaan gebruiken.


Ik zal hieronder nog een filmpje plaatsen waarop je het geluid hoort als ik hem in mijn hand heb.

Je koopt Aria hier 

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page