top of page

Review Polka dot Jollet
Sommige dildo’s zien er uit als een feestje, zo vind ik de Polka dot Jollet ook een feestje om te zien!

Zoals jullie misschien is opgevallen heb ik de laatste tijd meer reviews over dildo’s, die had ik nog niet veel in de collectie. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen.Specificaties


Materiaal: 100% silicone, de bijgeleverde bullet is van ABS-plastic

Lengte: 19 cm

Diameter: 4,5 cm

Waterproof: ja

Deze dildo kan alleen met glijmiddel op waterbasis gebruikt worden

Verkoopprijs: $ 85,00


De Polka dot Jollet kan je kopen bij LuzarteMijn eerste indruk


Het komt niet vaak voor dat een doorzichtige dildo gemaakt is van sillicone (dus bodysafe) en dan heeft de Jollet ook nog confetti met glitters erin, dit ziet er echt super tof uit en ik krijg spontaan zin om een feestje te bouwen met de Jollet 😊

De verpakking en details

De Polka dot Jollet wordt geleverd in een stevige doos waarop het logo van Luz Arte staat,die opengeklapt kan worden.

In de verpakking vind je de Polka dot Jollet, een flesje toycleaner en een bullet vibrator, deze zijn nog verpakt in een herbruikbare toybag.


Ik vind de combinatie van de confetti en de glitters helemaal geweldig. Je kan de Jollet in vele diverse kleuren bestellen en er is ook een mogelijkheid om een Jollet te bestellen die je in een harnas kan gebruiken, de prijs is dan wel wat hoger.


De Jollet heeft een vorm die is ontworpen om te passen bij de vrouwelijke anatomie. Ontworpen voor g-spot-stimulatie; de schacht loopt dan geleidelijk taps toe in ribbels aan de onderkant. Wat ook leuk is om te zien is dat de onderkant een bloemvorm heeft, hij plat is dus ook zo ergens neergezet kan worden en er zit ook een kleine opening waar je de bullet vibrator in kan doen.


De Jollet is van silicone en voelt ook heel stevig, hard aan, het bovenste gedeelte van de Jollet (wat je inbrengt) voelt wat gladder aan als het gedeelte wat je vasthoud, dit hebben ze gedaan voor een gemakkelijke grip.


Er zullen nooit 2 exact dezelfde Jollets te vinden zijn, dit omdat alle Jollets met de hand worden gemaakt. Ze maken alleen gebruik van 100% silicone, dus de speeltjes zijn volledig bodysafe.


De test


Ook dit keer ben ik weer gewapend met glijmiddel klaar om te testen. Bij het testen van de Polka dot Jollet maak ik gebruik van glijmiddel op waterbasis, dit keer de Woman Nude van Pjur. Een heel fijn glijmiddel wat niet plakkerig wordt. En glijmiddel is gewoon altijd een goed idee, maakt het gewoon nog beter!


Ik vind het heel prettig dat de bovenkant van de Jollet wat gladder is waardoor het inbrengen prima gaat. Ik merk ook meteen dat de Jollet een “vol” gevoel geeft. Ik hou daar wel van.


De vorm van de Jollet is inderdaad heel goed ontworpen, ik kom heel makkelijk bij mijn G-spot en doordat het silicone zo stevig aanvoelt is er niet veel stimulatie nodig om mij tot een spetterend orgasme te brengen. Ik heb ook het geluk dat ik heel goed weet waar mijn G-spot is en dat deze sowieso niet veel stimulatie nodig heeft om tot een super orgasme te komen 😊

Het fijne van de vorm van de Jollet is, dat zelfs na mijn orgasme de dildo op zijn plek blijft zitten.


Het is ook leuk dat ze aan de onderkant een opening hebben voor een bullet vibrator, dit zorgt voor extra stimulatie. Al gebruik ik de Jollet liever zonder de bullet, omdat ik het dan al een hele fijne dildo vind. En de vibraties van de bullet zijn een beetje buzzy, dus oppervlakkig, en ik hou meer van diepe vibraties.


Conclusie


Ik vind de Polka dot Jollet al een feestje om te zien, maar ook zeker om te gebruiken, de plekken die geraakt zouden moeten worden, worden daadwerkelijk geraakt en het volle gevoel hou ik ook echt wel van. Wat mij betreft een top dildo! Ik zou hem ook zeker aanraden als je een keer wat anders wil als een “standaard” dildo.


De Polka dot Jollet kan je kopen bij Luzarte

123 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page