top of page

Review Velvet Thruster Prime

Bijgewerkt op: 21 feb. 2022
Een hele tijd terug heb ik de Velvet Thruster Prime gekregen om te testen, een handheld fucking machine, zoals ze het zelf omschrijven. Een dildo die het stoten voor je doet, hoe handig is dat!


Je hebt misschien weleens gehoord van de Cowgirl fucking machine, dit is een heel duur apparaat wat lastiger op te bergen is. De mensen van de Velvet Thruster wilden daarom een variant maken die meer betaalbaar is, die je zelf vast kan houden en gemakkelijker op kan bergen. Wat ik van de Velvet Thruster Prime vind lees je hieronder.Specificaties


Materiaal: Medical grade Silicone en de basis is van ABS plastic

Lengte: Jacky 19 cm en de Frankie 16 cm

Diameter: Jacky 5 cm en Frankie 4 cm

Waterproof: het silicone wel, het onderstuk niet

Standen: 6 snelheden, tot 140 stoten per minuut

De Prime kan alleen met glijmiddel op waterbasis gebruikt worden


Verkoopprijs: $ 396,37 (dit is de complete set zoals ik hem heb, 2 opzetstukken, zuignap, handvat om vast te houden, de basis en de oplader.


De Velvet Thruster Prime kan je kopen bij TheThrusterMijn eerste indruk


Ik vind het echt super tof dat ik de Velvet Thruster Prime mag gaan testen! De Velvet Thruster Prime die ik heb gekregen heeft 2 verschillende opzetstukken, de Jacky (zwart) en de Frankie (mintgroen). Ik vind de Velvet Thruster Prime er al best groot uit zien en ben zeer benieuwd naar hoe dit gaat zijn in het gebruik, zeker omdat het een stotende machine is die je zelf vast kan houden.

De verpakking en details

De Velvet Thruster Prime word geleverd in een witte doos waarop de Velvet Thruster Prime staat afgebeeld. De overige accessoires worden in zwarte doorschijnende opbergzakjes geleverd. Aan de zijkant en op de achterkant van de doos staan nog wat feitjes vermeld.


In de verpakking vind je de base van de Velvet Thruster Prime, bij mij zit er op dat moment het opzetstuk Frankie op.


Ik heb ook opzetstuk Jacky ontvangen, een zuignap, handvat om de Prime vast te houden en de oplader.

Wat mij meteen opvalt bij de oplader is dat deze 2 pinnen heeft, oeps dit is natuurlijk niet te gebruiken in onze stopcontacten! Ik ben op zoek gegaan naar een wereldstekker en als je de oplader van de Prime daar in doet, kan deze wel opgeladen worden, gelukkig maar 😊(zie filmpje)
Het opladen van de Prime gebeurd door de stekker op de daarvoor bestemde plek in de base te doen.

De aan/uit knop van de Prime zit aan de achterkant van de basis, zodra je deze indrukt gaat de Prime meteen bewegen.


De Prime heeft aan de voorkant van de basis een plus en een min knop, dit is om de snelheden harder of zachter te zetten. Want op de snelste stand gaat de Prime met 140 stoten per minuut op en neer!


De test


Ook dit keer ben ik weer gewapend met glijmiddel klaar om te testen. Bij het testen van de Prime maak ik gebruik van glijmiddel op waterbasis, dit keer weer de Woman Nude van Pjur. Een heel fijn glijmiddel wat niet plakkerig wordt. En glijmiddel is gewoon altijd een goed idee, maakt het gewoon nog beter!


Ik heb als eerste de Prime met opzetstuk Frankie (de mintgroen) erop getest. Ik heb hierbij aan de onderkant het handvat erop geschroefd. Ik was wel even aan het stuntelen wat de handigste manier was om hem vast te houden, maar toen dat gelukt was kwam ik bij het volgende “probleem”, ik moest de Prime nog aanzetten…. Zodra je hem aanzet gaat deze al direct op en neer, dus moest ik weer de goede positie met het handvat zoeken. Het handvat kan een toevoeging zijn als je een steady hand hebt, want je moet deze namelijk goed op zijn plek houden, omdat de Prime zelf al het werk doet natuurlijk. Ik vond het niet heel handig dus ik heb het handvat er snel afgedraaid en deze verwisseld voor de zuignap.


De zuignap werkt echt super goed, je kan deze bevestigen op de muur (bijvoorbeeld in je badkamer), op de grond of op een stoel. Ik heb alle drie de versies geprobeerd, maar vond het aan de muur nog het prettigst, een beetje Doggy style idee, love it!


En dat geluid! Ik moest er wel even aan wennen hoor, het is echt een mechanisch geluid, maar dat is natuurlijk logisch met zo’n apparaat. Hoe harder je de standen zet, hoe harder het geluid wordt, dus het is niet een apparaat die je ongehoord kan gebruiken 😊


Wat ik ook een leuk detail vind, als je de snelheid veranderd, veranderd ook de kleur van de ring, hierdoor kan je wel gemakkelijk onthouden welke stand je het prettigst vind.


De eerste stand is nog redelijk rustig qua stoten, maar je hebt 6 verschillende snelheden, ik kan je zeggen dat ik het echt een topuitvinding vind.

Doordat de Prime zelf het werk doet heb je je handen vrij en kan je zelf je clitoris stimuleren of je pakt er nog een speeltje bij om je clitoris te stimuleren, bijvoorbeeld de Glamour Vibe of de Femsation van Rianne S, hierdoor heb je dubbele stimulatie, zowel in-als uitwendig en kan je tot een blended orgasm komen. Dat is echt een heerlijk orgasme.


Ik vind de Frankie wel fijn, zoals je wellicht gezien hebt op de foto, heeft de Frankie 3 ribbels onder de “eikel” alleen daar voel ik helaas niks van als de Prime in gebruik is.

Ik wil ook heel graag de Jacky uitproberen, de sleeves kan je heel gemakkelijk verwisselen en ik merk meteen dat de Jacky voor mij nog beter aanvoelt als de Frankie. Jacky heeft de look van een realistische dildo, ik heb deze in het zwart ontvangen en deze is qua omvang net wat dikker als de Frankie. Hij vult meer om het zo maar te zeggen. Zeker hierbij nog een keer de vermelding, gebruik genoeg glijmiddel! Jacky is echt mijn favoriet en dan op stand 3 samen met de glamour vibe, beste combi die er is 😉


Hier zie je nog een filmpje van het verwisselen van de sleeves:

Conclusie


Ik vind de Velvet Thruster Prime echt een super uitvinding, je kan hem makkelijk opbergen en je hebt een seks machine die het werk zelf doet 😊 Hij maakt wel veel geluid dus als je iets zoekt wat stil is, dan is deze niet aan te raden. De Velvet Thruster Prime kan je helemaal zelf samenstellen en dus ook zo duur maken als je het wil. Met de opties die ik er allemaal bij heb, kom je uit op een bedrag van $ 396,37, dit is prijzig, maar natuurlijk nog altijd veel goedkoper als de grote seks machines.


De Velvet Thruster Prime kan je kopen bij TheThruster

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page