top of page

Review Curved Big Wand van Dream Toys

Bijgewerkt op: 24 jan.

De mensen die vaker mijn reviews lezen, weten dat ik glazen speeltjes super leuk vind om te testen. Dit heeft als reden dat ik het vooroordeel over glazen toys ook bespreekbaar wil maken en ze eigenlijk heel veelzijdig te gebruiken zijn.

Dus toen ik bij Christine le Duc de Curved Big Wand zag, vroeg ik direct of ik deze mocht testen en tadaa! Hieronder lees je wat ik ervan vind.

Specificaties


Materiaal: Glas

Lengte: 21 cm

Diameter: 3,8 cm

Gewicht: 167 gram

Waterproof: ja, uiteraard

Deze dildo kan met alle soorten glijmiddel gebruikt worden, siliconen, waterbasis, oliebasis

Verkoopprijs: € 32,99


De Curved Big Wand kan je kopen bij Christine le DucMijn eerste indruk


Wat een mooie kleuren heeft de Curved Big Wand, aan beide zijden heb je een andere kleurencombinatie.

Ik moet jullie nog bekennen dat de grootste reden dat ik de Curved Big Wand wilde testen is, dat deze op het oog lijkt op de Pure Wand van Njoy. Dit is een speeltje die nog steeds op mijn wishlist staat, omdat ik daar zoveel goede dingen over heb gehoord en ik hoop dat ik hem zelf ook eens mag gaan testen 😊 De Curved Big Wand is dus eigenlijk een soort “wannabe” maar dan van glas.De verpakking en details

De Curved Big Wand zit in een zwarte kartonnen verpakking, hierop staat de Curved Big Wand al afgebeeld. Als je de doos opent zit er een soort piepschuimachtig materiaal in met een dekseltje waaronder je de Curved Big Wand vind, deze is helemaal omringd door het “piepschuim” materiaal.


Ik bewaar glazen dildo’s eigenlijk altijd in de originele verpakking, want dan kom je er niet zomaar tegen aan. En als je die verpakking laat vallen dan heb je kans dat er niks aan de hand is met de dildo, maar als je hem laat vallen in bijvoorbeeld alleen een opbergzakje (en dan ligt het er nog aan op wat voor ondergrond) dan denk ik dat het wellicht wel breekt. Zelfs het meest stevige glas zal breken op een harde ondergrond, zoals bijvoorbeeld tegels. Verder zijn deze dildo’s echt gemaakt van super stevig materiaal en al zou je er per ongeluk te hardhandig mee omgaan, dan gaan ze echt niet zomaar stuk.

Zoals ik al zei heeft de Curved Big Wand hele mooie kleursamenstellingen. Ik hou er van, lekker shiny. En die vorm ook nog, halfrond vandaar de naam curved, de ene kant is dikker met een dikke ronde kop erop en de andere kant is smaller met een smallere ronde kop.

De Curved Big Wand voelt niet zo heel zwaar aan, heel benieuwd hoe dit voelt met het testen.


Glazen dildo’s hebben ook een aantal voordelen, ze zijn van glad materiaal, heel gemakkelijk te reinigen, met wat warm water en toycleaner. Bij een glazen dildo hoef je ook geen rekening te houden met wat voor glijmiddel je wil gebruiken, want je kan zowel glijmiddel op waterbasis, glijmiddel op siliconenbasis en zelfs op oliebasis gebruiken, ideaal dus!

Wat ook heel leuk is dat je kan werken met temperature play, dat wil zeggen dat je de dildo voor gebruik kan koelen, waardoor je dus een andere ervaring krijgt. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de dildo voor te verwarmen, dan heb je weer een hele andere sensatie en worden je zintuigen weer op een andere manier geprikkeld.

De test


Gewapend met glijmiddel, dit keer op siliconenbasis, ga ik aan het testen. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat voelen, want je hebt toch een bepaalde verwachting van te voren, vaak kan ik wel inschatten of een speeltje goed werkt voor mij. Ik warm mijn glazen speeltjes eigenlijk nooit op van te voren, want ze nemen ontzettend snel je eigen lichaamstemperatuur aan. Dit keer heb ik dat dus ook niet gedaan.

Ik kan je zeggen dat de Curved Big Wand echt heel fijn in de hand ligt en je hem dus heel gemakkelijk vast kan houden en bewegen. En wauw, dit is een speeltje die direct de goede plek raakt! Een hit the spot, hole-in-one, hoe je het noemen wil. Geweldig gevoel! Ik weet mijn G-spot altijd eigenlijk goed te vinden, maar de Curved Big Wand weet het ook, ik had echt heel snel mijn eerste orgasme te pakken en dat voelde echt heel goed, heel intens en heftig! Dit komt door de vorm, deze is gewoon echt heel fijn, hierdoor kan je de dildo zelf alle kanten op bewegen, de ronde kop en doordat het gewicht niet super zwaar is kan je er ook nog wat extra druk mee zetten als je dat zou willen. Ik heb het geluk dat ik ook door penetratie een orgasme kan krijgen, zeker als mijn G-spot word geraakt, dan worden het spetterende orgasmes en de Curved Big Wand heeft mij meerdere spetterende orgasmes gebracht.

De dunnere kant van de Curved Big Wand kan overigens ook gebruikt worden voor prostaatstimulatie, maar dat heb ik niet uitgeprobeerd 😊Conclusie


De Curved Big Wand is een speeltje die zeker in mijn top 3 komt. Want wat een orgasmes krijg ik hierdoor! Door het gebruik van de Curved Big Wand ben ik nu alleen nog nieuwsgieriger geworden naar de Njoy Pure Wand, nu wil ik hem zeker zelf om te testen, dan kan ik ook een vergelijk maken tussen de “echte” en de “wannabe”

Ik raad de Curved Big Wand zeker aan als dildo voor beginners ook, want je kan er echt niks verkeerd mee doen en het voelt gewoon top!


De Curved Big Wand kan je kopen bij Christine le Duc766 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page