top of page

Review Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator

Bijgewerkt op: 24 jan. 2023

Zeg eens eerlijk, hoeveel van jullie vinden het een leuk idee dat je stiekem een speeltje draagt in het openbaar EN die dan ook nog eens door een ander te bedienen is?

Van Lovarex kreeg ik de Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator om te testen. Zoals de naam je al doet vermoeden is het een vibrator voor in je slipje, hoe dit werkt en of deze een beetje stil is lees je hieronder.


Specificaties


Materiaal: Siliconen

Oplaadbaar: ja, via USB-kabel

Vibraties: 8 verschillende vibratie standen en via de app nog heel veel meer

Waterproof: ja

Verkoopprijs: € 39,95


Je kan de Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator hier kopen


Mijn eerste indruk


Ik vind het altijd leuk om dit soort speeltjes te testen, het is een mooi compact formaat.

Het past perfect in je slipje. De Sexy Secret heeft ook een extra stimulatierondje voor je clitoris, heel prettig! Wat altijd de vraag is bij zulke slipvibrators, hoe zit het met het geluid? Is het heel erg te horen of kan je de Sexy Secret gewoon dragen zonder dat iemand het hoort?


De verpakking en detailsBij elke review van Satisfyer zeg ik het weer, maar wat een leuke verpakking is dat toch altijd. De Sexy Secret zit in een groen/blauw stevig doosje met daarop de Sexy Secret afgebeeld en een tekening van een vrouw. Ik hou echt van die kleurrijke verpakkingen!

Ook deze verpakking open je weer als een boek en dan zie je door het doorkijkvenster de Sexy Secret al. Alle verpakkingen van Satisfyer hebben tegenwoordig de hygiënische afscheurstrip, hierdoor weet je zeker dat jij de eerste bent die de verpakking heeft geopend.

Je vind in de verpakking naast de Sexy Secret ook de USB-kabel om de Sexy Secret mee op te laden en een kleine handleiding in plastic.
Het opladen van de Sexy Secret duurt ongeveer 1,5 uur.
Zoals ik hierboven al vermelde, de Sexy Secret heeft een mooi compact formaat en een stimulatie punt voor je clitoris.
De Sexy Secret heeft maar 1 knop om hem te bedienen, als je de knop een aantal tellen ingedrukt houdt gaat de Sexy Secret aan. Door kort op het knopje te drukken kan je door de vibraties zappen.

De Sexy Secret is ook te koppelen aan de Satisfyer app, dit doe je door de app te openen op je telefoon, rechts boven zie je een rondje met twee ringetjes in elkaar, dat is de koppelknop, deze gaat dan automatisch op zoek naar de Satisfyer die je wil koppelen. Bij de Satisfyer Sexy Secret moet je de knop een aantal tellen ingedrukt houden, je voelt dan een soort dubbele trilling, dan is de Sexy Secret klaar om gekoppeld te worden en wordt dat automatisch gedaan door de app en krijg je een melding als het gelukt is om deze te koppelen.
Hierna kan je kiezen voor de programma's die al ingesteld zijn op de app, je kan zelf wel door middel van het naar boven of beneden schuiven de vibratie sterkte aanpassen.

Je kan ook kiezen voor live controle, dan kan je een ander de controle geven over jouw speeltje. En je hebt nog de opties om de vibraties te laten gaan op omgevingsgeluid of op je eigen muziek. Heel veel verschillende opties dus, een van de redenen waarom ik de Satisfyer app geweldig vind. Ook hele goede connectie, ik heb het zelf nog niet meegemaakt dat de connectie tussen de app en het speeltje wegviel.

De Sexy Secret kan je door middel van de magneet "vastzetten" in je slipje. Hierdoor blijft de Sexy Secret goed op z'n plek zitten tijdens het gebruik hiervan.De test


En dan nu het moment van de waarheid, de test van de Sexy Secret.

Ook hier is mijn vermelding weer over het gebruik van glijmiddel, gebruik altijd glijmiddel op waterbasis bij het gebruik van siliconen speeltjes, dit tast het siliconen niet aan en zo kan je langer genieten van je speeltje. En glijmiddel maakt het gebruik van een speeltje nog fijner, de vibraties geleiden gewoon beter en voelt nog fijner.


Het vastzetten van de Sexy Secret gaat heel gemakkelijk. Vergeet niet om de Sexy Secret eerst aan te zetten, want anders is het wel een beetje stuntelen aangezien het knopje aan de binnenkant van je slip zit. Ik merk meteen dat het eerste vibratiestandje eigenlijk best wel stil is, dat is super, want dan kan je hem dus ongestoord gebruiken zonder dat anderen daar iets van merken. Bij het tweede en vooral derde standje dan hoor je hem wel beter.

Bij dit soort vibrators zijn de vibraties vaak wat meer buzzy, dus niet zulke diepe vibraties. Voor mij is de Sexy Secret een leuke vibrator om te gebruiken als voorspel, maar ik kan hierdoor geen orgasme krijgen, daarvoor zijn de vibraties te "oppervlakkig".

Op dit filmpje klinkt het misschien wat harder, maar dat komt omdat de Sexy Secret gewoon in mijn hand ligt i.p.v. in mijn slipje.


Ik vind het wel super dat er zoveel verschillende vibraties mogelijk zijn en om de controle uit handen te kunnen geven aan een ander. Hierdoor wordt het wat spannender, want je weet niet wat je kan verwachten en wanneer de vibraties harder gaan of juist zachter als de ander het bediend.


Conclusie


Ik vind de Sexy Secret absoluut leuk om te gebruiken, maar echt als voorspel. Voordeel dat het geluid redelijk stil is en je de Sexy Secret ook in het openbaar kan gebruiken. Ik denk dat het een aanrader is voor iedereen die eens een keer wat anders wil proberen.Je kan de Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator hier kopen


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page