top of page

Review Rhea van Ylva & Dite

Soms zijn er webshops die mij benaderen met de vraag of ik voor hen een review wil schrijven, ook dit keer was dat het geval, door NoShames. Zij vroegen of ik een review wilde schrijven over de Rhea van Ylva & Dite, nadat ik deze opgezocht had, was ik om, deze dildo ziet er qua vorm interessant uit en het leuke is dat je zelf kan kiezen uit heel veel verschillende kleursamenstellingen. Super tof dus! Wat mijn ervaring hiermee is lees je hieronder.

Specificaties


Materiaal: 100% Premium platinum sillicone

Lengte: 17 cm

Diameter: 3 cm en 4,4 cm

Waterproof: ja

Deze dildo kan alleen met glijmiddel op waterbasis gebruikt worden

Verkoopprijs: € 49,95


De Rhea van Ylva & Dite kan je kopen bij NoShamesMijn eerste indruk


Ik vond het echt heel leuk om te zien dat de Rhea in zoveel verschillende kleursamenstellingen te bestellen is. Ik heb zelf gekozen voor de kleur Sage/Oranje, gewoon omdat dit kleuren zijn die ik nog niet in mijn collectie heb 😊

De vorm van de Rhea lijkt mij ook heel prettig door het soort puntige topje en de Rhea heeft ribbels, ik ben dol op ribbels!

De verpakking en details


De Rhea word geleverd in een soort blikachtige verpakking met een kijkvenster. Het voelt heel stevig aan en ziet er prima uit. Daar omheen zit nog een sleeve waarop diverse details vermeld staan, zoals bijvoorbeeld dat het gemaakt is van premium silicone, ook anaal gebruikt kan worden, het in een harnas gebruikt kan worden en dat het een zuignap heeft.

Als je de verpakking opent zie je de Rhea liggen in een soort schuimrubber.

En de kleurcombinatie vind ik gewoon top, ik heb deze zelf zo uitgekozen, je kan zelf uit nog veel meer tientallen kleuren kiezen, dus voor iedereen wat anders

Nog een leuk feitje, Ylva & Dite is een Nederlands bedrijf die ook daadwerkelijk al hun speeltjes hier in Nederland maakt. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van speeltjes in mooie kleuren. Je weet ook dat er nooit 2 exact dezelfde dildo’s te vinden zijn, dit omdat ze met de hand worden gemaakt. Ze maken alleen gebruik van 100% premium platinum silicone, dus de speeltjes zijn volledig bodysafe.

De speeltjes zijn door iedere persoon met vulva of penis te gebruiken.


De test


“ Rhea, vernoemd naar de aardse grootheid uit de Griekse Mythologie. Met zijn natuurlijke vormen brengt hij jou naar een hoger niveau. Zijn oude wijsheid zorgt ervoor dat Rhea precies weet wat jou opwindt. Wil jij ontdekken hoe aardse krachten aanvoelen? Nog dieper en nog intenser, de rondingen en ribbels zorgen voor een ongelooflijk plezier.”


Dit is de tekst die achterop de sleeve vermeld staat, heel benieuwd of ik dit ook zo ga ervaren.


Ook dit keer kom ik weer met mijn glijmiddel praatje, maar als je vaker mijn reviews leest, weet je dat ik dat er eigenlijk altijd in vermeld. Bij het testen van de Rhea maak ik gebruik van glijmiddel op waterbasis, dit zodat je speeltje niet word aangetast. (want siliconen en siliconen is een NO-go) En glijmiddel is gewoon altijd een goed idee, maakt het gewoon nog beter.


Door het perfecte ronde topje is het heel gemakkelijk om de Rhea in te brengen. Doordat de top zo gevormd is kom ik weer heel gemakkelijk bij mijn G-spot en dat voelt heel erg prettig kan ik je zeggen.


Oh en ik hou echt van ribbels op dildo’s en met deze ribbels en de twee extra rondingen voelt het helemaal top. Echt een heerlijk gevoel en je hebt absoluut extra stimulatie van deze ribbels.


Het langzaam bewegen van de Rhea voelt al fijn, maar wanneer je harder op en neer gaat, dan voel je de combinatie van de extra ribbel stimulatie en de G-spot stimulatie nog meer en dat resulteerde in een geweldig orgasme.


Ik heb de Rhea op diverse manieren getest, gewoon zo in de hand, maar ook door gebruik te maken van de zuignap tegen de badkamermuur. De zuignap bleef perfect op zijn plek zitten dus dit is heel fijn. Niks zo vervelend als je bezig bent en je dildo van de muur glijd.Conclusie


Wat mij betreft heeft de Rhea zijn woorden nagekomen. Ik vind de vorm van de Rhea heel erg fijn, raakt de goede plekken en ja die ribbels zijn gewoon the bomb. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen!


De Rhea van Ylva & Dite kan je kopen bij NoShames

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page