top of page

Review Icicles No7

Bijgewerkt op: 7 jan. 2021


Een maandje geleden had ik gereageerd onder een post op de instagram pagina van Willie.nl

Zij hadden namelijk een top 5 van dildo's samengesteld en vroegen welke dildo je nog zou willen uitproberen.

Ik reageerde onder de post dat ik de dildo van glas wel zou willen proberen, omdat ik de andere 4 al in mijn collectie had. En toen bleek ik dat ik had gewonnen en deze dus opgestuurd kreeg.

Superleuk dus en de dildo kwam vlak voor mijn verjaardag binnen, dus ik had met mijzelf afgesproken dat ik hem op mijn verjaardag zou uitproberen :-)


Op de foto van de verpakking staat de dildo afgebeeld met paarse ribbels,maar deze zijn als je de dildo uit de verpakking haalt niet paars. Ze zijn bijna dezelfde kleur als de dildo zelf. Totaal niet erg, maar dan weet je ook dat je dat niet hoeft te verwachten. Er zit helaas geen opbergzakje o.i.d. bij dus ik bewaar de originele doos maar om hem terug in te doen na gebruik.

De dildo zelf voelt zwaarder aan als een "normale" dildo, maar dat is ook logisch omdat het 100% massief glas is en dus niet poreus. Moet er niet aan denken dat je lekker bezig bent en er dan wat met het glas gebeurd....


Op de verpakking staat dat je hem op kan warmen of juist af kan koelen voor het gebruik. Ik heb bij het testen gekozen om hem niet op te warmen of te koelen, maar hem uit te proberen gewoon zoals hij is. Door de bol aan de onderkant is hij makkelijk vast te houden.

Het eerste gevoel wat ik kreeg toen ik hem gebruikte is oh wat voelt dat koud, maar de dildo past zich snel aan je lichaamstemperatuur aan, wat ik als heel prettig heb ervaren.

De ribbels geven absoluut een extra stimulatie en hebben wel degelijk meegewerkt aan het sneller bereiken van mijn hoogtepunt. Ik vond het wel even wennen, maar zeker een aanrader en vind dat eigenlijk iedereen een glazen dildo in de collectie hoort te hebben.


Hij is heel gemakkelijk te reinigen met wat water of met toycleaner. Dus zo blijft het ook lekker hygienisch.


Hier nog wat technische gegevens:

Lengte: 15cm

Diameter: 2.8cm

Gewicht: 227 gram

Waterdicht: ja

Latexvrij: ja


Laat vooral weten of jullie ook al een glazen dildo hebben en zo ja nog aanbevelingen hebben voor mij.

Liefs van mij


127 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page