top of page

Review Eve Wand Vibrator

Updated: Feb 29





En daar is dan alweer de vierde review van de speeltjes van de Lieberté collectie, dit keer over de wandvibrator Eve



Specificaties


Materiaal: ABS Plastic en Silicone

Lengte: 24 cm

Diameter: 5,2 cm

Waterproof: Ja Oplaadbaar: Ja


Verkoopprijs: € 49,99 je kan de Eve wandvibrator hier kopen



Mijn eerste indruk


In mijn vorige reviews van de Lieberté collectie heb ik het al een aantal keer genoemd, ik vind het mooie kleur combinatie, dat zwarte met het rode metalic randje. En de Eve ziet er uit als een klassieke wandvibrator, of Microfoon zoals deze ook door menig persoon wordt genoemd :-)



De verpakking en details





De stijl van de verpakking van de Lieberté collectie is rood met zwart, dat zie je hier ook bij Eve, het is een rode sleeve om een stevige kartonnen verpakking heen. De afbeelding van Eve op de voorkant is de ware grootte en aan de achterkant lees je nog wat leuke details. Bij elk speeltje van de Lieberté collectie staat een mooie omschrijving over de naam Eve, hoe zij de vrouw zien:

Eve bruist van het leven en maakt van elke gelegenheid een feestje. Ze neemt graag de leiding en komt als eerste met ideeen en oplossingen. Eve is een geborenleider, ze straalt een oneindige positieve energie uit en is niet bang om de uitdaging aan te gaan. Ze is een sterke grensverleggende vrouw. Verlegenheid? Dat kent ze niet. Wat Eve ook doet, ze doet het vol kracht, passie en overtuiging.



Zodra je de sleeve eraf haalt zie je de zwarte stevige verpakking met daarop de naam Lieberté.




In de verpakking vind je Eve, een korte handleiding en de USB oplaadkabel.





Op de afbeelding kan je zien waar je de oplader in moet steken, namelijk aan de achterkant op de daarvoor bestemde plek. De pin kan je door het siliconen gedeelte heen duwen.






Op bovenstaande afbeelding zie je dat de Eve 3 verschillende knoppen heeft, de bovenste ronde knop is om de Eve aan/uit te zetten en met de twee knoppen daaronder kan je switchen tussen de vibratiestanden. Dus als je per ongeluk te ver bent gegaan klik je op het - teken en dan gaat Eve terug naar het vorige standje.



De test


Inmiddels heb ik al een aantal wandvibrators mogen testen en ik ben er stiekem wel fan van. Het fijne is dat een wandvibrator directe stimulatie heeft,waar ik van houd, maar daarmee ook een groter gebied stimuleert dan een echte pinpoint vibrator zoals de Zumio.

De vibraties van Eve zijn krachtig, dat is eigenlijk vanaf stand 1 al redelijk het geval.

Ik zap door de verschillende standen en ik vind de patronen bij Eve ook niet verkeerd, dit is juist leuk voor de afwisseling en om je orgasme langer uit te stellen. Als jullie vaker mijn reviews lezen, weten jullie dat ik normaal gesproken de patronen oversla omdat dat gewoon niet aan mij besteed is. Dit is dus zo'n mooie uitzondering.


De kop van de Eve is niet zo heel flexibel, maar hierdoor kan je wel druk zetten en zijn de vibraties meer geconcentreerd.


Zoals ik hierboven al aangaf zijn de vibraties van Eve best krachtig, ik vind dit zelf heel prettig en heb dan ook absoluut geen moeite om een orgasme te krijgen, maar ik kan me voorstellen dat als je niet van EN krachtige vibraties EN directe stimulatie houdt, dat het dan misschien een beetje too much is voor je..


Conclusie


Ik vind de Eve echt een topper, hele fijne stimulatie als wandvibrator, makkelijk in de hand liggend en makkelijk in gebruik,een echte aanrader dus!

En zeg nu zelf, voor deze prijs is het echt helemaal top.




Je kan de Eve wandvibrator hier kopen




89 views0 comments
bottom of page