top of page

Review Womanizer Next

Bijgewerkt op: 20 mrt.Ja daar is ie dan, de eerste review van 2024! En dan meteen een van een nieuw product van Womanizer. Ik kreeg van mijn contactpersoon bij Womanizer de Womanizer Next opgestuurd met de vraag of ik deze wilde testen en reviewen. En zoals de meeste wel weten ben ik echt een fan van Womanizer dus natuurlijk wilde ik deze heel graag testen. Hieronder kan je lezen wat ik er van vind.Specificaties


Materiaal: Silicone

Lengte:11 cm

Diameter: 5,4 cm

Waterproof: Ja Oplaadbaar: Ja


Verkoopprijs: € 209,00 je kan Womanizer Next hier kopenMijn eerste indruk


Het eerste wat mij opvalt is dat de Womanizer Next wat groter aanvoelt als bijvoorbeeld de Womanizer Premium, ik heb dit uiteraard ook nog even vergeleken, dat kan je verderop in de review nog zien. Verder vind ik het een hele mooie mintgroene kleur, een leuke kleur die nog niet heel erg veel gebruikt wordt bij sextoys.


De verpakking en details

De verpakkingen van Womanizer zijn eigenlijk altijd prima, mooi in de kleuren van het speeltje zelf en een stevige doos waarin het speeltje verpakt zit. Ook de Womanizer Next heeft weer een realtime afbeelding op de voorkant staan en op de achterkant staat kort omschreven wat de Womanizer Next kan. Er zijn 2 dingen die mij direct opvallen, namelijk dat het 3D air pleasure is en dat het noiseless is, daar ben ik heel benieuwd naar.Als je de verpakking open schuift dan zie je daar de Womanizer Next en aan de zijkant zit een doosje met alle toebehoren.
In de verpakking vind je de Womanizer Next, een korte handleiding, de USB oplaadkabel, een extra tuutje die een ander formaat heeft, het kaartje met de tekst I Masturbate en een opbergzakje om de Womanizer Next in te bewaren.


Op bovenstaande afbeelding zie je dat de Womanizer Next aan de bovenkant 4 knoppen heeft, de plus en min knop, het knopje met golfjes (climax control knop) en de aan/uit knop.

De plus knop gebruik je om de intensiteit te verhogen en de min knop heeft 2 functies, je kan de intensiteit verlagen, maar als je de min knop 1 seconde ingedrukt houd, gaat deze naar de afterglow functie.


Zoals je kan zien heeft de Womanizer Next aan de onderkant ook nog een knopje zitten, dit is de autopilot modus, met dit knopje geef je als het ware de controle over de intensiteit van de luchtdruk uit handen.


Er zijn drie autopilot standen. De eerste stand varieert tussen standje 1 en 6, de tweede stand varieert tussen stand 6 en 11 en de derde stand tussen standje 9 en 14. De intensiteit wordt dus steeds langzaam opgebouwd en soms gaat ie ook weer wat zachter. In ongeveer vijf tot acht minuten bereikt de opbouw zijn piek.


Je kan duidelijk zien wanneer de autopilot functie geactiveerd is en in welke stand. Om dit te activeren druk je twee seconden op de autopilot knop. Wanneer het in standje 1 staat, zie je 1 lampje rustig knipperen, voor standje 2 knipperen 2 lampjes en in standje 3 natuurlijk 3 lampjes. Door weer twee seconden te drukken, gaat ‘ie uit. Bij het aan en uitzetten voel je ook heel even een hele lichte trilling, waardoor je weet dat het gelukt is.

Zoals ik hierboven al had aangegeven in het intro stukje, had ik het vermoeden dat de Womanizer Next wat groter is als de Womanizer Premium, dit is ook echt zo, zoals je op de foto's kan zien. Ik heb ze even naast elkaar gelegd om de andere verschillen ook te belichten.


De Womanizer Next heeft de auto pilot functie aan de onderkant zitten, terwijl dat bij de Womanizer Premium aan de bovenkant zit.


En het grootste verschil is natuurlijk de climax control, een nieuwe functie van Womanizer. Dit is een functie waarbij ook de diepte van de luchtdruk geregeld kan worden. Dit is het 3D effect van de luchtdruk waar over gesproken wordt. Climax control heeft ook drie verschillende niveaus.De test


Zoals jullie inmiddels wel gewend zijn, begin ik altijd met het glijmiddel praatje, gebruik een glijmiddel op waterbasis dat is goed voor je speeltje en met glijmiddel wordt het vaak gewoon nog beter.


Het eerste wat mij op valt is dat de knopjes van de Womanizer Next wat stroever zijn als die van de Womanizer Premium, je moet ze wat harder indrukken. Verder merkte ik ook dat het tuutje dat er op zat, wat hoger was en het voor mij daardoor iets langer duurde voordat ik de luchtdruk voelde, deze heb ik toen omgewisseld voor de andere maat die in de verpakking zat en deze was perfect!


In de introductie had ik het over het noiseless stukje, de Womanizer Next maakt inderdaad echt veel minder geluid als de andere Womanizers, het is bijna geluidloos. Zelfs op de hardste stand hoor je het gezoem van de vibraties maar minimaal, dit is echt een heel groot pluspunt! Echt een verbeterpunt waar ze wat mee hebben gedaan, top.


Ik heb uiteraard de climax control functie uitgeprobeerd, want dit is natuurlijk een extra functie die een van mijn favorieten Womanizers nog niet had.

Hiermee kan je de intensiteit (de diepte daarvan, geen idee hoe ik dat gevoel moet omschrijven) nog beter op je eigen behoefte afstellen. Ik zelf houd persoonlijk wel van hardere luchtdruk vibraties en dat kan je natuurlijk al bereiken door deze op een hogere stand te zetten met het plusje, maar met de climax control kan je dit gevoel nog versterken.

Ik kan het gevoel niet heel goed onder woorden brengen, kan alleen maar aangeven dat ik dit een hele fijne toevoeging vind.


De auto-pilot functie heb ik natuurlijk ook getest, maar persoonlijk is dat niks voor mij, ik heb liever zelf de controle over mijn speeltje en hoe hard/zacht ik de luchtdruk vibraties wil hebben.

Ook de Womanizer Next heeft de afterglow functie, die je activeert door de min knop 2 seconden in te houden, als je je hoogtepunt hebt bereikt en je wil niet de volle stimulatie op je clitoris dan kan je hierop drukken en gaat deze naar de laagste stand terug.Conclusie


Ik ben echt een fan van diverse speeltjes Womanizer en ik denk dat het al genoeg zegt dat de Womanizer Next standaard een plekje bij mijn bed heeft gekregen :-) De Womanizer Premium was al een topper en de nieuwe functies van de Womanizer Next zijn echt een super leuke en fijne aanvulling!


Je kan de Womanizer Next hier kopen
Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page