top of page

Review Njoy Pure Wand

Bijgewerkt op: 4 mei 2022Zoals jullie misschien al hebben gelezen heb ik een tijdje terug de Curved Big Wand van Dreamtoys gereviewd (deze kan je hier teruglezen) en daarin zei ik dat ik hoopte dat ik de Njoy Pure Wand ook nog een keer mocht testen en Easytoys heeft deze toen naar mij opgestuurd, supertof!Specificaties


Materiaal: Metaal

Lengte: 20 cm

Diameter: de grote bol is 3,8 cm en de kleine bol is 2,5 cm

Waterproof: Ja

De Njoy Pure Wand kan met alle soorten glijmiddel gebruikt worden


Verkoopprijs: € 139,99, je kan de Njoy Pure Wand hier kopen bij Easytoys.Mijn eerste indruk


Het eerste wat mij opvalt is dat de Njoy Pure Wand echt zwaar aanvoelt, zeker als ik het ga vergelijken met de Curved Big Wand, een speeltje van glas en de NJoy Pure Wand is volledig van metaal. Hij glanst mooi en het logo van Njoy staat er mooi op. De Njoy Pure Wand heeft twee formaten bollen,een grotere en een kleinere, dat ziet er veelbelovend uit!De verpakking en details

De Njoy Pure Wand zit in een mooie stevige zwarte bewaardoos met daaromheen een witte sleeve

Zodra je de bewaardoos opent zie je dat de Njoy Pure Wand omhuld is door roze satijn, oogt heel chique wat mij betreft.

Je ziet duidelijk het verschil in grootte van de bollen. Zo kan je zelf mooi bepalen waarmee je zou willen beginnen. Ik heb ook bij andere reviewers gelezen dat de Njoy Pure wand ook een speeltje is die erg geliefd is onder mannen, omdat zij deze ook prettig vinden voor prostaat stimulatie.


De Njoy Pure wand ligt prima in de hand, hij is wel wat zwaar, maar dat levert bij mij geen problemen.

Ik heb ook een foto gemaakt zodat je de verschillen kan zien tussen de Curved Big Wand en de Njoy Pure Wand. Zoals je ziet hebben ze beiden dezelfde vorm, wat wel meteen opvalt is dat de grote bol van de Njoy Pure wand nog ietsje groter is als die van de Curved wand. Het grootste verschil is natuurlijk het materiaal, de Curved Big wand is van glas en de Njoy Pure wand van metaal, dit is ook een aanzienlijk verschil in gewicht.

De overeenkomst is dan wel weer dat je met beide speeltjes alle soorten glijmiddel kan gebruiken en je met temperatuurverschillen kan werken, dus kouder maken voor je het inbrengt of juist warmer als je dat fijn vind. Zowel metaal als glas passen zich heel snel aan aan je lichaamstemperatuur.


De test


Ik kon niet wachten om de Njoy Pure Wand te gaan testen, super veel zin in!Ik heb dit keer gekozen voor glijmiddel op waterbasis (en vegan) van Lot of Toys ik heb van Lotte zelf een proef potje gekregen om te testen, wat ruikt het lekker, het plakt ook niet dus dat zijn zeker pluspunten. Het voelt heel zacht aan en het is een fijn glijmiddel om te gebruikenIk vind het altijd prettig om een speeltje in te brengen zonder deze te verwarmen, want ik weet gewoon dat het binnen no time warm/heet wordt door mijn eigen lichaamstemperatuur. Dus dit doe ik ook met de Njoy Pure Wand, ik ga wel meteen voor de grotere bol, het is een bol die niet van dunner naar dikker gaat, dus glijmiddel is zeker geen overbodige luxe.


Maar wauw wat een top vorm heeft dit speeltje,de Pure wand ligt echt heel fijn in de hand.

En doordat de bol wat groter is, geeft de Pure Wand mij een “vol”gevoel als ik deze net heb ingebracht en mijn spieren klemmen er automatisch om heen. Door het gewicht en de kromming zit ik meteen tegen mijn G-spot aan en volgt er al supersnel een orgasme terwijl ik de Pure wand nog niet eens heb bewogen! En dit was nog maar de eerste van de vele orgasmes die volgden tijdens de eerste test al, love it!


Doordat de Pure wand zwaarder is, zou ik er niet te hard mee op en neer bewegen, of laten bewegen als je hem met een partner samen gebruikt. Dat is ook totaal overbodig overigens, want als je de bol langzaam draait voelt dit echt al super fijn!Conclusie


Wat een top uitvinding is de Njoy Pure Wand! Ik ben echt blij dat ik deze mocht testen. Mensen zeggen weleens tegen mij dat ik helemaal geen man nodig heb met alle speeltjes die ik mag testen. Mijn antwoord is altijd dat het absoluut geen vervanging is, maar dat het juist een verrijking kan zijn.

Maar mocht het nu zo zijn dat er ooit helemaal geen mannen meer zouden zijn, dan hoor je mij absoluut niet klagen als ik de Njoy Pure Wand maar heb.


De Njoy Pure wand is een aanrader voor iedereen, zowel mensen die al wel ervaring hebben met G-spot dildo’s, maar ook voor de mensen die er nog geen ervaring mee hebben. Het is echt een topper!


Je kan de Njoy Pure Wand hier kopen bij Easytoys
1.684 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page