top of page

Review Femsation van Rianne S

Hoe leuk is dit, ik kreeg de Femsation van Rianne S zelf om te testen. Rianne S is een Nederlandse vrouw die jaren geleden heeft besloten om zelf sexspeeltjes op de markt te brengen en ze zelf mee te ontwerpen.


Op het kaartje dat in de verpakking van de Femstation zit staat het volgende beschreven in het Engels: "Rianne S richt zich primair op vrouwen en hun seksuele welzijn. We vieren vrouwen en moedigen hen aan om hun verlangens te verkennen en een bevredigend seksleven voor zichzelf te creëren."


Wat mijn ervaring met de Femsation was, lees je hieronder.Specificaties


Materiaal: Siliconen en ABS plastic

Oplaadbaar: Ja, via USB kabel

Vibraties: 5 standen

Waterproof: Ja, splashproof

Verkoopprijs: € 49,95


Je koopt de Femsation hier bij Rianne S


Mijn eerste indruk


De Femsation is een pinpoint vibrator en daarvan heb ik er al een aantal mogen testen. Ik weet dat dit soort vibrators super goed voor mij werken dus ik ben heel benieuwd hoe de Femsation is. De Femsation ziet er super uit, mooi roze met goud en i.p.v. een lange staaf als handvat is het bij de Femsation een soort bol met steel eraan.

De verpakking en details

De Femsation zit een mooi stevig doosje met de kleuren paars/roze en in het goud de afbeelding van de Femsation, het ziet er heel mooi en stijlvol uit vind ik.

In de verpakking zelf vind je buiten de Femsation een USB-oplaadkabeltje, een gebruiksaanwijzing en een kaartje van Rianne S met allemaal kusjes erop en op de achterkant de tekst in het engels die ik al had beschreven.

De Femsation heeft 1 knopje om het speeltje aan/uit te zetten, die is tevens heel goed voelbaar,dat vind ik zelf heel fijn. Met dit knopje kan je ook door de 5 verschillende standen zappen. De Femsation is ook redelijk klein, hij past mooi in mijn handpalm

Het opladen van de Femsation gebeurt door het pinnetje aan de onderkant van de Femsation op de daarvoor bestemde plek door het siliconen heen te duwen.

De test


Zoals jullie inmiddels wel weten is het altijd belangrijk om voldoende glijmiddel te gebruiken bij het gebruik van een speeltje. In het geval van de Femsation is het extra belangrijk, omdat dit een pinpoint vibrator is, hele gerichte stimulatie heeft en het dus nodig is dat het goed glijdt. Gebruik ook bij de Femsation een glijmiddel op waterbasis, zo kan je langer van je speeltje blijven genieten.Pinpoint vibrators, ik heb ze pas ontdekt, maar wauw, wat is dit een verrijking om te hebben. De Femsation is ook weer een speeltje die ik in het eerste standje al redelijk intens vind, maar wel heel lekker, ik weet nu al dat het niet heel lang duurt om tot een orgasme te komen. Ik ga nog door de andere standjes heen van de Femsation, de eerste drie zijn de zogenaamde steady standjes, die doen het altijd goed bij mij. Al vind ik het derde standje iets te heftig voor mijn clitoris. De twee laatste standjes zijn de patronen. Bij het gebruik van de Femsation zijn deze patroonstandjes ideaal voor mij om mijn orgasme wat uit te stellen, dit komt doordat je dan opbouwende en afnemende trillingen hebt. Ook weleens fijn, maar ik heb nog steeds de voorkeur voor steady standjes.


Conclusie


Ik vind de Femsation van Rianne S een super fijne pinpointvibrator die heel fijn in de hand ligt, hele intense stimulatie heeft en er heel leuk uit ziet. Ik vind dit zeker een aanrader voor liefhebbers van pinpointvibrators en als je nog nooit een pinpoint vibrator gehad hebt, dan is de Femsation een prima speeltje om uit te proberen.


Je koopt de Femsation hier bij Rianne S

191 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page