top of page

Review Lusty Love Egg, black edition

Bijgewerkt op: 25 nov. 2022


De review van vandaag is van de Lusty Love Egg, black edition, van Christine le Duc.


Specificaties


Materiaal: Siliconen en ABS Plastic

Oplaadbaar: Ja de Lusty Love Egg wel, bij de afstandbediening moeten er 2 stuks AAA batterijen in.

Vibraties: 8 verschillende standen

Waterproof: Ja

Verkoopprijs: € 39,99, je koop de Lusty Love Egg hier op de site van Christine le Duc


Mijn eerste indruk


De Lusty Love Egg heeft de vorm van een zwaan, ik vind hem er een soort van schattig uit zien. De Lusty Love Egg is ook gemaakt van siliconen, wat ik weer heel fijn vind, want dat is een bodysafe product. Ik ben heel benieuwd om hem uit te proberen.


De verpakking en detailsDe Lusty Love Egg zit in een simpele verpakking, deze oogt wel mooi door de zwarte kleur en de afbeelding van de Lusty Love Egg erop. Als je hem aan de boven kant openmaakt kan je de inhoud van de verpakking eruithalen, de Lusty Love Egg, de afstandsbediening en de USB oplaadkabel.


Zoals ik al vermeld had heeft de Lusty Love Egg de uitstraling van een zwaan. Ik vraag mij af of dat het nog een aparte functie heeft. Het is een handzaam formaat en voelt heel soepel aan.De Lusty Love Egg heeft maar 1 knop om hem aan/uit te zetten. Dan voel je nog geen vibraties, dit moet je echt met de afstandsbediening regelen. Voordat je de afstandsbediening kan gebruiken zal je er eerst 2 stuks AAA batterijen in moeten doen. Deze worden er niet bijgeleverd.De Lusty Love Egg laad je op door de pin van de USB-kabel door het siliconen te duwen op de juiste plaats. Dit is iets onder de aan/uit knop.De test


Zoals altijd zorg ik voor voldoende glijmiddel (op waterbasis, want siliconen tast je toy aan) Ik heb de aan/uit knop al aangezet en breng de Lusty Love Egg in. Ik maak eerst mijn handen droog voordat ik de afstandsbediening erbij pak en de vibraties van Lusty Love Egg aan zet.

Ik merk meteen dat het eerste "standje" al goede krachtige trillingen heeft, maar ook dat hij best wat geluid maakt, ondanks dat hij ingebracht is, dit vind ik best jammer, want dan zou je het niet stiekem dragen terwijl je aan het winkelen bent ofzo, want dan hoor je het geluid echt wel.

Wat ik wel merk is dat de trillingen doorwerken in het "zwanenhalsje" dit voelt heel fijn en door het zo te draaien kan je het puntje zo op je clitoris zetten en heb je toch dubbele stimulatie, dit is zeker een pluspunt! Ik "zap" zoals altijd door de verschillende trilfuncties heen en merk dat ik bij de Lusty Love Egg het wel prettig vind om af te wisselen, in plaats van de steady standjes die ik normaal gebruik. De variatie in vibraties is prima, hij geeft krachtige diepe vibraties, afwisselend met minder diepe vibraties. Door de dubbele stimulatie kom ik er goed mee klaar.


De Lusty Love Egg is ook een goede toy om je bekkenbodemspieren te trainen, dan kan je hem natuurlijk gewoon gebruiken zonder de vibraties aan te zetten. Ik heb gemerkt dat mijn bekkenbodemspieren goed getraind zijn, dus dit is een piece of cake voor mij ;-)


Conclusie


Ik vind de Lusty Love Egg, heel fijn in gebruik, lekker krachtige vibraties en in combinatie met de clitorisstimulatie, top. Ik vind het alleen echt jammer van het geluid dat de Lusty Love Egg produceert, het is prima voor in de slaapkamer, maar niet voor in het openbaar.


Ik zal hieronder nog een filmpje plaatsen waarop je het geluid hoort als ik hem in mijn hand heb.

Je koop de Lusty Love Egg hier op de site van Christine le Duc

322 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page