top of page

Review Diablo




Sommige dildo’s zien er uit als een feestje, zo vind ik de Diablo ook een feestje om te zien lekkere kleurtjes en vol glitters!



Specificaties


Materiaal: Silicone

Lengte: 18,5 cm

Diameter: 4,6 cm

Waterproof: ja

Deze dildo kan alleen met glijmiddel op waterbasis gebruikt worden

Verkoopprijs: € 54,99

De Diablo kan hier kopen



Mijn eerste indruk


Het is een dildo met de felle kleuren roze en paars met glitters erin, dit ziet er super tof uit, en ik krijg spontaan zin om een feestje te bouwen met de Diablo😊 Ik ben ook heel benieuwd of je de puntjes bij de "eikel" heel goed voelt

De verpakking en details






De Diablo werd bij mij geleverd in een doorzichtig met zilvere zip verpakking, hier zaten ook nog 2 andere speeltjes bij, ik weet niet of het altijd zo aangeleverd wordt.




Ik vind deze kleur samenstelling er gezellig uit zien en door de glitters maakt het nog wat specialer.

Je kan de Diablo in vele diverse kleuren bestellen en deze is ook in verschillende groottes te bestellen. Ik heb de Small versie (18,5 cm) je hebt ook de Mini (14,5 cm), Medium (22,5 cm) en Large (26.5 cm).

En je kan tussen 2 verschillende soorten hardheid kiezen, soft en medium.


De Diablo heeft ook een zuignap gedeelte aan de onderkant, je kan de dildo dus gemakkelijk op een vlakke ondergrond zetten of bijvoorbeeld aan de muur bevestigen.


Er zullen nooit 2 exact dezelfde Diablo's te vinden zijn, dit omdat ze met de hand worden gemaakt. Ze maken gebruik van 100% silicone, dus de speeltjes zijn volledig bodysafe.


De test


Ook dit keer ben ik weer gewapend met glijmiddel klaar om te testen. Bij het testen van de Diablo maak ik gebruik van glijmiddel op waterbasis, dit keer weer de Woman Nude van Pjur. Dit vind ik zelf een heel fijn glijmiddel, wat ook niet plakkerig wordt.. En glijmiddel is gewoon altijd een goed idee, maakt het gewoon nog beter!


Ik moet als eerst zeggen dat ik de puntjes bij de "eikel" wel voelde en dat dit wel een extra stimulatie geeft, ik vind het wel prettig aan voelen, het is niet te hard, niet te zacht, maar eigenlijk precies goed.


De Diablo heeft een vorm die ook goed is voor g-spot-stimulatie; de schacht heeft een kleine kromming en doordat de dildo heel soepel is kan je deze gemakkelijk in de goede richting buigen en doordat de Diablo redelijk stevig aanvoelt is er niet veel stimulatie nodig om mij tot een spetterend orgasme te brengen. Al heb ik hier over het algemeen geen problemen mee.


Ik vind de zuignap een hele fijne toevoeging bij deze dildo, je kan de Diablo gemakkelijk ergens op plaatsen als je deze op een andere plaats zou willen gebruiken als in bed.


Conclusie


Ik vind de Diablo al een feestje om te zien, maar ook zeker om te gebruiken, de plekken die geraakt zouden moeten worden, worden daadwerkelijk geraakt. Wat mij betreft een top dildo! Ik zou hem ook zeker aanraden.


De Diablo kan je hier kopen

80 views0 comments
bottom of page