top of page

Review Dame Pom

Bijgewerkt op: 31 mrt.Vandaag gaat de review over de Dame Pom, een buigzame oplegvibrator. Ik heb de Pom al een tijdje in mijn bezit, dus tijd om mijn mening hierover te delen.Specificaties


Materiaal: Siliconen

Lengte: 8 cm

Breedte: 5,5 cm

Waterproof: ja

Oplaadbaar: Ja via USB kabel

Standen: 10, waarvan 5 steady en 5 patronen


Verkoopprijs: € 114,99 je kan de Dame Pom hier kopen


Mijn eerste indruk


Wat een grappige vorm van oplegvibrator is de Dame Pom, vooral door het puntje er ook op. Maar wat voelt de Dame Pom zacht en ligt erg goed in de hand


De verpakking en details


De verpakking van de Dame Pom is relatief simpel, zowel qua kleurstelling als met de tekeningen, maar ziet er prima uit, je kan goed zien wat erin zit.Als je het omhulsel eraf haalt vind je daaronder de bewaardoos waarom de naam Pom nog gedrukt staat en het merk Dame. En als je de bewaardoos opent zie je de Pom meteen liggen.
In de verpakking vind je uiteraard de Dame Pom, de usb-oplaadkabel, de handleiding, een sticker van Dame en een bewaarzakje waarop het Dame Logo gedrukt staat.Het opladen van de Dame Pom gebeurd door de magnetische oplaadkabel te klikken in de Pom. Het is een heel flexibele oplaadkabel en is anders als de standaard kabels die normaal bij de speeltjes erbij zitten.

De Dame Pom heeft aan de achterkant een kleine inkeping in de vorm van de Pom zelf, dit is de aan/uit knop en hiermee kan je door de patronen heen zappen.


Aan de kant met het puntje aan de top zie je een soort smile met een bolletje erop, met deze knopjes zet je de standen harder of zachter. Het bolletje is de kant waarmee de Pom harder gaat. Het bolletje is ook goed voelbaar, je kan er trouwens voor kiezen om het knopje ingedrukt te houden, dan trilt de vibrator steeds harder tot deze niet meer harder kan. Je kan uiteraard ook zelf een of meerdere keren op het knopje drukken om de vibrator harder of zachter te zetten.


De test


Jullie kennen inmiddels mijn praatje over glijmiddel al als je vaker mijn reviews leest, maar nogmaals, met glijmiddel gaat het gewoon nog beter! Vooral bij zo'n oplegvibrator als de Dame Pom, door het glijmiddel geleiden de vibraties nog beter. Dus ook dit keer gebruik ik weer het Pjur Woman Nude glijmiddel, dit vind ik een heel prettig glijmiddel die niet plakt en het is een glijmiddel op waterbasis, dus ook goed voor je speeltje.
Zoals ik bij mijn eerste indruk al zei, de Dame Pom ligt erg goed in de hand, je kan de Dame Pom dan ook zo gebruiken door deze in je handpalm te laten liggen, dit heb ik zeker geprobeerd en ik moet je zeggen dat het goed werkt als ik de Dame Pom precies op de goede plek heb liggen, dus met het puntje op mijn clitoris. Doordat de Dame Pom lekker buigzaam is, kan je deze ook wat meer buigen door er met je handpalm wat druk op uit te oefenen. Dan voel je de diepe vibraties van de Dame Pom nog beter.

Maar als ik eerlijk ben vind ik het toch gewoon fijner om de Dame Pom aan de onderkant vast te houden, dat vind ik gewoon praktischer, ook omdat ik dan makkelijker bij de knopjes kan.


Ik heb het ook weleens in andere reviews aangegeven dat ik fan ben van directe stimulatie, dat is met de Dame Pom zeker mogelijk. Dat puntje kan je gebruiken als een soort Pinpoint stimulatie, echt heel fijn. Voor mij absoluut een pluspunt. De vibraties van de Dame Pom zijn ook best krachtig, zeker voor zo'n speeltje van dit formaat.


Conclusie


Ik heb nog niet eerder een oplegvibrator getest, maar ik moet zeggen dat de Dame Pom mij zeker goed is bevallen. De directe stimulatie is echt meer dan prima met de Dame Pom, maar je kan er dus ook voor kiezen om een groter gebied te stimuleren en daarom is de Dame Pom eigenlijk een speeltje wat redelijk veelzijdig is.


Je kan de Dame Pom hier kopen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page