top of page

Review We-Vibe Sync OIk kreeg van mijn contactpersoon bij We-Vibe de We-Vibe Sync O opgestuurd met de vraag of ik deze wilde testen en reviewen. Natuurlijk wilde ik dat! Hieronder kan je lezen wat ik er van vind. Ik moet wel bekennen dat ik de Sync O solo heb getest, dus niet met een partner.Specificaties


Materiaal: Silicone

Lengte: 8 cm

Diameter: 4,4 cm

Waterproof: Ja Oplaadbaar: Ja


Verkoopprijs: € 135,00 (nu in de Black-Friday week) je kan We-Vibe Sync O hier kopenMijn eerste indruk


De We-Vibe Sync O ziet er op het eerste gezicht een beetje uit als de meeste "koppel toys" een soort U-vorm, maar een duidelijk verschil is meteen te zien doordat de onderkant een O-vorm heeft en dus een gedeelte open is, in plaats van gesloten met nog een motortje erin wat normaal het geval is.


De verpakking en details

De verpakkingen van We-Vibe zijn eigenlijk altijd prima, leuke kleurcombinatie en een stevige doos waarin het speeltje verpakt zit. Ook de Sync O heeft weer een realtime afbeelding op de voorkant staan en op de achterkant staat kort omschreven wat de Sync O kan en dat je deze ook met de We-Vibe app kan gebruiken (dat is sowieso een aanrader omdat je daarmee nog meer verschillende vibratiepatronen en sterktes kan gebruiken)Aan de binnenkant zie je een korte instructie over de We-Vibe app.
In de verpakking vind je de Sync O, een korte handleiding, de USB oplaadkabel, de afstandsbediening en een opbergzakje om de Sync O in te bewaren.
Het opladen van de Sync O gebeurd door middel van een magnetische USB oplader, deze magnetische kabel is krachtig genoeg om je Sync O handig te kunnen opladen.


Op bovenstaande afbeelding zie je dat de Sync O zelf maar 1 knop heeft, deze kan je gebruiken om de Sync O mee aan te zetten.


Verder heeft de Sync O een afstandsbediening die je kan gebruiken met vijf verschillende knopjes, met de plus en min knop kan je bij de Sync O de vibraties verhogen of verlagen. Met de pijltjes kan je door de verschillende vibratiepatronen zappen en het knopje met het golfje is ervoor dat je de Sync O ook aan/uit kan zetten.De test


Zoals altijd begin ik met het glijmiddel praatje, gebruik een glijmiddel op waterbasis dat is goed voor je speeltje en met glijmiddel wordt het vaak gewoon nog beter.

Ik weet dat de Sync O voornamelijk gericht is op het gebruik met een partner, maar ik ben van mening dat de Sync O ook prima solo gebruikt kan worden.Het onderste gedeelte is heel buigzaam (de O vorm) deze kan je zo bij elkaar buigen dat deze makkelijk in te brengen is.

Het is ook super fijn dat de Sync ook goed buigbaar is. Zo kan je deze precies zo buigen zodat deze zich het beste naar jouw lichaam vormt en zodat de Sync O zowel inwendig als op de clitoris goed zit. De Sync O heeft maar 1 motortje, maar deze vibraties zijn goed krachtig en diep en met de afstandsbediening kan je hier heel gemakkelijk doorheen zappen. En ondanks dat er maar 1 motortje in zit, komen de vibraties toch licht door de O-ring heen dus voel je ze inwendig ook een klein beetje.

Ook bij de Sync O is een heel groot voordeel dat deze relatief stil is, in vergelijking met andere speeltjes, zelfs als je de Sync O op de hoogste vibratie stand hebt staan.


Door de vorm van de Sync O bijft deze ook erg goed op z'n plek zitten, dit is heel erg handig en ik denk als je dit samen met een partner gebruikt, dit zeker een groot pluspunt zal zijn. De Sync O is niet heel groot en dik, dus er kan gemakkelijk een penis langs/bij. Dan heb je helemaal de dubbele stimulatie. In mijn geval heb ik dus alleen de clitoris stimulatie gehad maar ik heb het al vaker benoemd, dit is echt dikke prima bij de speeltjes van We-Vibe!


De Sync O kan je heel gemakkelijk verbinden met de We-Vibe app en waar voorheen de connectie weleens werd onderbroken, heb ik dat tot nu toe (gelukkig) niet ervaren.

Het leuke van de app is ook dat je daar zelf je eigen vibratie patronen kan maken en deze kan opslaan voor de volgende keer.

Je kan de controle ook uit handen geven door in de app de controle te geven aan de door jou aangegeven persoon (partner) je kan dan een uitnodigingslink sturen en zodra deze geaccepteerd is, wordt deze zichtbaar in je We-Vibe Center, vervolgens kan je op je partners icoontje drukken om te connecten via videobellen, audio of chat.Conclusie


Ik ben echt een fan van de speeltjes van We-Vibe, de vibraties zijn echt krachtig, diep. En het feit dat de Sync O niet mega luid is, vind ik ook een enorm voordeel, aangezien je deze dan gewoon ongestoord kan gebruiken.

De Sync O is dus gemakkelijk solo te gebruiken, maar mocht ik dit nog wel met iemand samen testen zal ik dit aanvullen in deze review :-)


Je kan We-Vibe Sync O hier kopen
Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page