top of page

Review Bliss Bunny Vibe

Bijgewerkt op: 25 nov. 2022
Het is bijna pasen en hoe leuk is het dan om de review te lezen van de Bliss Bunny Vibe, deze toy heeft de vorm van een konijntje, dus heel toepasselijk met Pasen. Wil je weten wat ik er van vind, lees dan snel verder!


SpecificatiesMateriaal: Siliconen

Oplaadbaar: Ja

Vibraties: 10 verschillende standen

Waterproof: Ja

Je koopt de Bliss Bunny hier op de site van Christine le Duc


Mijn eerste indruk


De Bliss Bunny heeft, zoals de naam al doet vermoeden, de vorm van een konijntje. Een formaat dat makkelijk in je hand past, ideaal om eventueel ergens mee naartoe te nemen. De Bliss Bunny is gemaakt van Siliconen wat weer "zacht" aanvoelt. Ideaal, bodysafe en makkelijk te reinigen.


De verpakking en detailsDe Bliss Bunny zit in een eenvoudige kartonnen verpakking met de afbeelding van de Bliss Bunny erop afgebeeld. In het doosje vind je uiteraard de Bliss Bunny zelf, de USB oplaadkabel en een korte handleiding.


Wat ik leuk vind is dat het opvallende maskertje van Christine le Duc ook weer aanwezig is bij de Bliss Bunny.


Zoals je kan zien heeft de Bliss Bunny maar 1 aan/uit knop, hiermee kan je ook door de verschillende vibratiepatronen "zappen"

De Bliss Bunny laad je op door de pin van de USB-kabel door het siliconen te duwen op de juiste plaats.

De test


Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken, gebruik altijd voldoende glijmiddel bij het gebruik van een speeltje, ook al denk je het niet nodig te hebben, het is echt veel fijner! Gebruik ook met de Bliss Bunny een glijmiddel op waterbasis, want dit tast het siliconen niet aan.


Als ik de Bliss Bunny aanzet voel ik bij het eerste standje al een heerlijke vibratie, als ik door de verschillende patronen heen ga zie ik dat het maskertje waar ik het net over had veranderd van kleur, dit is echt heel erg handig, want nu hoef je alleen maar de kleur te onthouden van het lekkerste vibratiepatroon!

Ik vind het heel handig dat de Bliss Bunny zo fijn in de hand ligt, het trillen is hierbij geen vervelend gevoel in mijn hand.

Wat ook heel handig van de Bliss Bunny is dat je de "oortjes" ook wat uit elkaar kan duwen, zo kan je bijvoorbeeld 1 "oortje" tussen je schaamlippen laten trillen en de ander op je clitoris. Ik vond dit persoonlijk wel prettig, toch een soort van dubbele stimulatie.
De Bliss Bunny heeft ook echt hele diepe vibraties, ik merk echt dat dit voor mij een goed speeltje is om makkelijk mee klaar te komen.

Ondanks dat ik normaal niet van de verschillende vibratiepatronen ben, is het bij de Bliss Bunny wel prettig ter afwisseling, maar de steady patronen hebben nog steeds mijn voorkeur, want daarbij kom ik gewoon fijner klaar.


Conclusie


Ik vind de Bliss Bunny weer een heel prettig en handig in gebruik, heerlijk krachtige vibraties, love it!


Je koopt de Bliss Bunny hier op de site van Christine le Duc

272 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page