top of page

Review Red Hot Fury

Bijgewerkt op: 26 jul. 2021Ik kreeg van Euphoria Erotiek de Red Hot Fury opgestuurd om te testen.

Een mooi felrood speeltje van CalExotics voor clitorale stimulatie. Hoe hot vind ik hem? Je leest het hieronder.


Specificaties


Materiaal: Siliconen

Oplaadbaar: ja, via USB-kabel

Vibraties:10 vibratie standen, waarvan 3 steady standen

Waterproof: ja

Verkoopprijs: € 55,90


De Red Hot Fury kan je hier kopen bij Euphoria Erotiek


Mijn eerste indruk


Wat is rood toch een mooie kleur, ik vind het heel tof dat speeltjes tegenwoordig in allerlei kleuren op de markt komen i.p.v. de standaard roze en paarse kleuren. Ik moet wel bekennen dat bij het zien van de Red Hot Fury ik wel moest denken aan de muts van Jokie (kinder figuur), dit komt door de "flapjes" aan het uiteinde en natuurlijk de rode kleur. Dit beeld heb ik maar snel uit mijn gedachten gehaald, want anders is het zo lastig met testen als je daaraan denkt.


De verpakking en details

De Red Hot Fury word in een stevige rode doos geleverd waarvan de voorkant gemaakt is van hard plastic, waardoor je de Red Hot Fury al ziet. Op het plastic is ook een afbeelding van een sexy stelletje geprint. Je kan door de verpakking wel goed zien dat dit een volwassen speeltje is.

In de verpakking vind je de Red Hot Fury zelf en een USB-oplaadkabeltje.

Het opladen van de Red Hot Fury gebeurd door het pinnetje van de USB kabel op de daarvoor bestemde plek door het siliconen heen te duwen, namelijk onder de naam CalExotics, zoals je kan zien op de foto.

De Red Hot Fury heeft maar 1 knop. Als je de knop een aantal seconden ingedrukt houdt gaat deze aan en met dezelfde knop kan je door alle standjes heen zappen. En zoals je kan zien is de Red Hot Fury lekker compact, heel gemakkelijk om met je mee te nemen.De test


Zoals jullie altijd al kunnen lezen in mijn reviews adviseer ik je om glijmiddel op waterbasis te gebruiken als je met een speeltje aan de gang gaat. Dit niet alleen omdat het dan allemaal soepeler glijd, maar ook de intensiteit van de trillingen beter geleid worden door het glijmiddel.

Vandaag wil ik het glijmiddel van Pjur in de spotlight zetten. Ik heb dit keer de Pjur Stimulating Ginseng op waterbasis gebruikt. Dit is een geur en smaakloos glijmiddel die niet plakt, maar wel heel fijn is in gebruik. Ginseng bevordert de doorbloeding en extra stimulatie en brengt je een prikkelende ervaring. Ik merkte bij het gebruik van dit glijmiddel dat mijn clitoris nog gevoeliger is als normaal, maar dit was een positieve ervaring.

Het fijne van dit glijmiddel is dat je het natuurlijk niet alleen hoeft te gebruiken in combinatie met een speeltje, maar je dit ook kan gebruiken tijdens de sex. Het glijmiddel is ook veilig om te gebruiken met condooms.


Extra leuk is dat je in de maand juli 10% korting krijgt bij de aankoop van een Pjur glijmiddel bij Euphoria Erotiek. De link naar de Pjur Stimulating Ginseng vind je hier


Als ik de Red Hot Fury aanzet zie je meteen al dat de flapjes best snel op en neer bewegen, zodra ik deze op mijn clitoris zet merk ik dat het al best wel intens aanvoelt, zeker in combinatie met het stimulerende glijmiddel wat ik heb gebruikt. En dan is het nog maar standje 1! Nu snap ik ook meteen waar de naam Red Hot Fury vandaan komt ;-)


Standje 3 (steady) voelt echt veel te intens en dat gaat veel te hard momenteel voor mij. Zoals jullie misschien wel weten, ben ik normaal altijd van de steady standjes, maar met de Red Hot Fury vind ik de patronen ook heel fijn aanvoelen, vooral het patroon waarin de stimulatie eerst wat zachter is en snel harder wordt, hierdoor kan ik mijn orgasme wat langer uitstellen. Want een ding is zeker, door de gerichte stimulatie is het met de Red Hot Fury voor mij een piece of cake om tot een orgasme te komen.


Ik vind de Red Hot Fury ook een soort pinpoint vibrator, want de flapjes gaan ook heel gericht over je clitoris heen, het voelt echt wel goed. Maar ik ben dan ook iemand die gerichte stimulatie eigenlijk altijd wel heel fijn vind.


Hier zie je nog een filmpje waarbij je de bewegingen al goed ziet

Conclusie


Ik vind dat de Red Hot Fury zijn naam eer aan doet. Als je van harde, gerichte stimulatie houd, zou ik hem zeker aanbevelen. Maar anders zou ik zeggen laat de Red Hot Fury links liggen, want het is echt een intense ervaring.


De Red Hot Fury kan je hier kopen bij Euphoria Erotiek

122 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page