top of page

Review FunFactory Bouncer
Toen ik mijn bezoekje aan Euphoria Erotiek had, kreeg ik van hen ook de Bouncer van FunFactory mee om te testen, een dildo met "ballen"erin en vandaag dan eindelijk de review hiervanSpecificaties


Materiaal: Siliconen

Waterproof: ja

Lengte: 18 cm

Breedte: 4 cm

Verkoopprijs: € 70,00 je kan de Bouncer hier kopen


Mijn eerste indruk


De speeltjes van FunFactory die ik tot op heden heb getest vind ik echt super, dus ik ben heel benieuwd hoe deze dildo is van FunFactory. Zodra je de dildo vast hebt voel en hoor je de ballen al die erin verwerkt zitten en mijn natuurlijke reactie is dan ook om er direct mee te schudden. En de vorm van de Bouncer ziet er perfect uit voor goede G-spot stimulatie.


De Bouncer is ook weer een dildo die door het siliconen heel erg snel stof aantrekt.

Hieronder heb ik een kort filmpje waarin je ook hoort hoe die ballen dan bewegenDe verpakking en details
De verpakking van de Funfactory Bouncer is net zoals de andere verpakkingen van FunFactory, een sleeve met daarop de afbeelding van de Bouncer en daaronder een gouden doosje met de inhoud.


Wisten jullie al dat de FunFactory speetjes al 20 jaar worden gemaakt in een fabriek in Duitsland.

In de verpakking vind je uiteraard de Bouncer en een leuke handleiding met binnenin ook een spelletje Flirt or Dare, dit is leuk om eens te doen als je de Bouncer samen met iemand gebruikt.De test


Zoals ik altijd vermeld, bij elke test maak ik gebruik van glijmiddel, want dat maakt het gewoon nog veel lekkerder. Een van mijn favorieten is toch wel de Pjur Nude Woman, maar ook Sliquid vind ik een heel fijn glijmiddel, dit keer ga ik weer een keer voor Sliquid Naturals H20.


Ik heb meer vibrators dan dat ik dildo's heb, maar daarom is het juist extra leuk als je dan een keer een ander soort dildo mag testen.


De Bouncer is voor mij qua formaat precies goed, niet te groot, maar ook niet te klein. De dikte van de Bouncer is wel goed te voelen en de hobbels ook, dit voelt echt heel fijn. Ik vind dildo's die van zulke hobbels hebben altijd erg prettig want dan voel je de stimulatie van binnen extra goed. En dan nog die ballen die in de dildo bewegen, dat is een super apart maar ook heel fijn gevoel, ik weet alleen niet zo goed hoe ik dat gevoel het beste kan verwoorden. Het is namelijk zo dat elke keer dat je de Bouncer beweegt dat gevoel van de beweging van de ballen er net iets later erachteraan komt.

Het is echt een heerlijke extra stimulatie en zoals ik hierboven bij mijn eerste indruk ook al aangaf, de vorm van de Bouncer is perfect om mijn G-spot te raken. Door de combinatie van de hobbels, de vorm en de ballen voelt het echt mega intens en kreeg ik wel een gevoel alsof ik in de zevende hemel kwam ;-)


De ballen van de Bouncer hebben hetzelfde principe hebben als de vaginale ballen die je inbrengt en voelt bewegen als je loopt. Al moet ik bekennen dat ik liever de Bouncer gebruik dan van deze losse vaginale ballen.


Wat ook top is van de Bouncer, is dat deze een hele sterke zuignap aan de onderkant heeft, hierdoor kan je de Bouncer ook gemakkelijk op bijvoorbeel je badkamer muur bevestigen of een vlakke ondergrond, zodat je de Bouncer zelf niet hoeft vast te houden. De Bouncer blijft echt goed zitten en je hoeft niet bang te zijn dat deze loslaat terwijl je bezig bent. Hieronder heb ik de Bouncer als voorbeeld even op de slaapkamer deur gedaan, normaal gesproken plaats ik deze andersom, maar zoals ik al zei, de zuigkracht is heel erg goed dus kreeg hem niet zo snel los.De Bouncer is een veelzijdige dildo die op verschillende manieren gebruikt kan worden. Je kan de Bouncer namelijk ook in een strap-on harnas doen en deze op die manier gebruiken. Maar de Bouncer is ook een speeltje dat anaal gebruikt kan worden doordat de onderkant breed genoeg is, maar dat is natuurlijk ieders eigen keuze (niet de mijne hahah)

Conclusie


FunFactory heeft mij wederom niet teleurgesteld, echt een hele fijne dildo is de Bouncer en ik denk ook dat je hier niet snel op uitgekeken raakt, juist door het extraatje van de ballen die in de Bouncer zitten. De Bouncer is wel wat dikker als een gemiddelde dildo, niet overdreven, maar wel een klein verschil. Dus daar moet je wel van houden. En ik weet dat de meesten sneller voor een vibrator kiezen als voor een dildo, maar geloof mij, dit is een dildo zoals je deze nog niet hebt meegemaakt. Ik zou de Bouncer absoluut aanraden.


Het enige nadeel vind ik wel dat het materiaal snel stof aantrekt, dus eigenlijk moet je als je de Bouncer schoon hebt gemaakt, direct gebruiken, maar dat is dan weer geen straf om te doen.Je kan de Bouncer hier kopen

153 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page