top of page

Review Sensual Glass Bibi van Rimba

Bijgewerkt op: 26 jul. 2021Glazen dildo’s, iets wat voor veel mensen nog een drempel is om zoiets aan te schaffen, want zijn die niet ontzettend breekbaar? Dat is toch gevaarlijk, dadelijk ben je bezig en gaat het stuk. Een aantal vooroordelen over glazen dildo’s. Maar hoe zit dat nu? Je leest het hieronder in mijn review van de Sensual Glass Bibi van Rimba.Specificaties


Materiaal: glas

Lengte: 18,5 cm

Diameter: tussen 2,6 – 3,5 cm

Waterproof: ja

De dildo kan met glijmiddel op waterbasis en siliconenbasis gebruikt worden

Verkoopprijs: € 29,90


Je kan de Sensual Glass Bibi van Rimba hier kopen bij Euphoria ErotiekMijn eerste indruk


Ik heb al eerder een glazen dildo gehad dus toen Euphoria Erotiek aan mij vroeg of ik de Sensual Glass Bibi voor hen wilde testen zei ik meteen ja. De Sensual Glass Bibi is niet zo heel groot, maar heeft wel een redelijk brede kop met ribbels en een handvat dat best dun is, ziet er leuk uit.De verpakking en details

De Sensual Glass Bibi die ik heb ontvangen zit in een eenvoudige witte doos met een doorkijk venster. Hierdoor kan je de dildo al zien en zie je ook meteen dat deze goed stevig vast zit in het omhulsel.
De Sensual Glass Bibi heeft een mooie blauwe kleur, heeft een gebogen vorm en is gemaakt van vrijwel onverwoestbaar stevig glas, wat echt niet zomaar breekt. Tenzij je de glazen dildo op tegels of harde oppervlakken laat vallen, dan breekt uiteraard ook het meest stevige glas.

Wat ik heel erg fijn vind van glazen dildo’s is dat deze super makkelijk schoon te maken zijn (let bij de Sensual Glass Bibi wel op dat je de ribbels goed reinigt). Gewoon met wat warm water of een toycleaner.

Verder is het heel fijn dat je bij glazen dildo’s ook niet na hoeft te denken of je glijmiddel wel geschikt is voor het speeltje, want je kan glijmiddel op waterbasis gebruiken, maar ook glijmiddel op siliconen basis, ideaal!De test

Dit keer gebruik ik een keer glijmiddel op siliconen basis, heel fijn omdat dit langer voelbaar is en het natuurlijk goed kan in combinatie met de Sensual Glass Bibi

Wat mij meteen opvalt is dat, doordat het handvat wat smaller is, deze dildo minder zwaar aanvoelt als mijn andere glazen dildo’s. Doordat het handvat smaller is heb je wel iets minder houvast als wanneer deze breder en groter was geweest. Maar doordat het handvat smaller is zou je het ook kunnen gebruiken als anale dildo. Dus dan heb je eigenlijk een 2-in-1 speeltje. (anaal heb ik hem niet getest)


Ik hou ervan om mijn glazen dildo’s zo in te brengen zonder deze eerst voor te verwarmen, het voelt eerst even wat koud, maar het warmt zo snel op!

Want ja dat is nog een voordeel van glazen dildo’s, deze kan je van te voren opwarmen of juist afkoelen voordat je hem inbrengt, temperature play noem je dat, leuk om ook eens uit te proberen.


Wat ik heel fijn vind aan de Sensual Glass Bibi is dat de geribbelde kop inwendig heel goed voelbaar is, ik weet bij mij precies mijn G-spot te vinden en kan deze heel gemakkelijk stimuleren door met de ribbels eroverheen te gaan. Dit geeft echt een heel lekker gevoel. Doordat het handvat smaller is kan ik iets minder druk zetten als normaal, maar het had voor mij geen gevolgen verder, want ook zo kwam ik heel gemakkelijk tot een orgasme. Ik moet er wel bij vertellen dat ik heel gemakkelijk een orgasme kan krijgen door inwendige stimulatie alleen, dit is helaas niet voor iedereen zo. Veel mensen hebben ook nog uitwendige stimulatie nodig, zoals bijvoorbeeld nog een bullet vibrator die je clitoris stimuleert.


Conclusie


Ik vind de Sensual Glass Bibi een hele fijn en goede dildo. Niet al te groot, maar wel efficiënt. En niet te vergeten heel goed geprijsd! Zeker een aanrader als je eens een keer wat anders uit wil proberen.


Je kan de Sensual Glass Bibi van Rimba hier kopen bij Euphoria Erotiek

238 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page