top of page

Review Pleasurizer

Bijgewerkt op: 25 nov. 2022


Vandaag schrijf ik de review over de pleasurizer van Christine le Duc, een speeltje die op verschillende manieren gebruikt kan worden :-)


Specificaties


Materiaal: Siliconen

Oplaadbaar: Ja, zowel de pleasurizer als de afstandbediening via USB

Vibraties: 9 verschillende standen

Waterproof: Ja

Verkoopprijs: € 39,99


Je koop de Pleasurizer hier op de site van Christine le Duc


Mijn eerste indruk


De Pleasurizer is gemaakt van siliconen en dit vind ik altijd heel prettig aanvoelen. Bodysafe en heel gemakkelijk schoon te maken. Heel belangrijk om dit voor en na het gebruik van je speeltje te doen!

De Pleasurizer heeft een mooi formaat en ik denk dat je die prima in je slipje kan dragen zonder er last van te hebben. Wat ik super fijn vind is dat de afstandsbediening ook oplaadbaar is, geen gedoe meer met batterijen die je er nog bij moet kopen.De verpakking en details

De Pleasurizer zit in een eenvoudige kartonnen verpakking met de afbeelding van de Pleasurizer erop. De Pleasurizer behoort ook tot de Delights collectie van Christine le Duc. In het doosje vind je de pleasurizer, de afstandsbediening en de USB oplaadkabel.


De Pleasurizer zelf heeft 1 aan/uit knop, hiermee kan je ook door de verschillende vibratiepatronen "zappen", dit kan je gebruiken als je hem in je hand houd tijdens gerichte clitorisstimulatie i.p.v. dat je hem in je slipje doet.
De afstandsbediening heeft 2 verschillende knopjes, een om hem aan/uit te zetten en een om door de vibratiepatronen heen te "zappen"
De Pleasurizer laad je op door middel van de magnetische USB kabel die erbij geleverd is. Dit geldt ook voor de afstandsbediening.

De test


Daar komt het advies weer; gebruik altijd voldoende glijmiddel bij het gebruik van een speeltje, dit is gewoon veel fijner. Gebruik voor de pleasurizer ook een glijmiddel op waterbasis, dit tast het siliconen niet aan en zo heb je langer plezier van je speeltje.


Ik heb de Pleasurizer op 2 verschillende manieren getest, als directe clitorisstimulatie en wanneer ik hem in mijn slipje heb gedaan.


Als directe clitorisstimulator vind ik hem echt heerlijk, de Pleasurizer heeft diepe vibraties, de eerste drie standen zijn steady standen en gaan van redelijk krachtige vibraties naar hele krachtige vibraties. Ook bij de Pleasurizer gebruik ik eigenlijk alleen de steady standen, maar dat is heel persoonlijk, wellicht dat een ander wel van de verschillende patronen houdt. Door de directe stimulatie is het voor mij heel makkelijk om met de Pleasurizer klaar te komen. Met de directe stimulatie vind ik het overigens ook fijner om de afstandsbediening niet te gebruiken, want het knopje van de Pleasurizer is goed voelbaar en je kan er makkelijk bij waardoor de afstandsbediening overbodig is in dit geval.


Ik heb de Pleasurizer ook gebruikt als slipvibrator, door het formaat past het prima in je slipje en door de verdikking met de "ribbels" voel je dit best goed als stimulatie. Als je de Pleasurizer wil gebruiken in het openbaar zou ik er wel op letten dat je hem niet op de hardste vibratiestand zet, want dan is hij wel goed hoorbaar. Tenzij je natuurlijk in een ruimte bent met veel omgevingsgeluid ;-)

Als slipvibrator vind ik hem fijn, maar meer als opwarmer, wat ik kom door deze vorm van stimulatie niet klaar. Wat ook prima is, maar ik wil het daarna dan nog wel afmaken om het zo maar te zeggen.


Conclusie


De Pleasurize is een fijn speeltje als directe clitoris stimulatie en leuk om eens te gebruiken als slipvibrator. Een speeltje voor zowel de beginner als de meer ervaren gebruiker van sexspeeltjes.


Je koop de Pleasurizer hier op de site van Christine le Duc

123 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page