top of page

Review Stronic Surf FunFactory

Bijgewerkt op: 6 dec. 2022

Ik las afgelopen week een artikel op Facebook over stille sextoys, daar stonden een aantal speeltjes in een lijst vermeld, maar eigenlijk de enige die echt stil is van dat betreffende lijstje is de Stronic Surf van FunFactory. Ik heb dat uiteraard daar ook vermeld en het is dan altijd grappig om te lezen dat je dan (vaak van mannen) de opmerking krijgt, het gaat er toch om wat het speeltje, toch niet over hoeveel geluid een speeltje maakt…..

Klopt natuurlijk, het is heel belangrijk wat een speeltje doet, ook een van de redenen dat ik reviews ben gaan schrijven, maar voor mij kan het geluid wel degelijk een verschil maken. Ik woon namelijk met 3 kinderen in huis en ik zou het vervelend vinden dat als ik een speeltje aan het testen ben, zij bijvoorbeeld wakker worden van het harde geluid 😉 daarbij als een speeltje echt heel veel geluid maakt, raak ik afgeleid erdoor en is mijn ervaring dan ook anders. Maar goed, hierdoor dacht ik wel, laat ik mijn review van de Stronic Surf maar eens uit gaan werken, want ik heb deze echt al heel lang in huis, gekregen van Euphoria Erotiek, super leuk want deze heeft echt lang op mijn wishlist gestaan. En heb hem ook al heel vaak gebruikt, ook bij demonstratie filmpjes van andere toys, maar de review was er nog niet van gekomen. Tot vandaag dan.Specificaties


Materiaal: ABS Plastic en Silicone

Lengte: 20,5 cm

Diameter: max. 4,8 cm

Waterproof: Ja

Oplaadbaar: Ja


Verkoopprijs: € 160,00 je kan de Stronic Surf hier kopenMijn eerste indruk


De Stronic Surf doet zijn naam eer aan door de ribbels op het hele speeltje. En ik ben echt een groot fan van ribbels en bij de Stronic Surf zitten ze helemaal rondom het speeltje dus echt top! De Stronic Surf is net als de Sundaze een pulsator, dit betekend dat het speeltje echt op en neer gaat doormiddel van een magnetische bal die in het speeltje verwerkt is.


Daarom ook een waarschuwing, voor mensen met een pacemaker is de Stronic Surf niet te gebruiken, vanwege de magneet dus.


De Stronic Surf ligt fijn in de hand en de knopjes zijn hetzelfde als bij de Sundaze.De verpakking en details

De Stronic Surf zit in een goudkleurige verpakking met daar omheen een sleeve waarop de Stronic Surf op afgebeeld staat. Een simpele maar prima uitstraling van de verpakking.

Als je het gouden doosje opent zie je eerst de handleiding in een goudkleurige cover en daaronder vind je de Stronic Surf met een beschermingsnetje om de onderkant en de oplader, deze zit aan de zijkant weggewerkt in het rode gedeelte van de verpakking. Wat het fijne is van de opladers van FunFactory is dat deze rood zijn, heel gemakkelijk terug te vinden als je je opladers in een bakje bij elkaar hebt liggen zonder label eraan.


Zoals je op de afbeelding kan zien ligt de Stronic Surf prima in de hand


Wat ik net al beschreef is dat de Stronic Surf een pulserend speeltje is, hieronder een kort filmpje waarop je kan zien hoe dat dan heen en weer gaat uit zichzelf. (ideaal dus voor handsfree masturbatie)
De Stronic Surf kan ook heel gemakkelijk opgeladen worden, dit werkt met een magneet lader, die echt goed blijft zitten.


De test


Zoals altijd begin ik mijn test met glijmiddel, dit keer heb ik de Pjur Woman Nude gebruikt, vind dat zelf een heel prettig glijmiddel dat op waterbasis is.


Ook heb ik vooraf de (beknopte) handleiding toch nog even doorgenomen, aangezien de Stronic Surf 10 verschillende standen heeft, maar ook een steady pulserende standen is het wel handig om te weten hoe het werkt. Ook goed om te weten dat als de Stronic Surf binnenkomt deze in een travel lock staat, deze kan je ontgrendelen door de + en de FUN knop tegelijk in te drukken voor 0,5 seconden.


Als je de Stronic Surf ontgrendeld is en je de FUN knop 0,5 seconden inhoud dan begint deze te pulseren in patronen. Met de - knop heb je algroritmische standen zoals dirty dancing, gallop en rattle en met de + knop heb je constate patronen zoals samba, rumble, quicky en dynamische patronen zoals roller ball, vienna waltz en rumba.

Als je geen zin hebt in patronen moet je de FUN knop nog een keer 0,5 seconden inhouden dan heb je een steady stand.


De knopjes van de Stronic Surf zijn heel goed voelbaar en je kan makkelijk switchen tussen de verschillende functies. Zodra je switcht hoor je ook een klein piepje.


Ik ben normaal nooit van de patronen maar bij de Stronic Surf ben ik wel fan van de Roller Ball, de Rumba en de Gallop, dit komt door de combinatie van het pulseren (dus stoten) en de ribbels van de Stronic Surf, dat voelt gewoon echt heel lekker, echt een soort inwendige massage en doordat de Stronic Surf ook telkens tegen mijn G-spot aankomt heb ik al vele spetterende orgasmes hiermee gehad.

Nu weet ik dat ik mijn G-spot makkelijk kan vinden en heb ik niet perse clitorale stimulatie nodig om tot een orgasme te komen, maar voor mensen die dat wel nodig hebben zou je de Stronic Surf kunnen gebruiken in combinatie met een speeltje voor je clitoris. Of eventueel samen met een partner, dat deze je clitoris stimuleert, er zijn natuurlijk vele opties mogelijk 🙂


Het fijne van de Stronic Surf is dat deze handsfree te gebruiken is omdat deze zelf dus de stotende bewegingen maakt, hierdoor is het wel het gemakkelijkst als je de Stronic Surf gebruikt terwijl je ligt, of eventueel als doggy style. Staand gaat niet lukken want dan valt de Stronic Surf er gewoonweg uit door de zwaarte van het speeltje.


Ik had het hierboven al vermeld maar de Stronic Surf is echt heel erg stil in gebruik, ik vind dat echt wel een pluspunt.Conclusie


Ik vind de Stronic Surf echt een aanrader, stil, makkelijk in gebruik, lekkere stimulatie, een echte topper dus!


je kan de Stronic Surf hier kopen


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page