top of page

Review Glynn Real Fantasy

Bijgewerkt op: 24 jan. 2023

Realistische dildo’s, de meningen hierover zijn verdeeld, meestal ben je of fan of juist niet.

Ik zie ze vaak voorbij komen, maar moet eerlijk bekennen dat ik er nog geen in mijn collectie had. Tot nu dan, want ik kreeg van Easytoys deze realistische dildo van Glynn om te testen en te reviewen. Wat ik ervan vond lees je hieronder.


Specificaties


Materiaal: PVC

Lengte: 25 cm

Diameter: 5 cm

Waterproof: ja, uiteraard

Deze dildo kan met glijmiddel op waterbasisbasis gebruikt worden

Verkoopprijs: € 43,95


De Glynn Real Fantasy kan je kopen bij EasytoysMijn eerste indruk


Zoals ik al net al had bekend is dit mijn eerste realistische dildo, al moet ik zeggen dat deze wel een stuk groter is als de gemiddelde penis 😉 Hij lijkt zeker realistisch, doordat er aan de details is gedacht, de aderen, de eikel, de ribbeltjes achter de eikel enz.

Hij voelt best zacht aan en is redelijk flexibel. Dit komt doordat het van PVC gemaakt is, dit is ook meteen een puntje waarmee ik iets minder blij ben, waarom dit zo is kom ik dadelijk op terug.


De verpakking en details
De Glynn Real Fantasy zit in een redelijk stevige doos waarop de dildo is afgebeeld, het leuke vind ik hieraan dat ze wel voor een wat kleurrijkere verpakking hebben gekozen als standaard wit. Verder staan op de verpakking nog een aantal details van de dildo vermeld, zoals waar de Glynn van gemaakt is, dat deze ook in een strap-on gebruikt kan worden en een voorzien is van een zuignap.Als je de Glynn Real Fantasy uit de doos haalt zie je dat hij nog in een soort plastic verpakking zit. Er zit verder niks anders in de verpakking, dus ook geen opbergzakje, jammer, maar geen probleem natuurlijk.


Als je een lipstick naast de dildo legt kan je pas zien hoe groot deze eigenlijk is!


Ik had het er net al over dat ik niet zo blij ben met het materiaal waarvan de dildo gemaakt is, PVC. Dit komt omdat PVC poreus kan worden naar mate je hem vaak gebruikt en daardoor kan er tijdens het schoonmaken van de dildo wat tussen de “scheurtjes” achterblijven en kan het zo zijn dat bacteriën de kans krijgen om zich te nestelen in je dildo, dit wil je natuurlijk niet! Dat betekend dan ook dat je hem dan weg moet gooien en als het een van je favorieten speeltjes is, word je daar niet blij van denk ik.


Ik kies normaal altijd voor speeltjes van bodysafe materiaal, zoals siliconen, glas of metaal. Dit omdat die materialen niet poreus worden en je dus met een gerust hart kan blijven gebruiken.


De test


Gewapend met glijmiddel op waterbasis, want met dit formaat kan ik dat zeker gebruiken, was ik heel benieuwd hoe de Glynn zou voelen, want qua looks doet hij realistisch aan, maar is dat gevoel er ook?


Iedereen die mijn reviews weleens heeft gelezen weet dat ik wel hou van ribbels bij speeltjes, dit geeft altijd toch wat meer stimulatie en ook nu is dat zeker het geval. De aders op de schacht van de dildo en de ribbels van waar de eikel ophoud zijn ook echt goed voelbaar en stimuleren mega goed, dit geeft echt een heerlijk gevoel! Al mijn gevoelige plekjes worden geraakt, echt heel erg fijn.

De dildo geeft ook een “vol” gevoel, maar dat komt natuurlijk door de dikte. Ik hou er wel van hoor.


Door de ballen en de zuignap die aan de dildo zitten, kan je hem ook heel goed vasthouden. En de zuignap werkt ook perfect op een vlakke ondergrond, zoals tegels of laminaat, dan kan je de dildo handsfree gebruiken en meteen je squat oefeningen doen terwijl je jezelf verwend 😉

Conclusie


Als de Glynn Real Fantasy gemaakt was van siliconen zou ik hem zeker heel vaak gaan gebruiken want hij voelt heerlijk door alle aders enz. Hij is wel wat aan de grotere kant, maar er zijn meerdere maten verkrijgbaar, dus daarin kan je zelf altijd nog zien welke voor jou het beste zou zijn.

De Glynn Real Fantasy kan je kopen bij Easytoys

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page