top of page

Review PalmPower Pocket

Bijgewerkt op: 25 dec. 2022
Een tijdje terug heb ik voor het eerst een wand vibrator getest, dat was prima bevallen en toen bedacht ik mij dat ik dat ik de PalmPower Pocket nog had liggen, deze heb ik een tijd geleden gekregen van Euphoria Erotiek. En mini versie van een wand vibrator, super handig formaat die je overal mee naar toe kan nemen.Specificaties


Materiaal: Siliconen en ABS plastic

Standen: 3 vibratie patronen en 4 steady vibratie standen

Waterproof: Nee, maar je kan het hoesje van de kop eraf halen, de rest kan je met een doekje afnemen

Oplaadbaar: Ja, via USB-kabel


Verkoopprijs: € 40,00 je kan de PalmPower Pocket hier kopenMijn eerste indruk


Wat een leuke, schattige en kleine wand vibrator, wat ik mijzelf meteen afvraag is of de vibraties wel krachtig genoeg zijn, want het is echt een klein ding. Zie de foto's hieronder

De verpakking en details


De verpakking van de PalmPower Pocket is een simpele plastic verpakking.

In de verpakking vind je uiteraard de PalmPower Pocket, een USB oplaadkabel, een handleiding en een heel fijn tasje om de PalmPower Pocket in op te bergen, zo kan je hem overal mee naar toe nemen als je dat zou willen.Zoals je kan zien gaat de oplader onderaan de PalmPower Pocket erin, wat ik ook heel handig vind is het labeltje aan de oplader met de naam erop, zo weet je altijd de juiste oplader te vinden tussen alle anderen (in mijn geval zijn het er veel)Hier zie je ook dat de siliconen onderdelen eraf kunnen, deze kan je heel gemakkelijk schoonmaken, deze zijn natuurlijk wel waterproof. De PalmPower Pocket zelf is niet waterproof, maar deze kan je gemakkelijk met een vochtig doekje afnemen.


De test


Zoals altijd begin ik mijn test met glijmiddel, dit keer heb ik de Pjur Woman Nude gebruikt, ik vind dat zelf een heel prettig glijmiddel dat op waterbasis is.


En dan kan het testen gaan beginnen, de PalmPower Pocket heeft maar 1 knopje dus daar kan niet veel mis aan gaan. Normaal vind ik dat niet heel fijn, maar de PalmPower Pocket heeft niet zoveel verschillende standen dus kan je er makkelijker doorheen "zappen"

Wat ik wel meteen merk is dat ik de vibraties echt heel goed voel in mijn vingers, nu snap ik ook dat andere siliconen bandje eromheen, als je de PalmPower Pocket hier vasthoud, zijn de vibraties in je vingers minder heftig te voelen.


Maar even terug te komen op de vibraties, deze zijn echt verrassend goed! Dat had ik echt niet verwacht van zo'n klein apparaatje. Dit voelt echt heel lekker. Ik ben echt een fan van steady standen en ook de PalmPower Pocket stelt me daarin niet teleur, wat een fijne orgasmes krijg je hierdoor.


Ik heb het al vaker geschreven, ik houd ook echt wel van directe stimulatie op mijn clitoris, de PalmPower Pocket is daar een prima speeltje voor.

De patronen van de PalmPower Pocket zijn ook wel leuk om te proberen, maar daarbij krijg ik wel telkens het gevoel dat je orgasme nadert en dan zakt het weer af, dat is wellicht leuk om te gebruiken als opwarmer, maar het is leuker om het af te maken met een steady stand.Conclusie


De PalmPower Pocket heeft mij positief verrast, de vibraties uit zo'n klein formaat speeltje, echt top! En natuurlijk door dit formaat kan je de PalmPower Pocket echt overal mee naartoe nemen, want je kan hem zo in je tas doen, niemand die het opvalt.

Ik vind het echt een aanrader.


je kan de PalmPower Pocket hier kopen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page